Gordon ve Engin toplam 42 dk da 5 şut atıp 1 isabet sağlamış.
3 hedef maçta 0 galibiyet.Seribaşı olarak girilen Eurocup grubunda 2.lik.
Bunları başarı olarak sayan kişiler varsa afedersiniz o kişiler enayidir.Yazık.
Takımın en iyi savunmacısının ve en iyi hücumcusunun sezonu kapattığını unutmamak lazım.Şuan bir geçiş dönemi yaşıyoruz Arroyo geldikten sonra her şey daha net ortaya çıkıcak
3 hedef maç diyorsanız Anadolu Efes deplasmanı da hedef maçtı.. Orada gösterdi bu takım gerçek potansiyelini.. Eleştirmek kolay önemli olan doğru zamanda destek olmak..
Doğru 4'te 1.
Bu sizi mutlu ediyorsa söyleyecek bir şeyim yok.Mesajımda da takımımdan olan memnuniyetsizliği dile getirdim.Destek olmaya nereden bağlıyorsun olayı ?
Daha fazla uzatmayayım.Takımın başına gelen şanssızlıkları göz ardı edemeyiz.Fakat bunlara rağmen takımda o eski çabayı ve mücadeleyi göremiyoruz.Eskiden kastım da ta Mahmuti dönemi falan değil o ilk haftalar fırtına gibi estiğimiz.Benim de memnuniyetsizliklerim var ama bunca şanssızlık yaşayan bir takıma normalden biraz daha fazla tolerans göstermek enayilik mi oluyor?
Gerçekten üzülüyorum. Tam yakalamışız,durum 60-60 olmuş.
Üst üste 3 hücum ribaundu verince Kenan'dan üçlük yedik ve ondan sonra da maç bizim için bitti artık.
Bu takımın özgüven eksikliği var şu anda. Unics maçı bu özgüven eksikliğini yenmemiz için için en ideal maç olarak gözüküyor.
O maça kadar toparlanmamız gerekiyor.
Gordon sakat,Hawkins sakat. Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor.
Şansta artık bir zahmet bizimle olsun.
Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzgünüm. Haketmediğimiz 3 deplasman yenilgisi aldık.
Normal sezon liderliği de zora girdi bizim için. Ama normal sezonu lider bitirememenin dez-avantaj olmadığını Ergin Hoca ve geçen seneki takımı gösterdi.
Allah'ın izniyle bizde göstereceğiz bu sene.
Not: Ah be Furkan abi. Şut atmayan basketbolcu mu olur ? Şutlarını geliştir ne olursun. yoksa hayalinde ki Nba süreci senin için yalan olur. Biraz fazla çalış. Yeteneklisin ama şut atmadığın sürece hiçbir hoca sana güvenemez. Kırma ümitlerimizi,sana güvenimiz tam...