Basketbol Takımımızın 2009-2010 Yapılandırılması

Arkadaşlar hepimiz arma sevdalısıyız ben sadece araştırdım bunları duydum.. Kimseyi ism vererek suçlamadım.. Hakikaten de kendi hür iredenizle bu başarısızlığa tepki verdiysenizde tebrik ederim.. Ama benim yorumum da şu herşey de olduğu gibi olayın finalindeki kişi hatırlanıyor yanii takımın koçu.. Sonuç itibarı ile günah keçisi Koray Mincinözlü oldu..

Şimdi bu sezonu kapatmanın siniri ile de Sebahattin, Koray şu, bu...vs.. herkes bir yerlere saldırıyor.. Birazcık Kerem enine boyuna bir şeyler yazmış başarısızlıkla alakalı onun dışında bir şey yok.. C.Crown dönemini enine boyuna inceleyip değerlendirmek lazım.. Fenerbahçe Ülker birleşmesi bu kadar başarılı iken bizim aşı niye tutmadı diye ?

Ayrıca hedef göstermek istemiyorum ama neden Dedehayır ve Şardan a tepki göstermediniz..Bu kararları kim aldı ?
 
Zihni abi hocanın suçu çoktur ama benim kendi adıma tepkim Dedehayır'a olmuştur. Kendisi de Eurocup'ı aldık daha ne olsun diye cevap vermiştir :)
 
Zihni abi!
Düne kadar hep destek çağrısı yaptık, o zaman kendi irademizle davrandık, şimdi demokratik bir şekilde protesto ettik, ama karşılığında küfür ve hakaret yedik!

Kimsenin adamı değiliz!
 
çok küçük bir ayrıntı..ve bu küçük ayrıntı herşeyi özetliyor..taraftar tepkisini gösteriyor bu takımın şubde hala ne görev yaptığını bilmediğim Yiğit Şardan şube sorumlusu Ahmet Dedehayır ve diğer yöneticileri..kimse alınmıyor ama yönetimden olmayan (!) tabi sözde yönetici olmayan kişiler tepki veriyor..acaba üzerlerinemi alındılar başarısızlığı fiyaskoyu da tepki koydular taraftara küfür ettiler..demekki biz dışardan yönetmekle işlere müdahale etmekle olmuyormuş bu işler

yani başarızıslığın gizli mimarları bi nebzede olsa suçluluk duygusu hissetmişler..
 
Maç sonunda Yoga'nın üstadı Koray Hoca tribüne gerelek; senden mi öğreneceğim LAN demesi de çok güzeldi.

Helal olsun sana Koray Hoca. Takımın bu hallere düşmesinde senin ufacık bir payın yoktu ama o sözünden çok ama çok utandım.

İLERLEYİN HEPİNİZ SEBAHATTİN KART'IN YOLUNDAN!!!

SİZE DE BU YAKIŞIR!!!

TEKRAR TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ!!!
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Zihni abi hocanın suçu çoktur ama benim kendi adıma tepkim Dedehayır'a olmuştur. Kendisi de Eurocup'ı aldık daha ne olsun diye cevap vermiştir :)

Tabii verecek başka cevabı olamaz ki adamın. Maçlarda o oynadı o kazandı kupayı. :) Eurocup'ı kazanmış olmamız onun hatalarının üstünü örtemez asla. Adnan Polat en kısa zaman da Ahmet Dedehayır aşkından vazgeçmelidir ve yapılanmaya Ahmet Dedehayır'ı şubeden uzaklaştırarak başlanmalıdır.
 
Eyüp kardeşim ben kötü bir söz söylediysem bundan dolayı sizlerden özür diliyorum. Ama bu benim fikrim değil bana yapılan yorum.. Ayrıca yukarıda yazdığım ve düzelttiğim yazımda da başarısızlıkla alakalı fikirlerimide yazdım..
 
Zihni abi kötü bir söz yok, ama gerçekleri seninde bilmen lazım!

Küfür kesinlikle edilmedi, ama tepkimize tahammülsüz davranıldı, bunu doğru bilmeni istedim!
 
zihni bey bilmeden yazıyorsun dedehayırla uzun süre tartıştık ayrıca kimse bize emir veremez biz hür iradeli insanlarız bilmeden yorum yapmayın!
 
KAHRAMAN MI,BASKETBOLCU MU?
Taraftar özellikle iki tip oyuncuyu sever:
1)Takım için oynayan,basketbolu bilen oyuncular:Bizim takımımızda bu oyuncu tipine Hüseyin ve Milojevic'i verebilirim.Bu oyuncular spektaküler hareketler sunmazlar.Onlar takımın puan kazanmasını sağlarlar,kendi istatistiklerine puan kazanılmasını değil.
2)Kahramanlık özetisi oyuncular:Bizim takımımızda Cüneyt,Hosley ve Tolliver bu tip oyuncu tipine örnek gösterilebilirler.Bunlar saçma sapan şutlar denerler,spektaküler hareketler yaparlar,takım arkadaşlarını oyundan düşürürler,basketbolun bireysel bir oyun olduğunu sanırlar.Üstüste şutlar kaçırıp el üstünden üçlüğü sokunca(hele bu üçlük maç kazandırırsa)kahraman ilan edilirler,taraftarın sevgilisi olurlar.
Eğer bu 2. tip oyuncuların Galatasarayda olmasını seviniyorsanız,takımın şampiyonluğa oynayamamasına niçin tepki veriyorsunuz.Kusura bakmayın bu tip oyuncularla başarı gelmez.Çünkü;
KAHRAMANLAR BASKETBOL OYNAYAMAZLAR,ONLAR BİREY OLURLAR,TAKIM DEĞİL!!!
Ben yine kötü adam olayımda,siz hak verirsiniz ya da vermezsiniz...Ancak başarı 1. tip oyuncularla gelir,bunuda onlara haksızlık yapılmaması için dile getiririm.
 
Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Az önce Yiğit Şardan'ın basın toplantısı vardı...

Basketbol takımına söz gelince "Önümüzdeki yıl genç oyunculardan oluşan, geleceğe yönelik bi kadro kuracağız. Ama tabi hedefimiz yine ilk 4 içinde olmak." şeklinde ifadeler kullandı... Bu sözlerinden önce de bu sezonu olmamız gereken yerde bitirdiğimizi söyledi!

Benim pek hoşuma gitmedi şahsen bu sözler... Bilmem siz ne anladınız...
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Önümüzdeki sezon para olmadığı için böyle bir karar alabilirler ama kesin değil,bu kararı kabullenmek öyle kolay olmayacak.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Mithat abi hani siz istediğiniz sponsoru bulabilirdiniz kulübe? Ülker'i onun için göndermeye çalışmadınız mı?
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Yiğit Şardan'ın basın toplantısından alıntıdır...

Soru: Basketbol şubesinde değişiklik/yenilik düşünülüyor mu?

Yiğit Şardan: Basketbol takımımız, rakiplerinden çok daha az bütçeye sahip olmasına rağmen yarı finallerde elendi. Dolayısıyla başarılıdır. Ama beni tatmin etmiyor, ancak bu durum ekonomik yapıyla çok alakalı.

Kızlara ağırlık verecegiz, erkek takımında gençlere güvenip uzun süreli düşünme taraftarıyız.

***

Şubenin başındaki kişi 10 milyon dolarla yarı finalde maç kazanamadan elenmekten ve yarısının yarısı kadar bütçesiyle oynayan Beşiktaş'tan tarihi fark yemekten memnun ki, sonuçları başarılı buluyor. Harcanan paralara göre oynanan basketbol düzeyinin ne kadar aşağıda olduğunun farkında değil. Yahut bu şubeyi "oy" veren "ağabeyler" ve çevresindeki oy potansiyeli taşıyan kişilere bırakmayı uygun gördüler.

"Gelecek sezon küçülüyor muyuz?" diye değil de, "küçük mü kalacağız?!" diye sormak lazımdı!

Cevap verilmiş!..

Bu şubeden başarı bekleyenler, beklentilerini süresiz askıya alsınlar.

Tüm Galatasaraylı basketbolseverlere geçmiş olsun dileklerimle!..
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

geleceğe dönük takım 3 yıl önce kurulmalıydı bence madem geçen sene hedef 4. lüktü neden 10 milyon dolarlardan bahsediliyordu sorarım bunu ben havaya giden bir para bu 3 yıldırda böyle 4. lük için bence sponsar bile gerekmez madem sponsor buluyorsun o zaman takımı ona kurdurtcaksın tabi ki gelecek vaadeden oyuncular alınacak ama hedef şampiyonluk olmalı her zaman

...sözlerinden önce de bu sezonu olmamız gereken yerde bitirdiğimizi söyledi!
bu cümle herşeyi açıklıyor böyle basketbol yönetimi olmaz olsun!!!
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Merak ettim şu geleceğin takımını..
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Kızlara güveniyorsak eğer Marina Kress'in ne işi var kadroda? Ver parayı al taş gibi bi Avrupalı 5 numarayı, Letonya'lı Zagota'yı Euroleague'de şampiyon ol.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Erdem Akkaş' Alıntı:
Merak ettim şu geleceğin takımını..

Teoman asist yapacak,takım arkadaşlarını oyuna sokacak.
Alican içeri penetre edecek,oyunun düzenini bozmayacak.
Altay rakip takımın skorerini tutacak.
Cemal smaç vuracak,blok yapacak,Tribünleri ayağa kaldıracak.
1 tane de lider oyuncu tranfer edildi mi tamamdır.

Taktik belli Erdem Abi.:)
 

Üst