Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basketbol Süper Ligi 11. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 63-67 Galatasaray Nef
Ben transfer falan istemiyorum. Bu kadroda emeği geçen kim varsa gitsin, gerçekten basketbolu seven ve bu spordan anlayan profesyonel birileri gelsin. Ve de futboldan başka sporların olduğunu idrak edecek bir yönetim.
Fener maçından sonra Efes maçına kadar namağlup gidebileceğimiz ve havayı arkamıza alabileceğimiz bir fikstür vardı. O fikstürde önce oostende gibi bir takıma evimizde maç verdik şimdi de büyükçekmece karşısında işimiz çok zor, son 5:47 kala 7 sayı gerideyiz. Umarım kazanırız, Efes maçına kadar ligde fire verme lüksümüz yok.
Yerim böyle takımı.34 dk'dır ne oynuyor bu takım ? Top dönmüyor sürekli 1 kişinin elinde tıkanıp duruyor.Şut sokamıyorsun,sürekli 1 e 1 zorlamalar.
Ulan beceriksizliktede üst seviyedeler.1 kez insan bitirir ya.En iyi ihtimalle 2 kez faul aldık sadece.Bu kadar 1 e 1 zorlama yapıp nasıl bitiremiyorlar ?
Bu oyunla BCL’de şampiyonluk garanti gibi. Önümüzdeki sezon da Eurocup’ı alırız. Sonra da ver elini Eurolague.. Böyle miydi yapılanma? İyi gidiyoruz şimdilik.