Basketbol Organizasyonları@Caddebostan Sahil

bu pazar pamukta bi maç yapalım yaa, ama güzel iddalı bi 4e4 yapalım.
ciddiyeti bozmadan- biraz sert- mücadele olan ve bol bol terli olacak bir oyun oynayalım,
sadece geyiğine olmasın yane

vay adiler yıktınız üzerime : )
akşam arkadaşın düğünü varmış şimdi söyledi de, öğlen saatlerinde falan oynasak olurmu?
yada c.tesi akşamı yapalım derim, uyarmı?

pazar günü akşam 20-21 arasına aldım, pamukspordan. 8 kişi olsak yeterli, toplam 100 ytl ye. eğer yarın akşama kadar kadrolar oturmazsa iptal ettirecem.
herkes adını yazsın lütfen
1 utku

Utku Çapan' Alıntı:
pazar günü akşam 20-21 arasına aldım, pamukspordan. 8 kişi olsak yeterli, toplam 100 ytl ye. eğer yarın akşama kadar kadrolar oturmazsa iptal ettirecem.
herkes adını yazsın lütfen
1 utku

2 Arda

arkadaşlar biz 2 kişi geliriz de o akşam o saatte Galatasarayın futbol maçı var.saati değiştirebilirmiyiz.isterseniz ben de arar saati değiştirebilirim.

abiler bugün pamukspordan aradılar ve hafta sonu büyük caplı bir briç turnuvası düzenlendiğinden sahayı veremeyeceklerini söylediler, ve hepimizden özür dilediler:D bende affettim onları
bu hafta pamuk olmas, başka yer ayarlayan olursa oraya gidelim yada haftaya pamukta oynarız
tercih sizin

hay onların briç turnuvasına ben,yoktu eskiden böyle şeyler nerden çıkarmışlar bunları..hiç yakıştıramadım Rıza abi ' ye :D

haftasonu havalar nasıl ki ? caddebostan yapalım yine , geliriz biz X 'le..hazır gelmişken dağıtırız bide :D

aheahahah siz değil misiniz biz hastayız öluyoz bitiyoz diyen en azından sen Levent
bi de basktbol oynamayı düşünüyo
cık cık cık