Madar ve Sestina bence o kadar kaderi degistirecek transferler degiller.Hele Sestina’nin ben Euroleague’de ortalama 7-8 dakikayi gecebilecegini dusunmuyorum.O seviye bir topcu degil.Madar da aslinda herkes Thompson,Sloukas falan beklerken “pazara gittim Shaqiri eve geldim Necati” transferi olduBooker -> Sertaç
Edwards -> Madar
Bjelica -> Sestina
Bu değişiklikler sence o kadar etkiler mi ?
Üstelik bakıyorum, Partizan güç kaybetti, Baskonia güç kaybetti, Kızılyıldız güç kaybetti. Maccabi- Milano-Monaco geçen seneden daha iyi olmadılar..
Gecen sezona gore guc kaybeden takimlar oldugu kadar gecen sezona gore daha buyuk iddiayla baslayacak takimlar da var.Ergin Ataman hamlesi ve butce artisiyla gelen bir Panathinaikos,gecen sezon cesitli saha disi sebeplerden dolayi play-off disi kalan ama kadrosuyla her zaman F4 adayi olan Efes ve gecen sezonun ikinci yarisinda iyi bir ivme yakalayan ama buna gec kalan Milano bence direkt olarak ilk 8’de yer alacak.Bunlarin yaninda Laso’lu Bayern var.Baskonia,Maccabi gibi takimlar her ne kadar guc kaybetseler de gelenekleriyle her zaman Euroleague’in kalbur ustu takimlari olmustur abi.
Sizin zaten o kisa rotasyonuyla acikcasi isiniz zor bence abi.Gecen sezon da bence Euroleague tarihinin en berbat sezonlarindan birinde cok ekstra 1-2 galibiyetle 8. siradan girdiniz play-off’a.Bu sezon papaz pilav yer mi ? Bence cok zor.
Son düzenleme: