BBL 13. Hafta | Banvit 74 - 67 Galatasaray MP

Gordon sakatsa belli adam şut atamıyor niye oynatılır. Bu arada Hawkins iyi ki var olmasaymış ne olurmuş halimiz bilmiyorum. Ender bu takıma göre değil diyorum oda nazire yaparcasına beni hiç yanıltmıyor. Furkan geçen sene nasıldı bu sene nasıl :(

ergin hocanın yerinde olmak istemezdim tetikte bekleyen adamları görünce hakikaten ilginç kişiler beni bağlamaz gs başarısı önemlidir.her takımın yükselişi ve inişleri olur umarım bir 1 numara birde keskin şutor şart 4 ve 5 numaralar oyunun içinde olamıyor

Sakat sakat oynayan Gordonda bu kadar ısrar etmek nedendir?daha önce çok kez söylediğimi tekrarlıyorum bu takıma Arroya harici iyi bir 2 numara gerekiyor.

Gerçekten üzülüyorum. Tam yakalamışız,durum 60-60 olmuş.
Üst üste 3 hücum ribaundu verince Kenan'dan üçlük yedik ve ondan sonra da maç bizim için bitti artık.
Bu takımın özgüven eksikliği var şu anda. Unics maçı bu özgüven eksikliğini yenmemiz için için en ideal maç olarak gözüküyor.
O maça kadar toparlanmamız gerekiyor.
Gordon sakat,Hawkins sakat. Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor.
Şansta artık bir zahmet bizimle olsun.
Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzgünüm. Haketmediğimiz 3 deplasman yenilgisi aldık.
Normal sezon liderliği de zora girdi bizim için. Ama normal sezonu lider bitirememenin dez-avantaj olmadığını Ergin Hoca ve geçen seneki takımı gösterdi.
Allah'ın izniyle bizde göstereceğiz bu sene.

Not: Ah be Furkan abi. Şut atmayan basketbolcu mu olur ? Şutlarını geliştir ne olursun. yoksa hayalinde ki Nba süreci senin için yalan olur. Biraz fazla çalış. Yeteneklisin ama şut atmadığın sürece hiçbir hoca sana güvenemez. Kırma ümitlerimizi,sana güvenimiz tam...

Takımın en iyi savunmacısının ve en iyi hücumcusunun sezonu kapattığını unutmamak lazım.Şuan bir geçiş dönemi yaşıyoruz Arroyo geldikten sonra her şey daha net ortaya çıkıcak

Doğrudur.Fakat en azından Karşıyaka maçı ve Donetsk maçı kazanılmalıydı ne pahasına olursa olsun.Durum böyle olsaydı şahsen bir nebze de olsa içimde sıkıntı yaratmazdım ama bu şekilde olmadı.Takımın en'leri sakat olsa bile.

Bir de Arroyo'nun geçen sene yaptıkları ortada fakat ben hala kapalı kutu olarak görüyorum.Dün Sühan Cem Bey yazmıştı 90 puansak eğer Domercant'ı kaybederek 70 e düştük.Arroyo'yu alarak 80'e çıktık.İşte bu 80 puan bizi başarıya götürecek mi orası muamma.Birçok şey Arroyo'ya bağlı duruma şuan.Bekleyip göreceğiz.

3 hedef maçta 0 galibiyet.Seribaşı olarak girilen Eurocup grubunda 2.lik.

Bunları başarı olarak sayan kişiler varsa afedersiniz o kişiler enayidir.Yazık.

3 hedef maç diyorsanız Anadolu Efes deplasmanı da hedef maçtı.. Orada gösterdi bu takım gerçek potansiyelini.. Eleştirmek kolay önemli olan doğru zamanda destek olmak..

60-60'tan sonra verdiğimiz 7-0'lık seri herşeyi mahvetti. Macvan müthiş başladı kötü bitirdi, Hawkins takımın yıldızıydı ama yetmedi.

Desteğe devam, şanssızlıklar hep böyle gitmeyecek ya, elbet toparlanacağız.

3 hedef maç diyorsanız Anadolu Efes deplasmanı da hedef maçtı.. Orada gösterdi bu takım gerçek potansiyelini.. Eleştirmek kolay önemli olan doğru zamanda destek olmak..

Doğru 4'te 1.

Bu sizi mutlu ediyorsa söyleyecek bir şeyim yok.Mesajımda da takımımdan olan memnuniyetsizliği dile getirdim.Destek olmaya nereden bağlıyorsun olayı ?

3 hedef maçta 0 galibiyet.Seribaşı olarak girilen Eurocup grubunda 2.lik.

Bunları başarı olarak sayan kişiler varsa afedersiniz o kişiler enayidir.Yazık.

Bunları başarıdan sayan yok. Ama arma sevdalısı kişileri enayi olarak addetmek bi insanın acziyetini gösterir. Ergin Hoca,Oktay Hoca,Fatih Hoca,Ekrem Hoca,Sedat Hoca vs,vs. Kimse Galatasaray'dan,o kutsal armadan büyük değildir. Eğer bu arma için savaşıyorsa o zaman kutsal olur bizim için. Bu muazzam hocalar Galatasaray'la büyükleşir. Galatasaray,bu hocalarla büyükleşmez. Eğer arma için savaşan bir hocanın başarısız olmasını isteyen biri varsa o ben Galatasaray'lıyım demesin. Oktay Hoca'yı bende seviyordum. Gitmesine bende üzüldüm ama o gitti diye onun yerine gelen bir koçun başarısızlığını ıstemek benim Galatasaraylılığıma yakışmaz. Ben Galatasaray'ı tutuyorum. Oktay Hoca,Ergın Hoca ya da başka bir hocayı deği.

Bu kişileri hep aklımda tutacağım. Onları Allah'ın izniyle sene sonunda kupaları alınca göreceğim.. Selametle...

"Son Topa Kadar" felsefesinin yerinde yeller esiyor. Kişisel gayretlerle 60-60'a kadar getirebiliyoruz ancak maçı. Sakatlıklar, şanssızlıklar bu yenilgi ve oyun için sebep ya da bahane olamaz bence. Umarım en kısa zamanda düzelir bu durum.

Benim de memnuniyetsizliklerim var ama bunca şanssızlık yaşayan bir takıma normalden biraz daha fazla tolerans göstermek enayilik mi oluyor?
Daha fazla uzatmayayım.Takımın başına gelen şanssızlıkları göz ardı edemeyiz.Fakat bunlara rağmen takımda o eski çabayı ve mücadeleyi göremiyoruz.Eskiden kastım da ta Mahmuti dönemi falan değil o ilk haftalar fırtına gibi estiğimiz.

Ayrıca kişileri de eleştirmiyorum.Oyuncu formsuz,coach formsuz olabilir.Ama asıl takımda oluşan koca boşlukları doldurmayan basketbol şubesine sözüm.Bunları göremeyenler de bence enayidir.Kastettiğim kişiyi veya kişileri zaten anlamışsınızdır.

uzun bir galibiyet serisinden sonra
formumuzun düştüğü aşikar
bu gün özellikle ender ve furkan bir türlü istenileni veremedi
hücumda bir türlü organize olamıyoruz
top hep hawkinsin elinde patlıyor
banvit maçını izlerken arroyo transferine daha çok sevindim

Gerçekten üzülüyorum. Tam yakalamışız,durum 60-60 olmuş.
Üst üste 3 hücum ribaundu verince Kenan'dan üçlük yedik ve ondan sonra da maç bizim için bitti artık.
Bu takımın özgüven eksikliği var şu anda. Unics maçı bu özgüven eksikliğini yenmemiz için için en ideal maç olarak gözüküyor.
O maça kadar toparlanmamız gerekiyor.
Gordon sakat,Hawkins sakat. Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor.
Şansta artık bir zahmet bizimle olsun.
Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzgünüm. Haketmediğimiz 3 deplasman yenilgisi aldık.
Normal sezon liderliği de zora girdi bizim için. Ama normal sezonu lider bitirememenin dez-avantaj olmadığını Ergin Hoca ve geçen seneki takımı gösterdi.
Allah'ın izniyle bizde göstereceğiz bu sene.

Not: Ah be Furkan abi. Şut atmayan basketbolcu mu olur ? Şutlarını geliştir ne olursun. yoksa hayalinde ki Nba süreci senin için yalan olur. Biraz fazla çalış. Yeteneklisin ama şut atmadığın sürece hiçbir hoca sana güvenemez. Kırma ümitlerimizi,sana güvenimiz tam...

Bu sakatlıklar konusu kafa kurcalıyor. Geçen sene BJK da sakatlıkların çokluğu nedeniyle çok dar bir rotasyonla oynuyordu. Ergin Hocanın sisteminden kaynaklanan bir sıkıntı da olabilir. Bazı oyunculara çok yüklendiğini düşünüyorum. Sakat dediğimiz Hawkins 36, Gordon 27 dk oynamış. Bitirmeye mi çalışıyoruz onları?
Bizim bu sene için Göksenin ve Domercant'i unutmamız lazım. Takım artık bu. Arroyo geliyorsa en fazla onun katkısını beklemek gerekir. Sezon başında çok sayı atan takım ne hallere geldi. Hücum performansı çok düştü. Bunu da Hoca çözecek herhalde. Ama savunmada da geçen seneki enerjiyi arar hale geldik. 85 sayı ortalaması ile oynayan takım Avrupa maçları başladığından beri ciddi şekilde kondüsyon problemi yaşamaya başladı. Scott Piri'nin basket takımına el atması gerekiyor sanki.

Bu maçı kaybetmemiz sürpriz olmayacaktı. Yalnız alınan dakikalar beni şaşırttı. Sakatlar, sağlamlardan çok süre aldı. Ben, istim üzerinde olan Cenk'in 30 dakika civarında süre almasını beklerken, 20 dakikaya yakın oynadı. Hawkins'i çok yıpratıyoruz. Gordon zaten tek el ile oynuyor. Bu kadar ısrara lüzum yoktu. Başka sakatlar da olursa kaldıramayız artık...

Kırılma anlarında 7-0, 8-0, 9-0 seriler yedik, KSK, FBÜ, Banvit maçlarında.
Bu duruma çözüm bulmamız gerekiyor.
Tüm zor maçları deplasmanda oynadık ve hepsi İpekçi'ye gelecekler.
Yani hepsine 1'er mağlubiyet eklersek normal sezon birinciliği için avantaj hala bizde, Efes deplasman galibiyeti bu açıdan önemli.
Deplasman performansımız genel olarak kötü, o yüzden normal sezon liderliği daha da kıymetli.
Geçen sene BJK'nin yaptığının tekrarlama sevdasına düşmemek gerek. O bir kere olur.
Ligi birinci bitirip İpekçi'de şampiyon oluruz.

Şahsen ben Arroyo gelse de müthiş bir takım olacağımızı düşünmüyorum sezon başında müthiş savunma yapıyorduk 15-0 lık serilerle maça başlıyorduk. Sırf Göksenin gitti diye bir takım savunmdan bu kadar düşmemeli yanlış giden birşeylerin olduğu muhakkak.
Takım sahaya karakter koyamıyor sıradan takımlar gibi oynuyoruz.