G
Guest
Misafir
Şunuda ekleyelim mecburiyetten A.İpekçide oynuyoruz!!!
Önder sen yapma bari bunu, ayrıca o salon Efes ve Fenerin salonu değil bu ne kadar yanlış bir düşünce!!!Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Fenerin ve Efesin salonu Abdi İpekçide oynamamak için elimizden geleni yapmalıyız. Şahsen ben kombine alacağımı düsünmüyorum İpekçi olursa.
Alen'cim hoşgeldin oh beeeAlen Hekimbas' Alıntı:Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beee [/quote58dj8xc]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alen Hekimbas"58dj8xc]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beee [/quote:3atugeha]Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3atugeha][quote="Alen Hekimbas":3atugeha]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beee [/quote:3lzu7zqj]Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3lzu7zqj][quote="Alen Hekimbas":3lzu7zqj]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Semih Ural' Alıntı:şu an burdan çıkıp koşarak gitsem 15-20 dk sonra abdi ipekçide olurum sanırım. insanlar sırf kendilerine yakın diye bu salonda oynamak istiyolar.
maslak bana en yakın haliyle 2saat ama ben niye maslagı istiyorum acaba? abdi ipekçide 200-300 kişiye oynadıgımız maçlardan sonra görücem ben salon cevresindeki gs taraftarı potansiyelini.
ne yapıp edilip anlaşılmalıydı darüşşfakayla..