BBL 13. Hafta | Banvit 74 - 67 Galatasaray MP

lig tv de maç öncesi programda gordon ve hawkins in durumunun iyi olmadığı
oynamasalar daha iyi olur gibi yorumlar yapıldı :(
iş cenk, ender, ersin ve macvan a kalacak gibi

saha avantajı ile banvit bir adım önde gibi
özellikle yerli oyuncularımızın bugün ortaya koyacakları performans maçı kaderini belirleyecek
zor ama imkansız değil...

1.30 40-39 gerideyiz. Engin Atsür berbat oynuyor. Aman bir sakatlık geçirmeyelim. Hawkins ve Gordon sakat sakat oynuyor zaten.

Gordon steps... Ya arkadaş öyle steps mi olur ?

Engin kötü mü oynuyor? Girince bir top kaybetti ama sonra iki önemli top çaldı, ayrıca savunmayı baya hareketlendirdi.

Bu şartlarda bundan daha iyisi olmaz sanırım, özellikle hücumda. Savunmada sertliği biraz daha arttırmalıyız.

iyi mücadele etmiyoruz bence. pota altının bu kadar otobana dönüşmesine anlam veremıyorum. ndong ne işe yarar abi? engin ender gordon ne işe yarar. tamam eksiklerimiz var kimi oyuncular sakat sakat oynuyor ama biri bana şu gordonun bomboş pozisyonda o stepsi nasıl yaptığını açıklasın. olin edirne maçı olsa, veya tofaş veya başka bir maç olsa önemsemicem ama bu tip hedef maçlarda böyle saçma sapan hatalar olunca insan sinirleniyor.

Son 2 yıldır takımı savunmada bu kadar kötü gördüğüm maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İlk çeyrek Stimac-Ersin'i ezdi. Penetreleri durduramıyoruz. N'Dong'un boy avantajı var ama müthiş bir bitirici değil onun sıkıntısı da var. Kazanırız diyemiyorum nedense. Son ana kadar sürdürsek bare takibi.

Twitter'dan da yazdım. Geçmiş maçlarda en çok şut atan oyuncumuz Gordon bu maçta hiç şut atmıyor. Niye? Herkese göre sakat diye. Peki sakatsa neden en çok oynayan oyuncumuz? Çok az dinlenmiş. Ayrıca o oyundayken hücumda da 1 kişi eksik oynuyoruz. Peki yine bize göre FB maçında hücumda bizi eksik bırakan ama o anda 10 ribaund çeken Furkan Aldemir'in hiç oynamamasıyla Gordon arasında bir çekişki yok mu?

pota altını hiç savunamıyoruz
hawkins oyundan çıkınca bütün hücumumuz duruyor
cenk ve ender in biraz kıpırdanması gerek
yoksa işimiz çok zor

Farkı açıyorlar pota altına bak. Yol geçen hanı fark 8 oldu.

Fark 10 oldu. Macvan 3 faul yaptı. Sayımız yok. Ergin Hoca artık Ndong'u alsın oyuna. Hiç değilse rakibin gözünü korkudur.

Maçta 2 boş üçlük kaçırdın Ender çok dengesizsin çok.