Basketbolda Kombine Dönemi...

Onur Merhaba,

Kombineler için ayrılan kontenjan 1000 e yakın demiştim. O rakam da tam olarak 850dir. Vip bölümü bitmek üzere.Siz değerli gsbasket.org üyelerinden de sadece 4 kişi almıştır...

Üyelerinizin ilgisinin artması dileğiyle...

Selamlar

Çağrı
 
Çağrı bey selam.
Gsbasket ayırttığı bölümü bitirecektir merak etmeyin.
amaç tüm kombineleri tüketmek olmalıydı ama bunun için yönetimimizin daha uygun bir satış stratejisi belirlemesi gerekirdi.
Eminim basket'e gereken yatırımı ve ilgiyi yöneticilerimiz gösterirse taraftar üzerine düşeni yapacaktır.
 
Ayrıca Çağrı Bey burdayken söylemek gerekir reklam stratejisi var mıdır bilmiyorum ama berbat gidiyor.
Yani Futbol kombineleri için Gs tv de oyucularımız cıkıp Kombıne alın denıyorsa buna benzer planlar Basket takımı içinde yapılabilir.
Bu reklam da Erkek,Bayan,Tekerlekli Sandalye Takımlarımız bulunabilir bu reklamlarda.
En sonda da su anda 150 kişi bulunan Altyapı'daki cocuklarımızın hepsı koro halınde Kombıne Alın tarzı güzel de bir slogan bulunursa daha çok ses getirebilir.

Ayrıca takımda hiç bişey belli değilken ( sadece Bütçe artırıldı demişşiniz ) ve hiç bir oyuncu transferi yapılmadan bu kombineler nasıl pazarlanacak bilmiyorum .
 
Bizde futboldaki gibi somut adımlar atılmasını bekliyoruz eğer telekom gibi başarılı transferle yapın ben iki tane kombine alayım. Yaz ligide bitti hala neyi bekliyoruz anlamadım
 
Serdar mengi haklı..arkadaslar biz klübe birşey vermeden birşey istersek olmaz..bi galatasaraylıya da yakışmaz.ben elimden geldiğince ankaradaki tüm maçlara gidiyorum..biz her zaman (her galatasaraylı gibi gönülden ve hiç bir şey beklemeden)destek olalım ki,yönetimdeki kişiler yaptıklarımızı görüp gerekli transferleri yapsınlar..gerekeni yapmamaları onların ayıbı olacaktır.
 
Galatasarayamızın bir çok maçına istanbulda yaşamama rağmen gittim ve giderim gönül verdiğim renkler sonuçta ama benim istediğim eski günlerdeki gibi başarılı yabancı transferi 2.03 lük adamı pivotta oynattık play out oynadık son senelerde aklıma hep olumsuzluklar geliyor tamam fb ülker gibi 1.5 milyon dolara solomon oynatalm demiyorum ama bize katkısı olacak oyuncular bekliyorum ve ben bu kombineleri izleyeceğim için değil siz iyi transfer yaptınız buyrun buda benim size ufacık katkım olsun demek için almayı düşünüyorum.
 
Bu hayatın kanunu arkadaşım.
Sen bana birşeyler suncaksın ki ben coluğumun cocuğumun parasını oraya verirken icim cız etmesin.
 
kimse sana çoluğunun çocuğunun parasını ver demiyo ki. arkadasım.senin elinde olan bişey.kimi karşılıksız sever verir.kimiside senin gibi düşünür.her kesin görüşüne saygım sonsuz..
 
Voleybol Şubesi'nden Bir İlk: Ponpon Kızlar Salonlarda

Avrupa'nın en önemli pasörlerinden biri olan Inoslav Krnic'i transfer ederek, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, ponpon kız takımı kurdu.

Erkek voleybolunda bir ilk olan ponpon kızlar, gelecek sezondan itibaren Galatasaray Erkek Voleybol Takımı maçlarında görev yapacak. Set araları ve molalarda sahaya çıkarak, taraftarlarımıza çeşitli şovlar sunacak olan tamamı Galatasaraylı altı kişilik ponpon kız grubu, oyuncularımızı sezon boyu şampiyonluk yolunda destekleyecekler.
gs.org
----------------------------
peki ya basketbol???
bu uygulama basketede lazım kombine satışlarına iyi gelir:)
 
şu ponpon kızlar olayı çok greksiz. diğer takımlar açısınndan bakılınca bu kızlar bize makar olarak hatta küfür olarak geri döner.. dişi kartal-pon pon kızlar ilişkisi mesela.. tribünlerimiz henüz hazır değil böyle şeylere bence..
 
ne diyorsun ömer kimle küsmüşümki barışayım???
ömer senin görevin sadece uyarmakmı başka işlerinde yokmu merak ettim???
 
Eyüp abi galiba Ömer, Burak ile Semih'e dedi. :)

Haydi beyler,kombine zamanı.
 

Üst