Basketbol Organizasyonları@Caddebostan Sahil

gelelim tabi gelelim de o saat biraz erken değil mi ? 14 lere çeksek onu biraz yada biz X ' le o saatlerde gelelim.. insan x i değil ki yürüyerek 3 atar yaratığım benim haha :)

Potaları hiç beğenmedim. :) Kendimi de beğenmedim.Çok paslanmışım.Şut stilim bile ölmüş.Galiba emekliye ayrılacam. :)

Ömer de çok bişe göremedim açıkcası. :D Yok süperdi.

Arda abi zaten en iyisiydi.Pota altını yıktı.

Murat abi direk baldı. :D

Levent abiden de Lakers'ta iyi bir 4 numara olur bence. :)

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Potaları hiç beğenmedim. :) Kendimi de beğenmedim.Çok paslanmışım.Şut stilim bile ölmüş.Galiba emekliye ayrılacam. :)

Ömer de çok bişe göremedim açıkcası. :D Yok süperdi.

Arda abi zaten en iyisiydi.Pota altını yıktı.

Murat abi direk baldı. :D

Levent abiden de Lakers'ta iyi bir 4 numara olur bence. :)

Diger arkadaslar hakkında yorum yapmayayım ama Arda Abi nasıl en iyisiydi pek anlayamadım.
Ironi mi yapıyorsun nedir? Gercekten oldukca kotu bir gunumdeydim aslında.

Resim yok. :)

Aman Arda abi köşeden yolladığın şut yeter senin. :) Ömer zaten söyledi bana Arda abi böyle değil pek takmıyor, iyi gününde de değil dedi.

Tamam kızma, Arda abi kötüydü. :)

yoo 2. maç gayet iyidi..hatta ben çok oynadım onla hiç bu kadar hücumda iyi görmedim onu..

güzel gün oldu valla 3 maçta keyifliydi hepsini de kazanınca çiçek gibi oluyor tabi..haftaya devam haftaya :)

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
O üçüncü maç da yapmışsınız, eve 8:00'de geldim ve ben de o vakte kadar maç yaptım.

Anlatım yok, ben bugünü beğenmedim.
Tüm suç benim kabul ediyorum. :)

Benim yüzünden maçı kaybett Arda abiler. :) Tabi sizin takım için pekte kötü şeyler yaptığım söylenemez. :D

Bu arada Levent abi beni Yalın'a benzetti.Aslında o bana benziyor ama :D

pamuksporda haftanın 1 günü basket oynıyacak arkadaş arıyoruz.halihazırda 2 kişiyiz.bu sayıyı 6 ya çıkarıp en az 1 saat sağlam maçlar yapmak niyetindeyiz.ilgilnen arkadaşlar lütfen temasa geçsinler.

Re:

Onur Sezgin' Alıntı:
pamuksporda haftanın 1 günü basket oynıyacak arkadaş arıyoruz.halihazırda 2 kişiyiz.bu sayıyı 6 ya çıkarıp en az 1 saat sağlam maçlar yapmak niyetindeyiz.ilgilnen arkadaşlar lütfen temasa geçsinler.

Onur; biraz once msn de de konustuk; biz zaten bu tarz bir organizasyona girecegiz ama sen benden once davrandın o da olur tabi.

Arda ve Omer' i direk yazın listeye. Gerisini de arkadaslar tamamlasın ...

Olmadı bagımsız topic acarız bu konuyla ilgili ...