Avrupa'dan Basketbol

Fb Beko’nun kurdugu kadro ve yapilanmasi bence asla Final Four hatta play-off bile yapabilecek duzeyde olmadigi gibi belli bir menajerlik sirketinin veya menajerin kucagina dusmus bir takimin sadece basketbolda degil herhangi bir bransta basarili olmasi imkansizdir.Sirada hangi Yunan veya o topraklardan gecmis oyuncu var acaba ? :)

Şimdi de Bolomboy çekmişler. Çok güzel kadro kuruyorlar onlarda.

Partizan azıcık öne çıkınca onlarda geride kalmamak için gerekli yatırımı yapmışlar. Keşke bizde bu konuda Fb Beko'dan geride kalmasaydık.

Son Dakika: Rokas Giedraitis, ismi çıktı şimdide. Kızılyıldız ne yapıyor öyle? 😄

Teodosic, Napier, Topic
Nedovic, Lazic
Hanga, Giedraitis
Mitrovic, Bolomboy
Tobey, Simonovic, Raduljica

Teodosic, Yago , Topic

Nedovic, Napier

Hanga, Giedraitis

Mitrovic, Bolomboy

Tobey, Simonovic, Shengelia

Koç Ergin hoca olsaydı direk final four derdim😀

Son dakika: Şimdi de Frank Ntilikina haberleri çıktı 😅

Son düzenleme:
Ne alakası var hocam ? Doğrusu hiç kimse önemli oyuncusunu satmak istemez olmalı bence. Bu isimleri Ergin Ataman değil başkası olsa satar mı yani takımları ? Hele de basketbol gibi komik bonservis alabilildiğin branşlarda. Adam mesela neden Tavares için yapılan teklifi kabul etsin ?
Mesela Fb Beko, Tyler Dorsey'i geçen sene son bölümde nerdeyse hiç kullanmadı. İstemişler ama vermemişler. Karşı d Ergin hoca olduğu için bence 😄

Basketbolda 1 milyon euro komik bir bonservis değil ki. Tabiki takımlar önemli oyuncusunu vermek istemez. Ama Ergin hocayı da karşıda görünce ben olsam 2 kere vermezdim 😄

Shengelia, PANA işi olacak gibi. Hâlâ skorer 3 ve şutör 4 eksikliği var takımda. Bakalım kimler gelecek.

Mesela Fb Beko, Tyler Dorsey'i geçen sene son bölümde nerdeyse hiç kullanmadı. İstemişler ama vermemişler. Karşı d Ergin hoca olduğu için bence 😄

Basketbolda 1 milyon euro komik bir bonservis değil ki. Tabiki takımlar önemli oyuncusunu vermek istemez. Ama Ergin hocayı da karşıda görünce ben olsam 2 kere vermezdim 😄

Shengelia, PANA işi olacak gibi. Hâlâ skorer 3 ve şutör 4 eksikliği var takımda. Bakalım kimler gelecek.
Ergin hocam burayı okuyosan sana şutu olmayan 4 numara yakışmaz hocammmm