Beko sponsorluğu sayılmıyor sence Furkan bilmediğim için soruyorum başkanın para aktarması gibi düşünüyorsun
Yani Ali Koç olmasa da o para aktarılacak abi. Tıpkı Murat Ülker gibi. O yüzden onları sponsorluğun ötesinde görüyorum.
Beko sponsorluğu sayılmıyor sence Furkan bilmediğim için soruyorum başkanın para aktarması gibi düşünüyorsun
Sadece Koç değil, Ülker de isim sponsorluğundan çekilmesine rağmen birçok markasıyla para akışı sağlıyor şubelere.
FB koç olmadan Aziz Yıldırım döneminde de benzer sponsorları ve büyük katkıları buluyordu. hem de hemen hemen her branşta..Onlar cüzzi miktarlar, eger Ali Kocun sirketleri olmasa o bütcelere o dedigin hic bir sponsor cikmaz.
Hele Türkiyenin su anki ekonomik durumunda cok cok daha zor.
FB koç olmadan Aziz Yıldırım döneminde de benzer sponsorları ve büyük katkıları buluyordu. hem de hemen hemen her branşta..
Dolayısıyla kimse kendini kandırmasın. Fener bulur, sen bulamazsın. Çünkü senin basketbola ve diğer branşlara bakış açın belli.
Erden Timur da istese basketbola daha büyük katkılar yapabilir fakat başkanlığa oynadığı için para harcayacaksa bile daha popüler olan futbol odaklı harcamayı seçiyor.
Ee tamam yeterli gayet. Ayrıca Mehmet Ali Aydınlar da fb için çok güçlü bir sponsordu. Ayrıca fb camiası bir şekilde bence güçlü sponsoru bulur. Gerekirse sırt sponsorları Msc ana sponsor olur. Doğuş, Ülker koç gibi çok güçlü sponsorların olmuş. Üstüne acıbadem de Aydınlar ile olmuş. Gayet önemli sponsorlar bunlarBenzer sponsor dediğin yine Ferit Şahenk ve Murat Ülker'di abi.
Şu basketbol profları Erden Timur’dan önceki durum ile şimdiki durumumuz arasındaki farkı da açıklasalar bir zahmet. Değişen bir şey yoksa neyin tartışması yapılıyor? Futbola transfer yaptı diye D.Özbek’i de eleştiremiyorlar. Zaten amatör branşlarda öyle bir zihniyet yerleşmiş ki, kimse futbol harici şampiyonluk falan beklemiyor, büyük çoğunluk kabullenmiş durumda bunu. Anadolu takımı gibi takılıyoruz çoğu branşta.
O kadar haklisiniz ki..Fenerin sponsorlarini konuşuyoruz ama bunlar 2000 yılından önce neredeydi?Birak sponsorlari erkek basket dışında doğru düzgün takımları bile yoktu.Sponsorluk yasası ve bol paralı düzende ortaya çıktılar ve aziz bunları iyi konsolide etti.
arada cok fark var ama sen görmek istemediginden göremiyosun o yüzden nekadar yazsak da anlatsak da anlamicaksin zaten
Galatasaray bi winner kulüptür. Tarihindede hic bir zaman cok para harcadigini icin basarili olmamistir aksinde kendinen cok para harcayan takimlari finalde hep yenmistir. Bosuna Galatasaray Finallerin takimi denmiyor.
takimin bütcesi 20 milyon euro olsun !!!!! (en büyük taraftar benim)