Bu sponsorlada olmaz - olamazBurak Barut' Alıntı:Üzgünüm ancak sponsorsuz olmaz-olamaz.
Bu sponsorlada olmaz - olamazBurak Barut' Alıntı:Üzgünüm ancak sponsorsuz olmaz-olamaz.
Mithat Duran' Alıntı:serdarmengi' Alıntı:Peki Mithat bey şu abiler kulüp için kaç yıldır ne yapmışlar merak ediyorum. Hakem dövmek ve taraftara küfretmek dışında.
Galatasaray'da abi sıfatını taşıyan hiç kimse,taraftara küfür etmemiştir.Her yaşı geçkin kişi kulüpte abi olmaz Serdar bey.
Hakem olayına gelirsek o olayın kahramanlarından biride benim,hakem bozması Erşan KARTALIN takımı alenen takımı doğramısına ancak bu kadar sabredebilirdik.Konu hala mahkemede ve biz haklıyız,o gün akşam karakolda ne ifade vermişsem hala arkasındayım bu gün olsa teretüt etmeden yine yaparım tıpkı MahmutUSLU'YA yaptığım gibi.
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, Koray Hoca´yı savundukça küçülüyorsunuz, fazlasına gerek yok.
Helvacı hukuki konularda kulübün çıkarlarını koruyamamasına rağmen, yönetim kuruluna giriyorsa içime bir kurt düşmesinden doğal ne olabilir ki?
Mithat Bey, demekki liseli ağabeylerin şubeyi ele geçirmek için yaptıklarına isyan edenlerin hepsi eziklik duygusuyla hareket ediyor.
Kurtlar Vadisi´ni izlemem ama paylaşım sitelerinden birinde dizide yer alan çarpıcı sözlere yer verilmiş, okumuştum. Cevdet Bey de dün sözü hatırlattı.
Sizler elinizde tutabilmek için, ne kadar küçük Galatasaray hayal ediyorsanız, bizler de o kadar büyük bir Galatasaray hayal ediyoruz.