Basketbol Organizasyonlarımız@18 Eylül Pazartesi (Pamukspor)

Arda Ezer

ARdaQue
2006-2007 Basketbol Sezonu/Yılı yavaş yavaş açılıyor. Hepimiz; Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası, Dünya Basketbol Şampiyonası ve sonrasında Türkiye Birinci Basketbol Ligi ile basketbol dolu günler geçiriyoruz ve geçireceğiz.

Bütün bu Galatasaray ve Basketbol ortak paydalarımız doğrultusunda bazı sosyal organizasyonlara da yönlenmek istiyoruz.

Bu sosyal organizasyonların en başında ise pek tabi ki birlikte basketbol oynamak var. Hepimiz burada ilk etapta basketbol sporunu sevmemiz dolayısıyla varız. Yoksa etrafta Galatasaray ile ilgili bir dolu site/forum var. Bu sebeple sevdiğimiz basketbol sporunu beraber icra etmemiz çok keyifli olacaktır.

Bu topic altında sezon boyu yapacağımız basketbol organizasyonlarımızı duyurup konuşacağız.

Her yeni organizasyon için mesaj başlığımız editlenip duyurumuz güncellenecektir.

Hadi bakalım başlayalım :)

ARdaQue' Alıntı:
ugurcan' Alıntı:
c.tesi weya pazar saat 16 - 17 arası bostancı sahile gelecek arkadaşlar war mı? eğer kalabalık olursak kendi aramızda turnuva tarzı takılırız weya 4 kişiyle kendi takımımızı kurup başkalarıyla yaparız

Saat 16.00 - 17.00 arası havanın sıcaklığından haberin yok sanırım :?

Ayrıca daha çok gençsin, bizler ise kaşarlanmış basketbolcularız; Ali Emre' nin tabiriyle eski Yugoslav ekolü basketbolumuza ayak uydurabilecek misin :hi

arda abi sana sözüm yok zaten. elbet bende kendi yaşıtımı bulurum.ayrıca illa yaşıtım da olmasına gerek yok benden büyük olsada farketmez sadece arada bi 7-8 yaş fark olunca kalıp farkı oluo.o da ikili mücadelelerde biraz sorun yaşatmıyor değil.onu da maçta takım arasında bir şekilde hallediyoruz.16-17 dememin sebebi ise kısa bir sohbet ortamı tanışma amacıyla.sıcak olacağını da bende tahmin edebiliyorum.maçlarda genellikle 18 de başlıyor 21,30 kadar full devam.yine de fikrine tabi ki saygı duyarım

ceylan#5' Alıntı:
hehe ardayla kesin fiziksel bi sorun yaşarsın :) biraz kalıplı da kendisi :ehue

Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir laf vardır bilir misin Ceylancım :roll:

Ayrıca ben her daim kalıplıydım, yaratılış olarak genişiz ama kelebek gbi uçar arı gibi sokarım boşuna heveslenmeyin derim :muhaha
Aslında kalıbımı cok daha fazla kullanmam lazım ama eskiden beri yumuşak ve estetik oynamaya alışmışız; böyle daha çok zevk alıyorum.

ARdaQue' Alıntı:
Ayrıca ben her daim kalıplıydım, yaratılış olarak genişiz ama kelebek gbi uçar arı gibi sokarım boşuna heveslenmeyin derim :muhaha
Aslında kalıbımı cok daha fazla kullanmam lazım ama eskiden beri yumuşak ve estetik oynamaya alışmışız; böyle daha çok zevk alıyorum.

:kop

Tequila' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:

:kop

Hayırdır? Boş post atmayı mı özledin nedir :shock:

pazar akşamı yer ve saat yazında oynayalım biyerlerde

anadolu yakası tabiki:) forumun %79.6 sı bu yakadan malum

valla bu topiği ardadan başkasının açması çok şaşırtıcı oldu benim için

Utku Çapan' Alıntı:
pazar akşamı yer ve saat yazında oynayalım biyerlerde

anadolu yakası tabiki:) forumun %79.6 sı bu yakadan malum

valla bu topiği ardadan başkasının açması çok şaşırtıcı oldu benim için

Hehe bu sefer sadece yolu verdim. Başkanlık kolay mı sanıyorsun sen ;)

evet arda büyük başkan oldugunu kanıtladın ama bnm bldiğim arda gider ekibi toplar maçı yapar hatta 3-5 tanede foto koyardı topiie.topic açılalaı 2 hafta oldu sanırım.. hala bir araya bile gelemediniz..SAYIN BAŞKAN

ARDA BAŞKAN' Alıntı:
Hehe bu sefer sadece yolu verdim. Başkanlık kolay mı sanıyorsun sen
yanlış yol :roll: :roll: :muhaha

doğru düzgün 8 kişi toplanalım pamukspor u 1.5 saat kapatalım, herhangi birgün 20de başlayarak oynayalayım diyorum.

utku 1
arda 2
önder 3
levent 4 (dimi abi) :)
a 5
b 6
c 7
d 8
e hepsi :-b

Ahaha çıka çıka 3 kişi mi çıktı Utkucum :)

Pamukspor' u çarşamba akşamı için ayarlamaya çalış, ondan sonra planlanmış ve icraata geçilmiş bir organizasyon için isimleri belirleyelim ve insanlar kendilerini listeye eklesinler.

Organizasyon böyle yapılır. Aynı cebinde sermayen olmadan herhangi bir iş yapamayacağın gibi bir durum gibi düşünebilirsin Utku :)

başkan, ben sadece isim yazdım, senin adını yazarken sana bile sormadım:) kalanları kendi yazsın diye:) demokrasi açısında şaaptım yani:)

ali emre kardeşim anadolu yakasını sattı diye yazmadım ama geliyosa cok iyi tabi:)

yazın işte bi sekiz kişiyi görelim şurada da gidelim oynayalım hadi doldurun bugün, yarın alayım diyorum sahayı

hadeee

Bende dahil olabirim ;) ;) ;) ....
Ancak adresi bilmiyorum ; Bu durumda iş Pamukspor nerede onu bulmak kalıyor ????
Bu konuda yardımcı olabilirseniz maça katılırım :) :)
A-) 5 Saygın .... 8) 8)

şimdiii
utku 1
arda 2
arda'nın ark 3
önder 4
ali emre 5
saygın 6

7 ve 8 için cey ve görgün aklıma geldi ama number fayf telefonu açmadı:)
perşembe günü saat 20 - 20.30 gibi bi saati kiralayacağım aksilik olmazsa. bi buçuk saat kadar oynarız diye düşünüyorum.

herkes çabuk hızlı vs davransın.

Evet büyük basketbolcu gençler, boyunuzu posunuzu yeteneklerinizi gösterme zamanı.

Hadi bakalım gelin topiğe de listeye isimlerinizi ekleyin. Şu ana kadar listede adlarını okuduğumuz arkadaşlar zaten birbirlerini az çok tanıyan ve evvelce birlikte basketbol oynamış insanlar.

Forumun genç nesilini de organizasyonda görmek istiyoruz ;)