Re: Gelecek sezon küçülüyor muyuz?
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":k70xciuk] Anlamadım ağabeyler ne yapmış,sömürge sistemine karşı çıktıkları için mi? suçlular Onur bey yine konuları saptırıyorsunuz,bırakın bu Özyer hayranlığını,bakın bu külüp son 3 transfer döneminde ne kadar parayı sokağa atmış.Onu yazın
Mithat Bey benim kafamda belli bir özellik ya da isim yok. Murat Özyer gider, Koray Mincinozlu gelir, Mincinozlu gider öteki gelir. Benim derdim sistemle. Şubenin küçük olsun benim olsun anlayışıyla hareket edenlerin eline doğru kaymasında.
Cafe Crown saltanatını bitirip impataratorluk kuracağız denildi, hatta tarih bile verildi. Ardından sözleşme fesih edilemeyecek kadar ağır şartlar içeriyor dendi. Sözleşmeye onay veren hukukçu kimdir, nereden mezundur biliniyor! Geçen sezon sponsor olmaya hevesli kuruluşlar neden bu sene vazgeçti?
Kusura bakmayın ama sezon başından beri ayağını kaydırmaya çalışın, ayak oyunlarında başarılı olduktan sonra sportif anlamda başarısız olunca, ama kadroyu Özyer kurdu diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışın.
Evde alışverişi ben yapıyorum, yemeğin tadı güzel değilse suçlu benim, aşçının hiç kabahati yok![/quote:k70xciuk]
Komik bir benzetme ama yanlış bizde alıverişide ahçı yaptı,o yüzden yeni ahçıya yalnızca ocağın altını söndürmek kaldı Onur bey biz hala o impatorluk hedefindeyiz ama malesef şuanki iktidar biz değiliz.
Liseye bu kadar takık olmanız o kulda okuyamadığınız için duyduğunuz eziklik olmasın sakın,çünkü bu kadar kinin herkesin imrenerek baktığı bir kurum için çok abartalı.
Adam hukuk fakültesini bitirip hukukçu oluyorsa suçlu lisemi?çok komiksiniz çook.