BBL 28. Hafta | Galatasaray MP 83 - 75 Banvit

Tarih:25 Nisan 2013 Perşembe
Saat:20:00
Salon:Abdi İpekçi Spor Salonu

Galatasaray erkek basketbol takımı normal sezonun 28. haftasında Banvitspor'u ağırlıyor.Karşılaşma emsallere bakıldığında devrim niteliğinde olan cezamız sebebiyle kadın ve çocuk taraftarlarımızın önünde oynanacak.Geride kalan 27 haftada 24 galibiyet-3 mağlubiyet elde eden ve ligin lideri konumunda bulunan takımımız karşılaşmaya 14 maçlık galibiyet serisinin verdiği ivmeyle çıkacak.
Eski oyuncumuz ve kaptanımız Orhun Ene tarafından çalıştırılan Banvit 26 haftalık periyodu 22 galibiyet-4 mağlubiyet elde ederek geçti.Rakibimizin bir maçı eksik zira kaybettikleri Tofaş mücadelesi hakemler tarafından yapılan kural hatası nedeniyle tekrarlanacak.
Takımımıza normal sezon liderliği yolundaki bu önemli karşılaşmada başarılar diliyor,kadın ve çocuk taraftarlarımızı gün ve saat engel yaratsa da elden geldiğince takımımızın yanında olmaya çağırıyoruz.

federasyonun ülker'den sonraki 2 numaralı çocuğuna iyi bir ders verme zamanı..
Turgay'in bütün planlarının ve hayallerinin cebine gireceği bir maç..
Dahası şampiyonluk yoluna ilk adımı atmaya başlayacağımız maç bu maç..
Yolumuz açık olsun..

Tbf ve güdümlü kurulları ve güdümlü hakemleri, elinizden geleni ardınıza koymayın, daha yüksek bir sesle söylüyoruz DURDURAMAYACAKSINIZ...

Bir fenerli olsam kafayı yerdim heralde. Rakibimin domercant'ı - hawkins'i yok, sakatlıklardan başını kaldıramıyor ama 14 maç arka arkaya herkesi eze eze yeniyor.

Piliç çevirme zamanı. Banvit ile de görülecek bir hesabımız, alınacak bir rövanşımız var. Gerçekten onca sakatlığa rağmen herkese nasıl takım olunur ve basketbol nasıl oynanır dersi veriyoruz. En güzeli de sene başında çok paralar harcayıp f4 hayali kurarken rezil olup dönenlerden kat kat iyi olduğumuz. Şampiyon olacağız. Kimse durduramayacak. Basketbolda Ergin Hoca, futbolda Fatih Hoca oldukça kimse duramaz önümüzde... GALATASARAY..

Kazanırsak lideriz artık. Banvit-F.Ülker-Efes'in 2-3-4 savaşını izleriz kalan haftalarda. Ayrıca Perşembe bu maçı oynayıp Cumartesi günü deplasman oynamamız çok garip geldi bana. Biz kazandıkça üstümüze daha çok gelecekler. Özellikle hakemleriyle. Her hafta her maç işimiz zorlaşıyor.

Hadi bakalım şu maçı alalım son iki maçımızı antreman havasında oynayarak play-off'a rahat , dinlenmiş ve rakiplere çalışmış olarak girelim..Bu dönemde rakipleri stresli maçlar bekliyor...Çok güzel bir avantaj olur buda...Banvit'i 4.lüğe itmek açısından ayrı bir önemide var...Banvit düşüşte oyun olarak , biz ise formumuzu koruyoruz..Rahat bir maç olacak gibi gözüküyor...

Haccettepe maçımız pazar 13:30'a alınmış...bugün gstv deki 24 saniye programında söylediler....

+15 olur banvit maçı...arabamı satıp 1/1 oynacağım bu maça. Teknik taktik değil bunu söylememin sebebi..Ergin Atamanın ve takımımızın hırsı sadece..

Savunma direncimiz bu maçta bizi ön plana çıkartıyor. Bu yıldırıcı savunma ile tüm takımları düzen dışına itiyoruz. KEsinlikle kolay bir maç değil ancak avantaj bizde. Onları maçın başında kontrole alarak düzen dışına atmalıyoz. Eğer havaya girerlerse maç zorlaşır. En kötüsü uzun süredir skor açısından zor maçlar oynamadık. Sonlara doğru maç kafa kafaya girerse bizim için zor olabilir. Normal koşullarda yenmemiz gerekir. Genel yoruma bende katılıyorum; umarım artık sakatlık olmaz.

Kazanırsak ve sayı farkını da alırsak son iki hafta oyuncuları dinlendirebiliriz.

Galatasaray'lı kadın ve çocuklar fener maçında çok şaşırtmışlardı beni açıkçası.Hafta içi olması ve fener maçı olmamasının etkisiyle taraftar sayısı çok yüksek olmayacaktır ama cezalı olmadığımız maçlardan daha çok kadın ve çocuk taraftarımızın olacağına eminim.

Takımada sadece nazar değmesin diyorum,sakatlık olmasın yani.Galibiyettense eminim...

Kazanmak ilk hedef ama ikili averaji da almak lazim.Yani en az 8 sayi farkla kazanmaliyiz.Eminim ki Banvit bunu korumayi dusunuyordur