Ndour Japonya'da, Ristic de İspanya'daydı en son.
Yani daha önce de ifade ettim. Sürdürülebilir olmayan, bir kişinin cebine bakacak bir büyümeyle gidilecek bir yol yok. 2 yıl gider 3 yıl gider bu kurla. O kişi çekildiği anda yine içeriye gireceğiz ve bu sefer de yine toparlamaya çalışacağız.
Bu yıl son transferlerle birlikte 4 milyona yaklaştık. Hedefimin biraz altında da olsa BCL oynarken kabul edilebilir bütçe. Problem doğru kullanılamaması.
Açıkçası hepimizin daha yüksek bütçeler görmek istediği aşikar, hakkımız da var ancak gidilen yoldan memnunum. Euro'nun 19'a dayandığı yerde en azından elimizdeki oyunculara bir ödeme sıkıntısı yaşatmayıp o zamanlara tekrar dönmüyoruz.
Maalesef ne var canım versinle bu iş olmuyor. Daha önce de ifade ettim. Bu kurlarda, bu organizasyonlarda sponsorluk imkansız. Fenerbahçe'nin Efes'in de sponsorları yok ufak tefek sponsorluklar dışında. Bu konuda Erden Timur'a haksızlık edildiğini düşünüyorum.
Ristic konusunda da ufak bir değinmek gerekirse, biz onu alırsak Fenerbahçe ve Efes'le rekabet etmek için değil, BCL'de istediğimiz yere ulaşmak için alacağız.