Baketbol-voleybol ayırt etmeksizin tüm şubelerdeki sorumsuzluk zaten yaklaşık 5 senedir almış başını gidiyor.Artık aklımda yönetimle ilgili pozitif hiç bir düşünce gelmiyor.
Sn.''ultraslan'' başkan Galatasarayla yatıp,Galatasarayla kalktıgını söylüyor,belki kendisi dogru soylüyor ama biz neden göremiyoruz.Yahu en basiti klübün mali durumu ortada,kırmızı bir t-shirt ün üstüne siyah dee silüeti 11 dee brown yazmak çok mu zor.Aklıma store gelmişken yazayım.Malum cogumuz biliriz,store yılbaşında 30 milyonluk yılbaşı paketi cıkarttı,hani şu reklamında sarı-laci hediye paketi olan(töbe-töbe).Kime sorduysam,store dan bırsey alma dıye tutturdu,e bu Galatasaraylıların zoru ne senle,keyiflerinden alma demediler herhalde başkan.Geçen yazın sonunda;Arabistan dan gelen abime sarı-kırmızı parçalı forma almaya gittim m.köy store a rize maçının başlamasına 3 gün kala.M beden parçalı formayı bulamadım hemde m.köy store da.Birde görevlinin gözlerimin içine bakarak geçen sezon forması var ondan verelim demeside cabası
Eğitim durumun sebebiyle izmirde yim.Tatile geldiğimde tt maçına gittim.Devre arasında arkamdaki Galatasaraylı bır-kac arkadasın Galatasarayla oynadığı her maçta olay çıkaran(burda en aşagılık ıfadelerı kullanmak ıstıyorum aslında arkadas hakkında)Barış Güneye küfür etmesi olayı cereyan etti(kesinlikle tasvip etmiyorum),ve şube başkanı oldugunu tahmin ediyorum %90,fakat ismini çıkaramayacagım yaşlı amca onun annesi benim bacım ''seni bu salondan attırırım,sus cevap verme''dedi.Arkadaşların amca bu her mac geldiğinde olay cıkarmıyomu demesi üzerine hala-sus cevap verme ,seni bu salondan attırırım,demesi garibime gitti.Bize herşey aşikar ki zaten!!Polis gelir posta koyar,yönetici gelir fırçalar.Açıkçası ben arkadaşlar yapmayın siz kendi Galatasaraylılıgınızdan taviz vermeyin,tahriklere kapılmayın demesini beklerdim,ama anlaşılan yöneticiler müşteriye yalandanda olsa nasıl iyi davranılacağını unutmuş
Üzüntüm sadece iyi niyetli insanların arada kaynaması,mesela Murat ÖZYER gibi.Kendisi ile hayatımda giç konuşmamış olmamama rağmen kendisi bana maçtan önce içerisi kalabalık olcak mı bugun sorusuna,biletler bitmiş galiba hocam dedigimde gözlerinini içi parladı.Hemen uleb durumumuzdan vs. bahsetti ayak üstü vakit ayırıp vs. vs.
Artık bu tarftar işini bilen yönetim istiyor,tarftarını ezdirmeyen,rakibin peşkeşlerine itiraz eden,160.000 dolar yüzünden 25 m.£uro luk oyuncuyu elinden kaçırmayan,pazarlama departmanı aklı başında insanlardan kurulu olan vs.vs.-bu liste bitmez,güçlü bir yönetim istiyor.
Zihniyet İstifa!!!
Konuyu birazda olsa saptırdıysam affınıza sıgınıyorum...