Bana kızdınız , düşmanlık yapıyorsun dediniz ama şimdi anladınız mı "kaos" basketbolu neymiş?
Bu takıma önce Oktay Mahmuti sonra da onun isteklerine cevap verebilecek ve onu takımda tutmayı başaracak bir yönetim lazım.Fazlası değil...
Bu takıma önce Oktay Mahmuti sonra da onun isteklerine cevap verebilecek ve onu takımda tutmayı başaracak bir yönetim lazım.Fazlası değil...
Ben Oktay Mahmuti yada Ergin Ataman meselesinde değilim. Ben sadece Oktay Mahmuti'ye büyük saygı duyuyorum. O zaten bu konudan bağımsız. Ama kimse görmüyor mu yahu takımın 2 tane hucum varyasyonu yok. Yakan top son 3 saniye kimin elinde kalırsa... Günahtır hocam günahtır. Sonra çıkıp bench'im zayıf diye ağlama. Senin sistemin yok bench'in olsa ne olacak?
Oktay Mahmuti mi?Ergin Hocadan,daha iyi bir kadrosu olmasına rağmen tokat üstüne tokat yiyen,şampiyonluğun en büyük favorisi olduğu sene final dahi oynatamayan,getirdiği şaibeli ve vasat yugoslav oyuncularla takımın dengesini bozan Oktay Mahmuti mi?
Bizden uzak dursun yeter...Ergin hocamızın değerini bilelim.Bu ligin açık ara en iyi hocasıdır Ergin Ataman.
Dostum tamam bir yerde haklısında bende sana desemki şu anda ligde Efes,Bjk,Fbülker kimin süper sistemi var?Bence sen biraz abartıyorsun.Yada çok takım oyunu seven birisin.Bence takıma Domercant tarzı keskin biri gelirse o zaman takım seviye atlar.
Bugün Fbülker'de Bojan-Emir-Bo bireysel delicilikleri ve yetenekleriyle maçı getirdi.Çokta sistemli oynamıyorlar.Efes ve Bjk'de öyle.Kadro olarak Domercant-Göksenin sakatlanıca Efes ve Fbülker'in bir adım gerisine düştük.İyi biri gelirse bu açık gider.
Dediğim gibi rakiplerimizde über takım oyunu oynamıyor.Onlar iyi bir sistem oynasa tamam diyeceğim ancak bence sen fazla abartıyorsun
Oktay Mahmuti kendi keyfinden getirmedi Dedovic ve Savovic'i.Yönetim sezon ortasında verdiği transfer parası belliydi oda o paraya göre bu transferleri yaptı.Oktay Mahmuti'nin 2 yılda harcadığı paranın çok daha fazlasını Ergin Ataman bu sene harcadı.
Sezon sonunda elde 0 kupayla kalınca,Euroleague kuş olup uçunca göreceğiz Ergin hocanızı.Benim için zaten değeri yok ama siz ne kadar değer vereceksiniz sezon sonu 5 ay sonra göreceğiz...