BBL 3. Hafta | Anadolu Efes 73 - 83 Galatasaray Medical Park

Ergin Hoca'nın takımlarının set temposunun düşük olması zaten beklenen bir şey; ancak ikinci çeyreğin sonlarındaki kadar statik olmak hiç hoş değil. Hawkins de takımın lideri olmanın verdiği güvenle zaman zaman yanlış tercihler yapıyor.

Gordon ise Aliağa maçına göre toparlanmış gözüktü. Onun oynadığı kısımlarda (her en kadar rtam PG gibi oynamayıp bu rolü Hawkins'le paylaşsa da) Enderli kısımlara göre daha iyiydik. Hakan lafçi'nın da yazdığı gibi Efes ya da Fenerbahçe'den şu anda çok eksiğimiz yok gibi görünüyor; ancak sezon başı olduğu için bu konuda konuşmak çok da doğru değil.

Efes'in de hücumdaki dağınık ve deorganize hali beni çok şaşırttı.

Furkan daha etkiliydi özellikle savunmada. Göksenin bir pozisyon hariç iyi oynadı.
Çok ribaunt veriyoruz ama Efes isabet bulmada zorlanıyor. Savanoviç gününde değil.
Efes dengeli hücumlar yapamıyor. Farmar'ı ne kadar durdurursak Efes o kadar zorlanır.
İlk yarı izlenimi maçı alacağımız yönünde.
Özellikle ilk 17 dakikayı seyredince ah Euroleague demeden olmuyor.

Ergin hoca moralsiz acaba ordaki taraftar oktay mahmudi lehine tezahurat yaptımı çok merak ediyorum. Ergin hocanın o coşkusu yok bu akşam.

Bu nedir ya potaya vuran top hep efeslilerin önüne düşüyor şansında böylesi.

Gordon'un takımdaki geleceği konusunda umutlu olamıyorum bir türlü. Şut istikrarını geçtim, top dağıtamıyor. Ne yapsam diye kilitlenip kalıyor her seferinde.