Basketbol Takımımızın 2009-2010 Yapılandırılması

Ben değiştirmeyelim demiyorum ki :)
Cafe Crown olmayıp Vodafone olsa ne farkedecek ki ?
Sonuçta gene Galatasaray'ın isminin yanına isim geliyor.
Tam bağımsız Galatasaray'ın mevcut şartlarda diğer branşları desteklemesi zor.
Bunu Avrupa'da da hangi kulupler yapabiliyor ki :roll:
 
Sponsor elbette olacak.Ama bu sponsor kulübü satın aldığını düşünerek hareket ederse işler değişir.Bizim profesyonelce hareket eden bir sponsora ihtiyacımız var.
 
Sponsor elbet olacak bizim tepkimiz ülkerle yapılan dandik anlaşma ve bu anlaşmada bizim gibi bir klübün üvey evlat muamelesi görmesi.
Resmide görevli olduğum sitede bir arkadaşımız hazırladı beğendiğiniz için teşekkürler.
 
kesinlikle kaliteli takım yapma zamanımız geldi de geçiyor bile arık amerikalı alırken daha dikkatli olmalıyız sert avrupalı almalıyız onlar daha yararlı oluyorlar ve basketbolu daha bir ekip şeklinde oynuyorlar... sert takım yaratmalıyız başka çaresi yok ... ve çok ii bir coach almalıyız uzun olarak ta ermal alınmalı mesela
 
kesinlikle kaliteli takım yapma zamanımız geldi de geçiyor bile arık amerikalı alırken daha dikkatli olmalıyız sert avrupalı almalıyız onlar daha yararlı oluyorlar ve basketbolu daha bir ekip şeklinde oynuyorlar... sert takım yaratmalıyız başka çaresi yok ... ve çok ii bir coach almalıyız ermal alınmalı mesela
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Mithat Duran' Alıntı:
serdarmengi' Alıntı:
Peki Mithat bey şu abiler kulüp için kaç yıldır ne yapmışlar merak ediyorum. Hakem dövmek ve taraftara küfretmek dışında.


Galatasaray'da abi sıfatını taşıyan hiç kimse,taraftara küfür etmemiştir.Her yaşı geçkin kişi kulüpte abi olmaz Serdar bey.

Hakem olayına gelirsek o olayın kahramanlarından biride benim,hakem bozması Erşan KARTALIN takımı alenen takımı doğramısına ancak bu kadar sabredebilirdik.Konu hala mahkemede ve biz haklıyız,o gün akşam karakolda ne ifade vermişsem hala arkasındayım bu gün olsa teretüt etmeden yine yaparım tıpkı MahmutUSLU'YA yaptığım gibi.

Hadi ilk konuda haklısınız diyelim ama ikinci olayda biz haklıyız demeniz çok şaşırtıcı. O zaman herkes istediğini dövsün sonunda da ben haklıyım desin ne güzel.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Onur Yavuz' Alıntı:
Mithat Bey, Koray Hoca´yı savundukça küçülüyorsunuz, fazlasına gerek yok.

Helvacı hukuki konularda kulübün çıkarlarını koruyamamasına rağmen, yönetim kuruluna giriyorsa içime bir kurt düşmesinden doğal ne olabilir ki?

Mithat Bey, demekki liseli ağabeylerin şubeyi ele geçirmek için yaptıklarına isyan edenlerin hepsi eziklik duygusuyla hareket ediyor.

Kurtlar Vadisi´ni izlemem ama paylaşım sitelerinden birinde dizide yer alan çarpıcı sözlere yer verilmiş, okumuştum. Cevdet Bey de dün sözü hatırlattı.

Sizler elinizde tutabilmek için, ne kadar küçük Galatasaray hayal ediyorsanız, bizler de o kadar büyük bir Galatasaray hayal ediyoruz.


Öncelikle ben Koray hocayı savunmuyorum,Mehmet bey yönetime hukukçu olduğu için değil,iyi bir galatasaray'lı olduğu için seçilmiştir.

Hala ağabeylere laf atıyorsunuz Zihni yazdı bu abilerin isimlerini çok merak ediyordunuz hangisi nasıl bir eylem yapmış yazın bakalım.

Artık konulara ne kadar uzak ve bilgi yetersizliği içinde olduğunuzu sizde görmüşsünüzdür,umarım
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Serdar bey ilk mahkeme lehimize sonuçlandı şimdi yapılan itirazın neticesini beklediğimiz için haklıyız dedim.

Tabiki kaba kuvveti seğmem ama bazen baş vurmak zorunda kalıyorsunuz,ben yaptığımdan pişmalık duymadığımı söyledim.Tekrar ediyorum Galatasaray'ın menfati için hiç terettüt etmeden yine yaparım.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Ben gayin-sin sitesinde sayın melih Şabanoğlu abimize sormuştum onun yorumu ilginç bilmem siz ne düşünürsünüz?



Kamil Sarper Özsefer Demiş ki:
Haziran 2nd, 2009 at 22:02
Abi GS bir spor kulübüdürden yola çıkarak Sayın Şardan?ın basketbolla ilgili küçülme politikasını nasıl değerlendirebiliriz? Teşekkür ederim.

(Selam Kamil. Her şeyden önce ben bir küçülme politikası göremedim o yorumda. Hatta tam da Galatasaray?a ilişkin bir şey gördüm, ?gençlere yönelmemiz lazım? demesinden. Galatasaray futboldan sonra baskette de ciddi bir altyapısı olması gereken bir kulüp. Bunu yapmadığınız anda paranın daha önem kazandığı bir sporda başarılı olamazsınız. Galatasaray?ın kendi ayakları üzerinde durması lazım. Sevgilerimle. MŞ)
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Tamda Melih Şabanoğlu'na yakışır bir yaklaşım. Konuyu nerden nereye bağlamış. Bana hiçte mantıklı gelmedi.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

Küçülme asla maddi olmuyor bu klüpte.

Büyümenin de yolu maddi değil. Tek yolu şubeyi kurmak. Ortada şube yok hala insanlar transfer,salon,para konuşuyor.

Gerçekten üzülüyorum.
 
Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?

seneye kümede kalırmıyız plaofta kalma şansımız olurmu seneye kombine çıkarmı sebatin kart tugrul demir ve liseli sevdalıları ailece gelsin maçlara yönetsin
 
Gelecek seneler için aklıma gelen iki tip model var:

Birincisi, fb ile ulkerin birleşmesi gibi biz de telekomla birleşicez. fb, ulkerle birleşerek işin etinden - sütünden faydalınır konuma geldi. Hem yuksek butce, hem ulkerin oyuncu kadrosu hem de ulkerin altyapısına sahip oldu. Bizim telekomla birleşmemiz neticesinde buna benzer bir yapılaşma ile efes-fb hegomanyasına son verebiliriz diye düşünüyorum.

İkincisi ise telekom birlikteliği olmazsa düşük bir bütçeyle (küçülme!) yola devam etme durumunda yapılması gerekenler. Burda geçen seneki bjk cola turkanın yaptığı atak düşünebilir. Hatırlanacağı üzere bjk parasal sorunlar yaşayana kadar ligde ve avrupada iyi bir çizgi yakalamıştı. Ergin ataman gibi kariyerli bir hoca getirilir, örnek Oktay Mahmudi , olmadı Erman Kunter. Bu hocaların eline sonu başı olan bir bütçe verilir. Gurovic , hosley gibi fiyat-verim dengesi orantısız yabancılar alınacağına nicevic , schumpert gibi oyuncular alınır. Ermal kurtoğlu, barış ermiş gibi açığa çıkma imkanı olan oyuncular takip edilir ve Türk kadrosu zenginleştirilir. Milojevic ve graves ne yapıp edilip elde tutulursa , gerekli yerlere doğru transferler yapılırsa , iyi bir antrenör yönetiminde seneye şampiyonluk için iddaalı duruma gelebiliriz.
 

Üst