Eh be Hawkins.Yoktan yere maç hücumu yaratıyoruz.
F Fırat Akarsu 0 29 Eki 2012 #126 korkuyorum hawkins şimdi, hırs yapıp yanlış top kullanmayı sürdürecek diye..
E Erkan Topal 0 29 Eki 2012 #128 Çok gereksiz işler yapıyoruz ve fark koruma güdüsü yerleşiyor bu bize maçı kaybettirir. şu efesi ne zaman yakalayacağız bu şekilde . Oyunu rönaltide götürme olayı nedir anlamadım.
Çok gereksiz işler yapıyoruz ve fark koruma güdüsü yerleşiyor bu bize maçı kaybettirir. şu efesi ne zaman yakalayacağız bu şekilde . Oyunu rönaltide götürme olayı nedir anlamadım.
E Erkan Topal 0 29 Eki 2012 #133 Gerçekten çok iyi koçumuz ve iyi takımımız var zaman geçtikçe bu takım birbirlerine alıştıkça çok daha iyi olacaktır.
Gerçekten çok iyi koçumuz ve iyi takımımız var zaman geçtikçe bu takım birbirlerine alıştıkça çok daha iyi olacaktır.
A Alperen Bıkmazer 0 29 Eki 2012 #138 83-73 kazandık. Sonlardaki hatalar olmasa en az 15 farkla biterdi. Tebrikler Yenilmez Armada. Oynayan herkes çok iyi katkı verdi.
83-73 kazandık. Sonlardaki hatalar olmasa en az 15 farkla biterdi. Tebrikler Yenilmez Armada. Oynayan herkes çok iyi katkı verdi.
S Sunay Sönmez 0 29 Eki 2012 #139 Hawkins'i bu takıma katanların hepsini tekrardan tebrik ediyorum. Adam oyunun heryönünde mükemmel iş yapıyor.
Hawkins'i bu takıma katanların hepsini tekrardan tebrik ediyorum. Adam oyunun heryönünde mükemmel iş yapıyor.
H Hakkı Abukan 0 29 Eki 2012 #140 Evvetttttttttt beee Bu maçtan önce inanmayanlarda vardı. İnanın bu kulübe... Fark yiyeceğimizi düşünenler vardı. Yemedik ama o farkı da attık.
Evvetttttttttt beee Bu maçtan önce inanmayanlarda vardı. İnanın bu kulübe... Fark yiyeceğimizi düşünenler vardı. Yemedik ama o farkı da attık.