Basketbol Organizasyonları@Caddebostan Sahil

Yarın oynuyoruz. Saat 11:30 - 12:00'den itibaren gsbasket tişörtlerimizle sahilde olacağız. Gökçe, Murat abi ve diğer gelmek isteyen herkes, bu defa bahane kabul etmiyoruz.

Yaw ben kendimi zor Caddebostana atacam adam madam bulamam.Aklımdan uçtu gitti olay.Oynarız işte hep beraber.Zaten aylardır elime top almamışım. :)

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Siz de gelin Cem bey.

Ömer teklifin için teşekkür ederim.Ama Caddebostan bana ters kalıyor.Dershane falan derkende hamladık biraz kilo fazlam var size ayak uyduramaya bilirim :) Size iyi eğlenceler.

Tekrar hatırlatayım fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.

Yav ne ayak uyduramaması. Mutlaka bekliyorum Cem, seninle de tanışmak nasip olmadı. Salla dershane falan, her gün gel demiyoruz, bir güncük.

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Yav ne ayak uyduramaması. Mutlaka bekliyorum Cem, seninle de tanışmak nasip olmadı. Salla dershane falan, her gün gel demiyoruz, bir güncük.
Bir antreman ayağına yemeğe gelemeyen Ömer Beyden bu sözleri duymak pek tuhafıma gitti. :)

Sabah 7 de filan oynasaydınız :D
O ne yahu 11.Biz bugün levoyla süper maçlar yaptık bütün gün valla.
Bakalım yarın ola gün ola.öğleden sonra gelirim sanırım gelirsem.

Re: Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":e85d2]Siz de gelin Cem bey.

Ömer teklifin için teşekkür ederim.Ama Caddebostan bana ters kalıyor.Dershane falan derkende hamladık biraz kilo fazlam var size ayak uyduramaya bilirim :) Size iyi eğlenceler.

Tekrar hatırlatayım fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.[/quote:e85d2]

16 yasında da fazla kilom var, size ayak uyduramam diyorsan ben ne yapayım kardes? Fazla kilo dersen gani gani , yaş-kondisyon dezavantajı dersen yine aynı sekilde ...