Aşkımızın sömürülmesi - Bardak taşıyor !

bu zaten bilinen bir şey fakatt şu ilk sayfadaki fotoğrafları görünce daha da bir sinir oldumm..ya fener taraftarı rahat rahat maçı izliyor olması gerekende bu zaten ama bizim taraftarımız niye böyle eziyet,sıkıntı baskı çekiyor....eğer bir önlem alınacaksa her takım için alınmalıdır sadece galatasaray taraftarı için değil.ya bu fotoğraflara göre yaramaz çoçuk rolünde galatasaray taraftarı,masum-uslu çoçuk ise fener taraftarı öyle mii...yok olmaz böyle elbette önlem almak zorundalar bunu yapmasalar olmaz ama o sesi yapan çoçuklara ne glip çatıyosun..oo her maçta yapılan bir şey zaten..bir biz yapınca mı batıyor onlara buu :shock:
 
seneye kombine falan almayı düsünmüyorum zaten artık
yasanılanlar bir yana anlatılanlar bir yana

başlık tam oturmuş: aşkımız sömürülüyor
 
Bu yazıyı bizim uAhell den ahmet abi yazdı bayan basket botaş maçıydı gerçekten doğru yazmış

dün ve uzun zamandır takip ettiğim bir konu hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum.dün botaş maçına gruptan yaklaşık 7_8 kişi gittik .ve salon inanılmaz derecede boştu ve inanılmaz derecede de çevik kuvvet ve polis vardı.hisstiğim kadarıyla artık galatasaray taraftarına 33.haftadaki olaylardan dolayı pek sıcak bakmıyorlar ve bakmıyacaklar.
dün salona girdiğimizden itibaren sesssiz ve derin bir baskı vardı .düşünün sanki salonda 1000 kişi varmış gibi hareket ediyolardı.önümüzde polisler ve gergin bir şekilde devre aralarında ve maç sonunda bizi herzamanki yürüdüğümüz yoldan değilde koltukların içinden yürütmeler,alt tarafı kapatmalr ,maç biter bitmez hemen çıkartalar .yani bir nevi bezdirme politikası.aynı şeyi efes maçında yaptılar.kar yağıyor hava buz gibi maç full taraftar var ama onlar tek kapı açıyorlar ve tek tek alıp millete dışarıda eziyet ettiriyorlar.içeriye bayrak almamaları ,kareografi için naylonları bile son 10 dk izin verdiler.
2 hafta önceden bh dan bir arkadaşın alınması,beşiktaş maçından sonra beşiktaşlıların hemen peşimizden serbes bırakılmaları ve aklımda olmayanlar şu an için.
bunları benim gibide sinirli bir insanın yazmasıda ayrı tabi ama akıllı olmakta fayda var.
 
dünkü maça yorgun olduğum için gidemedim. Sabah erken kalkmıştım eve döndüğümde uyumuş kalmışım. Aslında olaylar aynı şekilde devam etmiş. Değişen birşey yok anlayacağınız.

Bana anlatılanlara göre kantinde oturan sporcu aileleri tepeden tırnağa aranmak istenmiş polis tarafından. Bu arada kantinden alışveriş yapınca tomarla bozuk para üstü alabiliyorsunuz. Buna rağmen anlamsızca arama yapma isteği nedendir bilinmez.

Bayan maçlarında zaten yabancı madde falan atıldığı yok. Sadece FB maçında bir kaç yabancı madde atıldı oda FB li oyuncunun tahriki üzerine bilen biliyor. Ancak dün aniden gelip insanları tepeden tırnağa çantasına varıncaya kadar aramak niyedir ? Biraz asabi olsan anında içerdesin ... İçeri atılma nedeni olan yasayı bulabilene senide dışarı çıkarabilene aşkolsun ...

Değerli Yönetim ... Emeklerinize sağlık ama bu kadar polis az daha çok gönderin Galatasaray Taraftarı üzerine ... Daha yılmadı insanlar geliyor maçlara ...
 
bence bu şikayetleri bi şekilde yönetime iletilmesi lazım baktık olmuyo biz olmadan o stadların o salonların bi anlamı yok bi kaç maç boş tribünlere oynasınlar bak nası dinliyolar bizi derdimizi
 
ya arkadaşlar bunları duyup köpürüyoruz zaten bi de sizin ağzınızdan daha şiddetlilerini duyunca şu bilgisayarın başında sinirden ölüyorum zatenn...ya arkadaşlar evet sesimizi bir şekilde yönetime duyurmalıyız..sonuçta o tribünleri dolduranlar bizleriz öyle değil mi bunu da her zaman severek yapıyoruzz...peki bunu sömürmenin bunu yozlaştırmanın ne anlamı var..tamam her maç için bağırıyorsunuz taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayın diye ama şu gs taraftarının çekmediği çile kalmıyor valla..buna en kısa sürede çare bulunmalı yoksa boş tribünler karşısında oynamak zorunda kalcak oyuncularımız :(
 
Karışmayın tabi sayın yöneticiler. Polis gelsin en ön sıralara otursun, hani bize kombine olarak sattıgınız yerlere !

Ayrıca kapıda klüp adına duran (adı osman sanırım ) şahsın giriş yapan insanlara karşı tavrı da hiç hoş değil. Babasının çiftliği değil burası milllete bağırıp çağıyor !
 
Valla islerim sebebiyle 1 haftadir maclara gelemiyordum (ki 1 hafta son 8 yil icinde benim icin cok onemli ) salona girerken ne aramada ne salonda 1 sikinti gormedim ne yalan soyleyim. ancak kombine satilan yerlere gelip polisin kaldirmasina tribunden verilen olay da ornek olmali tribunumuze ...

Ya seneye o koltuklar kombine olarak satilmayip polis koltugu olacak yada satiliyorsa da oraya polis sokulmayacak bu kadar basit.
Son not bu sene kimse bedava iceri giremeyecek.
 
Arkadaşlar bayan maçındaki polis olayı için bir şeylerde ben söylemek istiyorum!!!
Polisler bizi kaldırmak istediklerinde Ahmet Dedehayır, Mihriban hanım, ve Selçuk bey olaya müdahale ettiler bunu belirtmek istiyorum sonuçta yerimizden kaldırılmadık.
Fakat yaşadığımız sıkıntıların bu şekilde çözülmesi mümkün değil ben sezon başından beri yöneticilerimizin bir oturma düzenlemesi yapıp bunu polislede görüşerek salondaki sıkıntıları çözmesi gerektiğini söylüyorum, yoksa polisle vede kalabalık maçlarda kendi aramızda düzensizlikten kaynaklı sıkıntılar yaşanmaya devam edeceğiz.
 
Fırat UZUN' Alıntı:
Son not bu sene kimse bedava iceri giremeyecek.

Bu bir kinaye mi yoksa bundan sonra kimse girmeyecek mi demek istedin Fırat ?

Bir de Mehmet abinin editlenen postunda ki şahısı hiç mi tanıyan yok şu forumda,ismini verebilecek ?
 
Hasan o tanınan biriymiş biz tanımıyoruz ...

Birde ben gördümki hiçbir sorun yokmuş ben büyütüyormuşum. Kusura bakmayın arkadaşlar yanlış yönlendirmişim.
 
Dün akşam FB-Partizan maçına gittim vede gerçekten şok oldum polisin Galatasaraylılara olan tavırlarıyla Fb lilere olan tavırları çok farklı, bize karşı kolluk kuvveti olduklarını abartılı bir şekilde hissetiren memurlar fb lilere resmen misafir gibi davrandılar.
Salonda davul vardı, korna vardı, düdük vardı, bir tek molotof kokteyli yoktu vede memurlarımızda her şeyi izliyordu.
200-250 partizan taraftarı vardı, sadece kendi takımını destekleyen partizan taraftarlarına fb liler saatlerce küfür ettiler yabancı madde attılar vede gözlerime inanamadığım diğer bir olayda takım elbiseli belliki fb klübünde çalışıyor heryere girip çıkabiliyor bu şahıs fb tribünün hepsini 2. yarı partizan taraftarlarının yanındaki tribüne geçirip olayların başlamasına sebebiyet verdi.
Zaten 200 kadar fb li partizanlılarla sürekli dalaşırken 1500 kişiyi oraya sürmek vede emniyetin buna ses çıkarmaması tam bir skandaldı nitekim olayları başlatanda bu oldu karşılıklı yabancı maddeler atıldı koltuklar kırıldı yani olaylar başladı yine olan çocuğuyla eşiyle gelen ailelere oldu.
Emniyetimiz peki ne yaptı biliyormusunuz??? Bizi en ufak bir olayda jopla terbiye eden emniyetimiz fb lilere ise sadece ellerini havaya kaldırıp yapmayın sakin olun diyerek saatlerce dil döktü hatta öyle sahneler olduki bazıları fırça bile yedi taraftardan.

Artık yöneticilerimiz bu konuya bir el atmalı vede emniyetin bize karşı sert tavrının nedenlerini öğrenip gerekli uzlaşmayı vede çözümleri üretmeli aksi taktirde salonlarda sadece polisler vede yöneticiler olacak.
 
O,fotoğraftaki adamı bayan macında gördüm.protokolde oturuyordu Işıl ın 3 lüklerinde ayağa kalkıyordu.
 

Üst