Basketbol Organizasyonları@Caddebostan Sahil

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Arda EZER":d4a27][quote="Gökce Başaran":d4a27]Ezmek değil abim zaten yanılmıyorsam hiçbir mesajımda ezecez dememişimdir.Güzel maç olsun yeter ki.Eğlenelim,gülelim,sonunda beraber yemek yiyelim.

Ama tabi kazann biz olmak isteriz. :) Arda abi şimdi yaş maş diyorsun ama sahada seni tutacak adam arıyorum... Seninle boy ölçüşeceğine inandığım birini bulduğum an oradayım.Tabi Caddebostan da olması da biraz sorun yaratıyor.

Benimle boy ölçüşmek ne demek ki? Beni fiziğime bakıp da değerlendirme; eski alışkanlıklar devam ediyor, şu anki fiziğime göre oynayış tarzım yoktur. Kısacası sertlik v.b. benim basketbol mantalitem değil. Görürsün artık zamanı geldiginde.

Ayrıca illa Caddebostan olacak diye bir kaide de söz konusu değil; ayarlayın oynayabileceğimiz düzgün bir saha, orada da oynarız. Maksat spor olsun ...[/quote:d4a27]
Valla abi sonucta o cüssenin karşısında benim duramayacağım kesin. :) En iyi ihtimal ribauntlar sorun olur.Neyse kardeşimi ayarlıcam heralde.O zaman güzel birşeyler yaparız.[/quote:d4a27]

Benden sana ufak bir tiyo; o bahsettiğin cüsseye fazla takılma. Benim öyle bir basketbol anlayışım yok. Teknik açıdan benim karşımda duracağına inanıyorsan gerisini kafana takma. Ayrıca Ömer benden daha sert oynuyor ;)

Ömer benim olacak. Zorlarsa adam değişiriz.Ama pek ihtimal vermiyorum. :)

Olum paramız var merak etme züğürt değiliz ama sen bu kadar yemek dediğine göre bize 5 hamburger 5 patates kızartması 5 cola aldıracan galiba :)

1 menüsüne diyelim işi kolaylıyalım. :)

Gökçe kardeşim partnerini buldun.Bu Arda beyin bütün açıklarını bilrim :D tek sorun her şeye faul demesi.Buna daha çare bulunamadı :D

Re:

Murat İ.' Alıntı:
Gökçe kardeşim partnerini buldun.Bu Arda beyin bütün açıklarını bilrim :D tek sorun her şeye faul demesi.Buna daha çare bulunamadı :D

Sen de Amerikan Futbolu' yla Basketbolu karıstırma birbirine. Ne diyeyim.

Aranızda benimle en cok oynayan Ömer; o yorum yapsın bu tezine .

Şıracı dışında örnek versende olurdu :D
Gidip adam gibi oynarız yahu nolcak.Başkalarıyla oynıyalım hehe.
Ne zaman oynuyoz başkan ?

Evet. Pazar günü saat 11:30'dan itibaren Caddebostan Sahil'de olalım diyorum ben.? Ayrıca Murat abi ile Gökçe de olsun fark etmez. Rakip tanımayız.

Arda abi tam tersine sokakta oynadığımız için bariz faulleri bile söylemiyor bazen. Salonda oynarken belki farklı ama kesinlikle sokakta faulleri söylemiyor. Ancak şutunu yahut atışını bozan müdaheleleri söylüyor. Sanırım zaten her maç yaptığımız kişilerin de Arda abiye maç sonunda duyduğu büyük saygı bundan olsa gerek.

Ben bu ara hastım ki gelecek arkadaş bu hafta sonu yok.

Ama ben gene oynamaya gelirim bir aksilik olmazsa.

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Arda abi tam tersine sokakta oynadığımız için bariz faulleri bile söylemiyor bazen. Salonda oynarken belki farklı ama kesinlikle sokakta faulleri söylemiyor. Ancak şutunu yahut atışını bozan müdaheleleri söylüyor. Sanırım zaten her maç yaptığımız kişilerin de Arda abiye maç sonunda duyduğu büyük saygı bundan olsa gerek.

Simdi poh poh lamaların icin tesekkurler eheh ama insanların merak ettigi bana yapılan faullere tepkisiz kalmam konusu degil de; benim faullu, sert ya da fizik avantajlı bir oyun mantıgımın olup olmadıgı konusu ....

Fizik avantajım nedeniyle olabilir bana yapılan potansiyel fauller beni fazla etkilemiyor (dedigin gibi atısımı direk engellemedigi sürece) ama aynı fizik avantajını hücumda pek kullanmayı sevdigim söylenemez.

Tamamdır pazar antreman iptal olmuş bizim.Geliyoruz :)
Cumartesi yada pazar oynıyalım işte.Bu sefer 10 dakika önceden söylemeyinde insanlar gelebilsin.
Pazar 17:00 de kasımpaşa maçımızda var bunuda dikkate alın.Evde digiturk keyfimiz var:D

Re:

Evet Murat abi haklı bende gelecem ama Pazar 17.00de ki maçı da kaçırmayalım.Birde Kadiköyden tam olarak nasıl gelebileceğimi biri tarif ederse sevinirim.

Kadıköy'den sarı dolmuşlar ve 4 numaralı otobüs var. Migros'ta inecem dersin gösterirler.

Cumartesi ve Pazar 11:30 da buluşur, 3 gibi de dağlırız. Ben maça gelemeyeceğim, antremanım var.

Re:

Murat İ.' Alıntı:
Tamamdır pazar antreman iptal olmuş bizim.Geliyoruz :)
Cumartesi yada pazar oynıyalım işte.Bu sefer 10 dakika önceden söylemeyinde insanlar gelebilsin.
Pazar 17:00 de kasımpaşa maçımızda var bunuda dikkate alın.Evde digiturk keyfimiz var:D

maça niye gelmiyosun ? 8) digi migi ne iş :D

Ben gelemiyorum ne yazik ki Lise hocalarımdan biri trafik kazası geçirdi ve bugün cenazesine gittik.Moral 0 anlayacağınız...