Avrupa Basketbol Şampiyonası 2015

B Grubu: Belarus 65 - 49 Polonya

[video=youtube;NaEwN89NWK0]https://www.youtube.com/watch?v=NaEwN89NWK0[/video]

İlk 2 gün sonunda oluşan puan tablosu:

image.png

Belarus Özgür Tiyatrosu'na buradan saygılar,diktatör yıkılamamış olsa da kadın basketbol takımları bu akşam kendilerine bir parça yaklaştı. :)
Devşirme olayı şu turnuvaların değerini acayip örseliyor.

Ekrem hoca savunma yaptıracağım diye şut çalıştırmıyor mu acaba? Kızlar hoca demese bile bol bol çalışmalı, savunma müthiş ama şut girmeyince zorlanıyoruz.. Şaziye güya şutör ama şut atmaktan korkuyor, dün kaç defa müsait durumda idi ama hep pas verdi, Birsel desen sanki basketbola yeni başlamış gibi sürekli hata yapıyor, hatalı yürümeler falan, tek tek saymaya gerek yok aslında hemen hepsi basit hatalar yapıyor, sanki yeteri kadar kendilerini adapte edememişler gibi, ee yeni oyuncular da var, hoca yeni, her ne kadar Işıl, Bahar, Nevriye ve Ayşe Ekrem hoca ile çalışmış olsa da.. Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum, bu turnuvada takımdan çok şey beklemiyordum bu yüzden ama Ekrem hoca ile çalışmaya devam edilirse ileride daha iyi olacağımızı düşünüyorum

Ben final bekliyorum, tabi ispanya'yla eşleşmezsek, Ekrem Hoca ve Takıma güveniyorum, özelikle Nevriye ve Işıl'a çok güveniyorum, Olcay Çakır 'da bugün bizde Ekrem Hocanın kadrosunda olsaydı gerçekten çok farklı konumda olurdu, bu yeteneğiyle.

Dubljevic milli takımımızın katı savunmasına rağmen her zamanki inatçı penetreleriyle sorumluluk aldı ama Ekrem hoca savunması işte ..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Na-mağlup takım yoktur, Ekrem Memnun ile karşılaşmamış takım vardır :)

Türkiye 66-56 Fransa

Edit: Yarın Çek Cumhuriyeti maçını da kazanırsak finale kadar Ispanya ile karşılaşmamış olacağız.