Aşkımızın sömürülmesi - Bardak taşıyor !

Görüldüğü üzere polis güvenlik önlemlerini en üst seviyede almış durumda ...

sanırım bundan sonraki icraat kapıda çevik kuvvet ekibi bekleyecek ve her giren taraftarın yanına bir polis verilecek sonrada taraftarın bağırılması engellenecek. Amaç sadece kombine satarak kulübe para kazandırmak takıma destek verilmesi istenmiyor. Bende şahsım adına bundan sonra maçlara gitmeyerek takıma destek vermeyeceğim ki şube yetkilileri mutlu olsun.
http://www.GalatasarayMedia.comMehmet Eskici
............................................................................................................................
sözün bittiği son nokta :(
 
Baketbol-voleybol ayırt etmeksizin tüm şubelerdeki sorumsuzluk zaten yaklaşık 5 senedir almış başını gidiyor.Artık aklımda yönetimle ilgili pozitif hiç bir düşünce gelmiyor.


Sn.''ultraslan'' başkan Galatasarayla yatıp,Galatasarayla kalktıgını söylüyor,belki kendisi dogru soylüyor ama biz neden göremiyoruz.Yahu en basiti klübün mali durumu ortada,kırmızı bir t-shirt ün üstüne siyah dee silüeti 11 dee brown yazmak çok mu zor.Aklıma store gelmişken yazayım.Malum cogumuz biliriz,store yılbaşında 30 milyonluk yılbaşı paketi cıkarttı,hani şu reklamında sarı-laci hediye paketi olan(töbe-töbe).Kime sorduysam,store dan bırsey alma dıye tutturdu,e bu Galatasaraylıların zoru ne senle,keyiflerinden alma demediler herhalde başkan.Geçen yazın sonunda;Arabistan dan gelen abime sarı-kırmızı parçalı forma almaya gittim m.köy store a rize maçının başlamasına 3 gün kala.M beden parçalı formayı bulamadım hemde m.köy store da.Birde görevlinin gözlerimin içine bakarak geçen sezon forması var ondan verelim demeside cabası

Eğitim durumun sebebiyle izmirde yim.Tatile geldiğimde tt maçına gittim.Devre arasında arkamdaki Galatasaraylı bır-kac arkadasın Galatasarayla oynadığı her maçta olay çıkaran(burda en aşagılık ıfadelerı kullanmak ıstıyorum aslında arkadas hakkında)Barış Güneye küfür etmesi olayı cereyan etti(kesinlikle tasvip etmiyorum),ve şube başkanı oldugunu tahmin ediyorum %90,fakat ismini çıkaramayacagım yaşlı amca onun annesi benim bacım ''seni bu salondan attırırım,sus cevap verme''dedi.Arkadaşların amca bu her mac geldiğinde olay cıkarmıyomu demesi üzerine hala-sus cevap verme ,seni bu salondan attırırım,demesi garibime gitti.Bize herşey aşikar ki zaten!!Polis gelir posta koyar,yönetici gelir fırçalar.Açıkçası ben arkadaşlar yapmayın siz kendi Galatasaraylılıgınızdan taviz vermeyin,tahriklere kapılmayın demesini beklerdim,ama anlaşılan yöneticiler müşteriye yalandanda olsa nasıl iyi davranılacağını unutmuş

Üzüntüm sadece iyi niyetli insanların arada kaynaması,mesela Murat ÖZYER gibi.Kendisi ile hayatımda giç konuşmamış olmamama rağmen kendisi bana maçtan önce içerisi kalabalık olcak mı bugun sorusuna,biletler bitmiş galiba hocam dedigimde gözlerinini içi parladı.Hemen uleb durumumuzdan vs. bahsetti ayak üstü vakit ayırıp vs. vs.

Artık bu tarftar işini bilen yönetim istiyor,tarftarını ezdirmeyen,rakibin peşkeşlerine itiraz eden,160.000 dolar yüzünden 25 m.£uro luk oyuncuyu elinden kaçırmayan,pazarlama departmanı aklı başında insanlardan kurulu olan vs.vs.-bu liste bitmez,güçlü bir yönetim istiyor.

Zihniyet İstifa!!!

Konuyu birazda olsa saptırdıysam affınıza sıgınıyorum...
 
Semih Ural' Alıntı:
[quote="Mehmet Eskici":1s593so2] Bende şahsım adına bundan sonra maçlara gitmeyerek takıma destek vermeyeceğim ki şube yetkilileri mutlu olsun.

abi çözüm bu değil ki? sonucta maca gitmediğimiz zaman kime ceza verdiğimiz sorunsalı çıkıyo ortaya. bi topiği açıyoruz şurda mihriban hanımın, ışılın röportajını okuyoruz. kendimizi orda olmak zorunda hissediyoruz.

sonra bu topiğe gecip herseyden nefret ediyoruz. hayır gitmiycez diyopruz. maça gitmemek o aslan yüreklileri cezalandırmak. bu kararı ben de çok düsündüm. bu sene futbola kombine almadım. maç günleri içim içimi yiyo şimdi.

gercekten de çok zor ni nokta burası. napıcagımızı/napıcagımı bilmiyorum. ya bu yönetici bozuntularının ekmeğine yag sürmeye devam edicem, ya da bu hayatta en cok sevdiğimden ayrı kalıcam.[/quote:1s593so2]

Sonuna kadar haklısın kardeşim. Özellikle Işıl'ın röportajı sonrası zor bir karar ancak Işıl bugün var yrn yok. İdeallerine ulaştığı zaman yuvadan uçacak eğerki ben bu zihniyete prim vermeye devam edersem bu yaşadıklarıma mahkum olacağım. Işıl giderken belki yerine yeni bir Işıl gelecek ve biz gene sineye çekeceğiz. Bu nokta işte barfağın taştığı ve aşkımızın sömürüldüğü nokta ...

Bazı şeyler konuşulamıyor yazılamıyor ... Yazabilsek konuşabilsek ama şimdilik sadece susuyoruz.

Konuşsam FaydasI Yok, Sussam Gönül RazI Değil!

onun için icraatin içinden olmam lazım ...
 
sayın başkan kulübü öyle başı boş hale getirdi, o kadar garip "güç odakları" yarattı ki, değme anarşisti tribüne getirseniz o bile "düzen" istemeye başlar.... kulüp adına, kulüp için, haftada 2 kez gittiğimiz, artık evimiz olan ahmet cömert'te bile ne idüğü belirsiz görevliler tarafından bize posta koyulduğunu, basın tribününe güç bela alındığımızı bilirim..... keza ali sami yen'in kapısı bile "görevli kartlarımıza" rağmen bulgar sınırı misali, galatasaraylılara kapalıdır!!!

canaydın görevden uzaklaştığı gün, galatasaray'ın sarısı ve kırmızısı yeniden doğacak..... kayıp yıllarımızı bir nebze de olsun unutacağız... renklere küsmek yok derim son olarak!
 
Çok yerinde bir konu, Mehmet arkadaşımız hepimizin düşüncelerini,sorununu yansıttığından dolayı tşk ederim.

En son efes maçında kapıların geç açılmasından dolayı hastalandım ve bugün işe gidemedim,hastalandım..

Efes maçında kapıların geç açılmasını biraz sorgulayınca,büfe yetkililerinin verdiği cevabı buraya yazman sanırım herşeyi daha net görmemizi sağlayacak..

Soruyoruz,fener maçlarında da mı bu şekilde kapılar geç açılıyor diye..Adamın dediği. "yok be abi 18'deki maç için kapıları 14'de açıyorlar!!!! Herşey salondan sorumlu amirin eline bakıyor, o açtırmadı.."

Ahmet cömert'ten beri emniyetin G.S.taraftarına inanılmaz derecede katı tutumu devam ediyor.Yeri geldi bayan taraftarımız ve 13-14 yaşlarındaki kardeşlerimiz bile aynı sertliğe maruz kaldı.ve şimdi Ayhan Şahenkte de devam ediyor.Hatırlarsanız telekom maçında da düdük çalıyo diye taraftarımız dışarı atılmak istenmişti.
Her hafta getirdiğimiz bayraklarımız ,pankartlarımız didik didik aranır,cebimizdeki karınca duamızı bile almak isterler..Tezahürat yapıp tam takımı ateşlerken "otur lan yerine atarım dışarı " diye ses gelir.

KIsaca salona girerken kaldıgımız muamele,salon içinde kaldıgımız muamele ,salon dışında kaldıgımız muamele bunların hepsini düşünüyorum..

Sonra soruyorum tesadüf mü diye???????? Sizce tesadüfmü sayın yöneticiler?!

Bir soru daha, koltuklar önümüzdeki sezona kadar tamir edilirmi acaba???????
 
biz hakkımızı aramadıkça, kimse bize "buyurun sizin salonunuz, buyurun sizin haklarınız" demeyecektir. zira karşımızdaki yönetim, fenerbahçe tarihinin "en başarılı" yönetimi, galatasaray tarihinin ise kara sayfasıdır.

peki biz hakkımızı aramaya kalksak, her ortalama avrupa vatandaşı gibi, medenice....... salonda yerimize oturma, tezahürat yapma hakkımızı? kapılarda ezilmeme hakkımızı?

haydi gelin kurgulayalım, kol kola kaç kiçi oluruz ve karşımızda ne engeller buluruz? hele ki bir de yönetime karşı pankart açsak..... hm?

çaresiz mi görünüyoruz? demek ki "galatasaraylı bir yönetim" gelene kadar burada deşarj olmak dışında bir şey yapamayacağız:)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Murat abi orayı tamir etmişler..Ama nedense hala alınmıyor.. :)

Millet iki ayda tribün yapıyo, biz iki sıra koltuğu bu sürede tamir etmeyi beceremedik!

Ayhan Şahenk'in kalbi ,rakibi baskı altına alan ön sıradaki tribünlerdir, komplo olsa bu kadar olur..
 
Benim bu konuda yazacak hiçbirşeyim kalmadı malesef..Yoruldum ben..
Tam karşı tribünümüzde rakibimiz oturuyor..Bize bakıyorlar..Biz onları değil ama onlar bizi rakip olarak görüyor..

Anlayışımız farklı,
Sevgimiz farklı,
Anlam farklı,
Sadece renklerimiz bir...
 
belki koca deniz içinden bir damlanın eksilmesi kimseyi etkilemez ama artık ben bu zihniyetin esiri olmayacağım. Bu köhne bencil ve sevimsiz zihniyetin Galatasaray aşkımı sömürmesine izin vermeyeceğim. Cidden benim için zor olacak ama artık maçlara gitmeyeceğim.
 
Mehmet Eskici' Alıntı:
belki koca deniz içinden bir damlanın eksilmesi kimseyi etkilemez ama artık ben bu zihniyetin esiri olmayacağım. Bu köhne bencil ve sevimsiz zihniyetin Galatasaray aşkımı sömürmesine izin vermeyeceğim. Cidden benim için zor olacak ama artık maçlara gitmeyeceğim.
Mehmet lütfen kolayı seçme takımı yalnız bırakma :( :( :(
 
valla Eyüp Abi biliyosun şimdiye kadar hep zor yolu seçtik zor yoldan gittik. Bize bakanlarda bu salaklara ne yüklesen gider deyip fazlasını esirgemediler bizden sağolsunlar.

Anlayıştaki farklılığa bakın şimdi ...

İpekçideki maç için kendimizi nası yırttık. Sitelerde haberler davetler vs ... Peki şimdi girin FB nin resmi sitesine bir bakın ? Bizim resmi site böyle birşey yaptımı ? Tabiki hayır ... Buna rağmen gelen taraftara nasıl muamele yapıldı ?

Herşey ortada ... Zihniyet ortada ... Benim cebimdeki iki kuruşu kalbimdeki aşkı kullanarak almaya çalışanlara artık dur demek lazım.
 
Telekomun "amigo"su dün bir yerlerini kırmış alakasız bir biçimde.Ve direk bütün herkes geçmiş olsun diyor kendine.
Telekom yahu..
Ne sivrisineği ne sazı..
Sanırım buraya benim yazmamam gerekiyor.
 
Mehmet Eskici' Alıntı:
valla Eyüp Abi biliyosun şimdiye kadar hep zor yolu seçtik zor yoldan gittik. Bize bakanlarda bu salaklara ne yüklesen gider deyip fazlasını esirgemediler bizden sağolsunlar.

Anlayıştaki farklılığa bakın şimdi ...

İpekçideki maç için kendimizi nası yırttık. Sitelerde haberler davetler vs ... Peki şimdi girin FB nin resmi sitesine bir bakın ? Bizim resmi site böyle birşey yaptımı ? Tabiki hayır ... Buna rağmen gelen taraftara nasıl muamele yapıldı ?

Herşey ortada ... Zihniyet ortada ... Benim cebimdeki iki kuruşu kalbimdeki aşkı kullanarak almaya çalışanlara artık dur demek lazım.
Mehmetcim bizi büyük yapan şey!!!
BİZ YÖNETİME RAĞMEN İPEKÇİYİ DOLDURDUK!!!
ONLAR YÖNETİMLE BİLE O SALONU DOLDURAMAYACAKLAR!!!
 
ben salona 3 buçukta geldim ve saat 5 e kadar karda soğukta kapıda bekledik...adamlar inadına açmadılar sanki...birde 7000 kişiyi tek bir kapıdan sokmak istemeleride ilginçti doğrusu...hem bütün salonu bize veriyolar sonrada tek kapı açıyolar...ayrıca içeride polislerin yaptığı muamelede çok çirkindi...ve eminim yönetimizin ahmet dedehayırın bu konuların hiçbirisinden haberi yoktur...sonrada yakınmasınlar taraftar maça gelmiyo diye
 
Öyle işte. Adam yerine koymazlar, üye yapmazlar, seni tanımazlar hani kapıdan kovup bacadan girersin ya işte biziz...

Hani yıllar geçiyor kanıksıyorsun. Sevdanın zor olanı da bu, aslında daha değerli olanı da.

Tabii değeri yüksek diye mazoist eğilimlere gerek yok. Ama yakınmaya da gerek yok.
İşte Gürsoy, Polat hatta Albayrak. Taraftara yakın diyorlar ki bakmayın. Taraftara nasıl 5 dakikada sırt döndüğünü daha Mayıs ayında gördük.

Taraftar yakınmayacak, sızlanmayacak. Nasıl kalkıp buradan Burhaniye'ye gittiyse aynı aşkla devam edecek.

Kısaca taraftarın taraftardan başka dostu yok. Klasik ama böyle. İnsiyatif tribünde olduğu zaman bir şeyler değişir bu kulüpte. Galatasaray sevgisi neleri devirmedi ki gün gelir bunları da devirir.

O güne kadar devam...
 
Kerem Usluer' Alıntı:
Öyle işte. Adam yerine koymazlar, üye yapmazlar, seni tanımazlar hani kapıdan kovup bacadan girersin ya işte biziz...

Hani yıllar geçiyor kanıksıyorsun. Sevdanın zor olanı da bu, aslında daha değerli olanı da.

Tabii değeri yüksek diye mazoist eğilimlere gerek yok. Ama yakınmaya da gerek yok.
İşte Gürsoy, Polat hatta Albayrak. Taraftara yakın diyorlar ki bakmayın. Taraftara nasıl 5 dakikada sırt döndüğünü daha Mayıs ayında gördük.

Taraftar yakınmayacak, sızlanmayacak. Nasıl kalkıp buradan Burhaniye'ye gittiyse aynı aşkla devam edecek.

Kısaca taraftarın taraftardan başka dostu yok. Klasik ama böyle. İnsiyatif tribünde olduğu zaman bir şeyler değişir bu kulüpte. Galatasaray sevgisi neleri devirmedi ki gün gelir bunları da devirir.

O güne kadar devam...


Farklı birseyler mi bekliyorduk ki? :shock:
Persembe' nin gelisi carsamba' dan bellidir malum ....
Yürüyedurun !!!
 
Komedi devam ediyor.

Dün maç bitmiş, salon boşalmış, pankartları toplayıp salondan cıkarken sigara yakan bir arkadaşımıza karakola götürülüp ceza yiyor. Şaka gibi...
 
Muhtemelen salonda kalıp pankart toplayan bu son 2 kişi , onların çıkışlarını da 10 dakika geciktirdi ve buna sinirlendiler.Tribünü terk etmemizede yaklaşık 10 metre kalmıştı halbuki :)
Kural vardır & yasaktır anlayabiliyorum , ancak salonda 500/1000 kişi olduğunda hangi birimize sigara ile ilgili bir yaptırımda bulunabiliyorlar?Devre aralarında salonu kaplayan duman bulutlarını da biliyoruz herbirimiz..Ya tam uygulayın ve ters düşeni cezalandırın yada göstermelik iş yapmayın bi avuç insan üzerinde.Sonuç itibariyle salonda sağlanması gereken şey kalabalığın olduğu zamanlarda orada o duman bulutunu oluşturtmamak.Hem sporcu hem seyırcı sağlığı ve rahatı için.
Karakolda tabii tutulacağımız yasanın adını sanını maddesini yaklaşık 2.5 saat aradıktan sonra bulabildiler.Şaka gibi ama gerçek..
 

Üst