Basketbolda Kombine Dönemi...

Çağrı bey aramıza hoşgeldiniz,
Biz yer ayırtmadan önce kombine alan arkadaşlarımızda var. Zamanla dahada ilgi olacaktır ama bence reklam ve pazarlama olarak daha baştan sınıfta kaldı basketbol kombine olayı. Burak'ın da belirttiği gibi sadece resmi siteden bir duyuru haricinde ne bir ses nede bir nefes var basketbol kombinesinden.
Geçen sene biz taraftar olarak, kendi üstümüzdeki hiçbir takımımı yenememiş olmamıza rağmen çok iyi desteklediğimizi düşünüyorum. Sonuca hiç bakmadan yenildiğimiz maçlardan sonra bile takımlarımızı hep bağrımıza bastık. Bu yüzden bana göre basketbol takımlarımız hala daha taraftara borçlu ki bunu zaman zaman şubemizden yetkililerde dile getirmiştir.
Yinede insanların tatilden dönmesi ve maddi durumlarını ayarlamasıyla beraber satılacaktır kombineler ama fazla bir başarı beklemeyin bence.

EYÜP ABİ NEDEN YOKSA TRANSFER HAKKINDA GELİŞMELER Mİ VAR ?

Lebran james'i isterük ama Kombine Almazuk!!! ;)

Baksana abim imzasında herşeyi anlatıyor .

Dediğimiz gibi iyi bir reklam kampanyası lazım . .Ayrıca yapılan kurayla basket takımlarından biriyle yemek yemek gibi organizasyonlar da düşünebilir.
Yani al benisi yüksek kombine kampanyası yapılmalı.

yanlış anlaşıldı galiba.
gs.org Galatasaray resmi veb adresi.
bu basketbol ve voleybol içinde yapılacak klübün sadece basketbol ve voleybol haberleri duyuruları verecekler olay bu.

Bildiğim kadarıyla hazırlıkları devam eden http://www.gsvoleybol.org resmi bir site değil. Eğer yanılıyorsam, amatör branşlar için ayrı bir site açacaklarına resmi sitede amatör branşlarla ilgili haberleri sık sık güncellesinler o da yeter. Bir de anılan siteyle siteyle kombine satışları arasında bir bağ kuramadım.

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla hazırlıkları devam eden http://www.gsvoleybol.org resmi bir site değil. Eğer yanılıyorsam, amatör branşlar için ayrı bir site açacaklarına resmi sitede amatör branşlarla ilgili haberleri sık sık güncellesinler o da yeter. Bir de anılan siteyle siteyle kombine satışları arasında bir bağ kuramadım.
resmi site onur klübün kontrolunde.

Atilla Kınay GS tv'de açıklamıştı.
ayrıca basket'ede böyle bir site yapılacakmış bunuda eklemişti.

Gs Tv miz yok ki seyredelim. :)

Böyle birşey yapılması güzel olur.Zaten bu yıl ki amatör branşlara yapılan destek beni hayli hayli şaşırttı.

Amatör branşlarda fenerin 100. yılında masa tenisi için bile japonyadan oyuncu getirmesi bizim yöneticileri uyandırdı böyle devam güzel olur inşallah birde antremanlarımızı filan yayınlasalar

arkadaşlar şu ana kadar 100 civarı kombine satılmış.
vip'in bir bölümü bitmiş vip için bir bölüm daha açacaklarmış.
bizim gsbasket tribününde ise yaprak kımıldamıyormuş haberiniz olsun :( :(

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

Abi ben sözümü verdim..Sınavım açıklansın İstanbul'da kalırsam okul değiştirmezsem yada başka okulda olursam kesin alıyorum..

Bu arada sürpriz var falan diyordun bi gelişme var mı o konuda :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

VIP tribünün adının VİP olması dışında avantajları var mı. Çünkü R-S-T bloklar sahaya çok daha yakın bence hem seyir zevki hemde de takıma destek olma açısından çok daha uygun