• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BBL 3. Hafta | Anadolu Efes 73 - 83 Galatasaray Medical Park

Ergin Hoca'nın takımlarının set temposunun düşük olması zaten beklenen bir şey; ancak ikinci çeyreğin sonlarındaki kadar statik olmak hiç hoş değil. Hawkins de takımın lideri olmanın verdiği güvenle zaman zaman yanlış tercihler yapıyor.

Gordon ise Aliağa maçına göre toparlanmış gözüktü. Onun oynadığı kısımlarda (her en kadar rtam PG gibi oynamayıp bu rolü Hawkins'le paylaşsa da) Enderli kısımlara göre daha iyiydik. Hakan lafçi'nın da yazdığı gibi Efes ya da Fenerbahçe'den şu anda çok eksiğimiz yok gibi görünüyor; ancak sezon başı olduğu için bu konuda konuşmak çok da doğru değil.

Efes'in de hücumdaki dağınık ve deorganize hali beni çok şaşırttı.

Furkan daha etkiliydi özellikle savunmada. Göksenin bir pozisyon hariç iyi oynadı.
Çok ribaunt veriyoruz ama Efes isabet bulmada zorlanıyor. Savanoviç gününde değil.
Efes dengeli hücumlar yapamıyor. Farmar'ı ne kadar durdurursak Efes o kadar zorlanır.
İlk yarı izlenimi maçı alacağımız yönünde.
Özellikle ilk 17 dakikayı seyredince ah Euroleague demeden olmuyor.

Ergin hoca moralsiz acaba ordaki taraftar oktay mahmudi lehine tezahurat yaptımı çok merak ediyorum. Ergin hocanın o coşkusu yok bu akşam.

Bu nedir ya potaya vuran top hep efeslilerin önüne düşüyor şansında böylesi.

Farkı açmışken ne gerek var üçlüklere 2 sayıya gidip efesi koparacaksın oyundan.

O kadar gereksiz iş yapıyoruzki farkı açacakken artistik pas vereceğiz derken hep topları kaybediyoruz.

Engin Atsür nerede?

Gordon faydalı olamıyor.

Göksenin hiçbirşey yapmadı ve faul verdi hakemler hakketten hakemlerden çekmeye devam ediyoruz.

Engin olsa baya rahatlardık şu bölümlerde.Faul hakkının dolması hiç olmadı.Kalan 3 dakikada farkı korumak lazım.

Domercand zarar veriyor şu anda boş üçlük top kaptırma zaten sakatlıktan yeni çıktı forma girmesi için 1-2 maç lazım.

61-49 3. çeyrek sonucu.

Son hucum bu kadarmı saçma bir şekilde yapılır sayı çıkaramadık.

Gordon'un takımdaki geleceği konusunda umutlu olamıyorum bir türlü. Şut istikrarını geçtim, top dağıtamıyor. Ne yapsam diye kilitlenip kalıyor her seferinde.

Gordon da oyuna giriyor. 69-55 mola.

burdan maçı vermeyelim artık.. bizim ve ergin hocanın en buyuk özelliği 4.periyotta coşması.. hadi hayırlısı..

20 sanıyede 4 sayı yedık fark 10 a düştü

Ayrıca lakoviçin gordondan daha faydalı olacağı kanısındayım.

macvan coştu 59-71

hemen arkasından 2serbest atış 61-71

Geri