Domercant kötü oyuncu demedim ben. Domercant tek başına takım sıfatıyla gelmedi Türkiye'ye. O stilde bir oyuncu da değil. Bunu kavrayacak kadar ve yazdıklarımı anlayacak kadar Türkçe biliyorsunuz diye düşünüyorum. Senin Domercant özelinde beklentin ne? Skor yapması, özellikle de sıkışan anlarda. Bo ve Farmar'dan beklenenler ne? Takımın her şeyi olmaları. Biz Domercant'tan onu mu istiyoruz? O halde onların eksik olmasıyla Domercant'ın eksik olması yani kendilerinden beklenenler açısından Bo, Farmar ikilisiyle Domercant karşılaştırılmaz. Özellikle Bo'ya ciddi şekilde eleştiri yöneltmişsiniz de Partizan, Siena ve Makedonya takımlarına nasıl seviye atlattığını biliyoruz. Kaldı ki ben Domercant'ı çok beğenen biriyim. Yazdıklarımı başka yöne çekerek kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın.
Savanovic'in ruhsuzluğundan dem vuruyorsunuz ama ben zaten formsuz olduğunu söylüyorum. Bu onun Macvan'dan iyi olduğu gerçeğini değişmez. Macvan ne yaptı şu ana dek? Partizan'da ve Eurocup'ta oynadığı basketbolla mı büyük oyuncu oluyor Macvan? Macvan bence henüz olmamış bir oyuncu ve sadece şutuyla varolan bir oyuncu. Düşüncemde yanılmadığımı sezonun şu anına dek görüyorum. Şutuna rağmen ve takımın 1. skor opsiyonunun (bu Bo, Farmar gibi takımın her şeyi olduğunu göstermiyor) sakat olmasına rağmen son derece istikrarsız bir tablo çiziyor. Bugüne kadar eleştirmedim, eleştirmeyi de düşünmüyorum siz adamın Avrupa'nın en iyi 4'leri arasına sokuyorsunuz (Savanovic öyle bence) diye mecburen aleyhine konuşuyorum. Sezon sonuna dek göreceğiz. Başarılı olmasını diliyorum.
Listelemişsin oyuncuları da bizim hangi oyuncularımız bu bitmiş (bazıları) adamlardan daha iyi durumda? Yıllarca bu takımlarda kadroya giremeyen Ender mi Cenk mi yoksa kariyerleri geriye doğru giden Furkan mı Engin mi? Biz yerlilerden müthiş derecede verim alıyoruz da benim mi haberim yok. Avrupalı basketbolunu takip eden adamlara sorduğunuzda bu adamları mı dikkate alırlar yoksa rakiplerimizdekileri mi görürüz o zaman.
Oyunculardan ve takımdan beklentiler yönünden senden daha çok tecrübeye sahip olduğum ortadadır. Biz takımı göklere çıkarıp sonra yerden yere vurmuyoruz. Oyunculardan ne beklediğimizi biliyoruz. Senden öğrenecek değilim takımdan ne beklediğimi. Zaten Jamont Gordon konusunda oyuncudan çok şey istendiğini ve hatta şu anda bile takımı çok büyük gösterdiğiniz için takımdan çok şey istediğinizi söyledim, söylüyorum. Söyledikleriniz çelişki olsa gerek.
Son olarak tekrar söylüyorum sizin gibilerden takıma bakış açım konusunda daha bir şey olmadan en iyiyiz, en süperiz, herkesi ezeriz diyen kişilerden akıl alacak değilim. Kusura bakmayın.
Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Sizin söylediklerinize, başkan Ünal Aysal'ın söylediklerine, koç Ergin Ataman'ın söylediklerine itimat ederek sezon sonunu bekliyorum. O zaman ne bahaneler bulacaksınız bakalım.
Bu lafımdan da takımın başarısız olmasını istediğimi çıkaracağınıza eminim.
gsbasket.org forumu yıllardır büyük bir ciddiyet için yayın hayatına devam etmektedir. Aynı zamanda gidilmeyen yerlere bile her zaman gitmektedir. Böyle bir oluşumun içinde yıllardır bıkmadan, usanmadan, hayatından çok şey vererek devamlı yer almış birinin takımın başarısızlığını istediğini düşünmek sizin haddinize değil.
İnşallah haksız çıkarım.