BBL 9. Hafta | Pınar Karşıyaka 72 - 69 Galatasaray MP

onlar hanımlarının yanında ana avrat küfreden erkekler...koreografide yunan şövalyesi kullanılması da düşündürücüydü...sonuçta her zaman izmirde olan oldu saha dışı faktörlere yenildik....sağlık olsun....

Ben Lakovic'te hata bulamıyorum yaşananlardan dolayı sahada olduğu anlarda daha çok şey yapmak istiyor, buda daha çok hata yapmasına sebep oluyor, burada hata bence şubede..

Arroyo Diana Taurasi gibi çok rahat faul alan bir oyuncu ve skorer gelmesini herkes ister ama maliyeti fazla..

İki yenilgi aldık. İkisinin de hangi şartlar altında olduğu malum.
Bu takımın bu sene yenmesi gereken sadece sahadaki 5'ler olmayacak anlaşıldı.
Maç başlar başlamaz oyunu durduran konfeti yağmuru sonrası anons yapıldı mı? 2. periyotta "hepiniz ...." şeklindeki salon dolusu küfre anons yapıldı mı? Olayları saymıyorum bile.
Geçen sene lig tv aleyhine daha maç başlamadan yaptığımız tezahürata anons yaptırmışlardı.
Oyuncuların canları sağolsun. Açıkçası her yenilgi sonrası Gordon'un şamar oğlanına dönmesi de rahatsız edici bir hal aldı.
Bugün eleştirmemiz gereken başka şeyler var. Sin Kaf akıllıların yaptıklarının hesabını sormasını beklerim yönetimden transferden önce.
Aynı şeyleri biz yapsaydık salon boşaltılırdı muhtemelen. Aleyhimize olan bu çifte standardın hesabını sormalıyız artık.
Belki taraftar olduğumuz için hakemler her maç aleyhimize imiş gibi görünüyor da olabilir ama "artık bu kadarı da pes" dedirtecek türden
düdükler çalınıyor.
Adamların teknik direktörü bile 3 Temmuz'dan beri yaşananların hesabını soruyor. Hakem hatalarını sert dille eleştiriyor, bu sayede sadece 1 maç ceza alıyor. Basketbolda yıllardır hakkımız yeniyor (Geçen seneki son BJK maçı mesela), ses çıkaran yok.
Bu sene TBF'ye "Durun bakalım biz Galatasaray'ız" diyelim yeter. Ne transfer ne şampiyonluk isterim.

FBÜ maçında da bir şekilde yenileceğimizi düşünüyorum ama inşallah oyuncular 5'ten fazla rakip olduğunu düşünüp ekstra oynarlar da ben yanılırım.

Lakoviç'e çok az şans veren Ergin hoca tuttu en önemli anda en önemli görevi verdi ona! Ergin hoca dün biraz hatalar yaptı kabul edelim bunu.
Diğer yandan Macvan'ı ben beğenmiyordum şutu yetersiz ağır bir oyuncu 4 numaradan katkı alamıyoruz bu yüzden oyun kitleniyor.
Yine de çok iyi takımız takviye gelir umarım

Ergin Ataman and show business...

Maçın başında gülüp geçeceğin bir noktada takımı içeri sok ve ortamı ger hocam.

Maça başladığımız ve doğru olan ilk 5'imizi yorgunluktan ölene kadar değiştirme hocam.

En gerekli anlarda mola alma, en gereksiz anlarda mola alıp takımın ritmini böyle boz hocam.

Jaka Lakovic'i tüm maç oynatma ve en kritik yerde soğuk olarak oyuna sok sonrada kenarda şov yap hocam.

Soyunma odasında 15 dakika bekledikten sonra takımın ısınmasını isteme hocam çünkü farklısın ya hocam, şekilsin ya, kazansaydık manşete çıkacaktın ya hocam.

Kısacası şov dünyası senin dünyan hocam. Şov senin işin. Yürüyedur Ergin Ataman. Belki bir gün "birileri" seninle de 1 kadeh bir şeyler içmek ister!..

Maça dair uzun uzadıya değerlendirme yapmaya gerek yok. Maçı bir türlü koparamadık, ilk yarı Hawkins üzerine kurulu Karşıyaka savunmasını diğer oyuncuları bularak cezalandırdık. İkinci yarı Hawkins e sayı attırmaya çalışınca işler bozuldu ve maçı kaybettik.

Lakovic konusunda geldiği günden bu yana olumsuz olan bir tek ben varım muhtemelen burada. Hala da gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Ergin Hoca dün onunla ilgili bir hata yapmadı. Soğuk bir oyuncuyu 15 dakikadır kenardayken son top kullanması amacıyla oyuna alırsanız bu hatadır; ya da adı Kobe filan olmalıdır. Ancak dün Lakovic bilakis gayet dinlenmiş ve dinç olduğu için topu yarı sahaya geçirmesi ve savunmanın dikkatini çemberden uzaklaştırmak amacıyla oyuna alındı.

Profesyonel, bu işten para kazanan oyuncu bunu da beceremiyorsa burada sıkıntı var demektir. Keşke bugün dediklerinizi Lakovic geldiğinde de söyleseydiniz, çünkü biraz Slovenya ulusal takımı maçı izlemiş, yahut Lakovic in oynadığı takımlardaki görevlerini bilen insan ondan ne bekleyeceğini/beklemeyeceğini bilirdi.

Ergin Ataman and show business...

Maçın başında gülüp geçeceğin bir noktada takımı içeri sok ve ortamı ger hocam.

Maça başladığımız ve doğru olan ilk 5'imizi yorgunluktan ölene kadar değiştirme hocam.

En gerekli anlarda mola alma, en gereksiz anlarda mola alıp takımın ritmini böyle boz hocam.

Jaka Lakovic'i tüm maç oynatma ve en kritik yerde soğuk olarak oyuna sok sonrada kenarda şov yap hocam.

Soyunma odasında 15 dakika bekledikten sonra takımın ısınmasını isteme hocam çünkü farklısın ya hocam, şekilsin ya, kazansaydık manşete çıkacaktın ya hocam.

Kısacası şov dünyası senin dünyan hocam. Şov senin işin. Yürüyedur Ergin Ataman. Belki bir gün "birileri" seninle de 1 kadeh bir şeyler içmek ister!..

hocam yanlış anlama ama hiçbir şekilde katılmıyorum düşüncelerine..pankart üzerine niye gülüp geçecekti,demişsin ki ortamı ger,ne zaman ortam gergin olmadı bizim KSK maçlarımızda?ayakta mı alkışlasaydı taraftarları?hocanın taktiği bu hiç açıklamalarına dikkat etmedin mi,hoca dar rotasyonu seviyor,insiyatif kullanıp lakovic´i maça sokma hakkı yok mu?kapanan farkta macvan'ın,şut atarken neredeyse elleri titreyen gordon'un hiç mi suçu yok?artık bırakın bu muhalefet olma işini,olabilecek belkide en iyi koç bizim takımımızda.

hocam yanlış anlama ama hiçbir şekilde katılmıyorum düşüncelerine..pankart üzerine niye gülüp geçecekti,demişsin ki ortamı ger,ne zaman ortam gergin olmadı bizim KSK maçlarımızda?ayakta mı alkışlasaydı taraftarları?hocanın taktiği bu hiç açıklamalarına dikkat etmedin mi,hoca dar rotasyonu seviyor,insiyatif kullanıp lakovic´i maça sokma hakkı yok mu?kapanan farkta macvan'ın,şut atarken neredeyse elleri titreyen gordon'un hiç mi suçu yok?artık bırakın bu muhalefet olma işini,olabilecek belkide en iyi koç bizim takımımızda.

Evet Gordon'un da suçu var ama onu getiren de Ergin Hoca biz değiliz. Lakoviç'i beğenmiyor ama Gordon gibi şut atamayan bir oyuncuyu transfer ediyor. Sonra da böyle yana yana şut atacak oyuncu arıyoruz.
Takımı ısınmaya çıkarmamasının bir mantıklı izahı ise hiç yok. Maçın son 4 dakisaısnda Ksk oyun insiyatifini eline aldığında oyuna müdahale edemedi bile. Elimizle verdik maçı.
Bence Ergin hoca şov yapmayı bırakıp egosundan kurtulmalı ve işine bakmalı. Herşeyin en doğrusunu ben yaparım demekle olmuyor bu işler. Daha bir maç kaybettik Ergin hocam lütfen

Bu takımın 1'ci oyun kurucusu Gordon olamaz, görüyoruz, izliyoruz oyun kurma yeteneği yok.Ama savunma yeteneği çok iyi yani kötü oyuncu değil sadece saf bir oyun kurucu değil.Ender ve Engin ise büyük ve zorlu maçlarda sorumluluk alıp akılcı oyun kuramıyorlar.
Sadece 1 maç kaybettik de demek istemiyorum.Çünkü 1 maçla kupadan eleniyorsunuz, 1 maçla Avrupa'ya veda ediyorsunuz, 1 maçla playoff larda eleniyorsunuz.O nedenle geçiştiremeyeceğiz.
Lakoviç'in de artık çözümlenmesi lazım kesin gönderilecekse kadroya alınmasın.Adam yapmak istediğinide yapamıyor.Geçen seneye göre çooook kötü oynuyor.Hemen, kalacak yada gönderilecek karar verilsin.
İlkan olayından dolayı bu sene en nefret ettiğim takım Karşıyaka, farklı kazanmak çok iyi olurdu.Ergin hocanın bu maça takımı çok hırslı çıkarması lazımdı, çünkü onlara verilmesi gereken bir ders olduğunu düşünüyordum, maalesef o dersi veremedik...

Şöyle yenilgileri arada almak gerekiyor, en azından kimin ne düşündüğünü anlayabiliyoruz.. Geçen sezonun 3 kupalı antrenörü Ergin Hoca'nın işi şovmuş...Kendisi de "Basketbol şov işi değildir" dediği halde.. Senelerdir Ergin Ataman'ın oyunun gidişatını etkilememek için rakip takım üst üste sayılar bulsa bilse, molayı tercih etmediğini, dar rotasyon kullandığını anlayamamışlar.. Yazık vallahi yazık.. Kasım ayına kadar Efes,Beşiktaş, Fenerbahçe'yi mağlup eden takımı "Ligin ve Avrupa'nın favorisi" ilan edip, 1 mağlubiyette yerin dibine sokma çabaları.. Boşa kürek çekiyor Ergin Hoca boşa.. Galatasaray taraftarı olarak sınıfta kalmaya devam ediyoruz..

Lakoviç'e çok az şans veren Ergin hoca tuttu en önemli anda en önemli görevi verdi ona! Ergin hoca dün biraz hatalar yaptı kabul edelim bunu.
Diğer yandan Macvan'ı ben beğenmiyordum şutu yetersiz ağır bir oyuncu 4 numaradan katkı alamıyoruz bu yüzden oyun kitleniyor.
Yine de çok iyi takımız takviye gelir umarım

Ligin en iyi penetre eden 4 numalarından biri olan Macvan'dan"ağır, şutu yetersiz" diye bahsetmek, ilginç doğrusu.

Görkem sadece kin kusmuş. Mahmuti olayından beri nedense öyle bir taraf belirlemiş bir arkadaşımız. Pusuya yatmış ilk yenilgi geldiği gibi de coşmuş akıyor.

Sahaya inen konfetinin, oyunun durmasının lafı geçmiyor hadi yüklen Ataman'a Lakovic'e Gordon'a. :)) Şaka gibisiniz gerçekten. GS taraftarının bu huyu insanı deli ediyor. Ortada bir suç varsa önce kendi takımına sokuyor hançeri. KSK maçında bir ton olay oldu son 24 saat içinde kim ne yazdı? Ammaaaan ne gerek var yüklen Gordon'a Ataman'a araya Jaka da ekle ohhh mis gibi oldu.

Ne bekliyordunuz? Namağlup şampiyon olmayı mı? Millet Hala Gordon'a yükleniyor. Gordon'un kimin yerine geldiğini bilakis Ergin hoca açıkladı. Jamon Gordon kalsaydı Jamont Gordon'u almayacaktık diye. Sanırsın ki Arroyo'yu alacaktık ama vazgeçtik Gordon'u aldık. Her maçtan sonra Gordon gordon diye inliyo millet. Kardeşim Tut ki Lucas kaldı o oynuyordu diyelim. Onun şutu nasıldı? O zaman ne diyecektiniz? Takımın kurgusunun en önemli iki adamı sakatlanmış takımda yok (Göksenin-Domercant) siz çullanacak yer arıyorsunuz. Hayır sanırsın ki Gordon geçen sene CSKA'da 20 sayı ortalama ile oynuyordu. Adam bize burada her maç 15 sayı atmayı vaat etti ama yerine getirmiyor. Gelirken bilinmiyor muydu Gordon'un kapasitesi? (Aslında daha büyük ironi var. Geçen sene Lucas alındı diye kızıp bari Jamont'u alsaydınız Jamon'u alacağınıza diyenler de çoğunluktaydı bu forumda)

Takımın sorunlarına daha 3. hafta değindim. Takım daha oynamıyor ama yıldızları ile işi götürüyor dedim. Takım yavaş yavaş toparlıyor ama hücumda hala yıldız potansiyeline göre ilerlediğinden oyuncuların günlük performansı sonuçlarda öncelik teşkil ediyor. Takıma şut istikrarı olan ribauntları iyi adam lazım dedim "aa bize 1 lazım olmadı 2 lazım 5 tane uzun var ribauntları topluyor" dediniz. Buyrun yenildiğimiz KSK maçına bakalım. Tek başına Bora topladı ribauntları. Çünkü basketbolda illa 4 veya 5 numaralar ribaunt alır diye kaide yok. Geçen senenin GS'ından da bilirsiniz ribauntlarımızın çoğunu diğer oyuncularımızın topladığını.

Hawkins için winner olmadığını ama winner'ı çok iyi destekleyen tamamlayıcı bir güç olduğunu söylemiştim. Domercant'ın yanına Hawkins cuk oturuyordu. Çünkü tamamlayıcı özelliği yüksek bir oyuncu. Ama oyunun karar anlarında top onda olursa sıkıntı yaşarız diye de konuşmuştuk kendi aramızda. Zaten çok uzağa gitmeye gerek yok. Misal geçen seneki Efes serisinde oyunun kritik anlarında Hawkins'İn yaptığı hatalar hep dikkat çekmiştir. GS'daki süreçte aynen böyle devam ediyor. Hani Lebron için yapılan eleştiriler var ya (4. periyot ortada yok) diye. Hawkins'i bu anlamda Lebron'a benzetiyorum, oyun tarzı gücü stili olarak. Ama son topu ona vermem. Ha şu an ki GS'da o son topu kime verirsin dersen şu anki performanslara göre o topu verebileceğim adam yok doğru. Arroyo Domercant gibi adam olsa tabii ki soruya yanıt vermeye de gerek yok. GS'ın optimal takım olması için o ribaunt kovalayan dış şutu iyi bir 3 numarayla işte o son topu eline alacak adama ihtiyacı var. Bu anlamda Arroyo seslerine itiraz etmiyorum. Çünkü Arroyo Henry kadar olmasa da o adamdır. Ama takım eğer sadece 1 tane oyuncu alacaksa o zaman tercihim hala 3 numaradır.

Maç esnası salonda değildim. Bu yüzden takımın neden içeride kaldığını, neden ısınmadığını bilmiyorum. Ama zaman bulduğumda Ergin hocaya sormak istiyorum. İllaki o anki koşullara göre bunun sebepleri vardır. Gene de eğer ısınmamaktan dolayı bir sorun olsa takım 3 çeyrek maçı önde götürmezdi. Demek ki sorun maç öncesi ısınamamaktan daha farklı. GS'ın izlediğimiz maçlarında temel sorun vurup geçemiyoruz. 20 sayı fark attığımız maçlarda bile rakip geri dönebiliyor. Bu yüzden şu ana kadar olan süreçte GS'ın en önemli adamı benim gözümde hala Cenk Akyoldur. Onun iyi oynadığı periyotlarda takımın hücum düzeni farklı işliyor.

5 maç kazandık diye takım için coşku ile yazmıyordum. 1 maç kaybettik diye de ah-vah edebiyatı yapmayacağım. Zaten ben normal sezonda yenileceğimizi biliyordum. Taraftar maça gelmediği gibi köstek olmaya da devam ediyor. Hocaya güveniyorum dahili-harici sorunlarla baş edecektir.

Not: Yenilgi iyi oldu. namağlup devam etseydik yönetimin transfer konusunda ağırdan alacağı isteksiz davranacağı, -bu takım yeter- diye düşüneceği mutlaktı. Şimdi en azından soru işaretleri oluştu.

Görkem sadece kin kusmuş. Mahmuti olayından beri nedense öyle bir taraf belirlemiş bir arkadaşımız. Pusuya yatmış ilk yenilgi geldiği gibi de coşmuş akıyor.

Sahaya inen konfetinin, oyunun durmasının lafı geçmiyor hadi yüklen Ataman'a Lakovic'e Gordon'a. :)) Şaka gibisiniz gerçekten. GS taraftarının bu huyu insanı deli ediyor. Ortada bir suç varsa önce kendi takımına sokuyor hançeri. KSK maçında bir ton olay oldu son 24 saat içinde kim ne yazdı? Ammaaaan ne gerek var yüklen Gordon'a Ataman'a araya Jaka da ekle ohhh mis gibi oldu.

Ne bekliyordunuz? Namağlup şampiyon olmayı mı? Millet Hala Gordon'a yükleniyor. Gordon'un kimin yerine geldiğini bilakis Ergin hoca açıkladı. Jamon Gordon kalsaydı Jamont Gordon'u almayacaktık diye. Sanırsın ki Arroyo'yu alacaktık ama vazgeçtik Gordon'u aldık. Her maçtan sonra Gordon gordon diye inliyo millet. Kardeşim Tut ki Lucas kaldı o oynuyordu diyelim. Onun şutu nasıldı? O zaman ne diyecektiniz? Takımın kurgusunun en önemli iki adamı sakatlanmış takımda yok (Göksenin-Domercant) siz çullanacak yer arıyorsunuz. Hayır sanırsın ki Gordon geçen sene CSKA'da 20 sayı ortalama ile oynuyordu. Adam bize burada her maç 15 sayı atmayı vaat etti ama yerine getirmiyor. Gelirken bilinmiyor muydu Gordon'un kapasitesi? (Aslında daha büyük ironi var. Geçen sene Lucas alındı diye kızıp bari Jamont'u alsaydınız Jamon'u alacağınıza diyenler de çoğunluktaydı bu forumda)

Takımın sorunlarına daha 3. hafta değindim. Takım daha oynamıyor ama yıldızları ile işi götürüyor dedim. Takım yavaş yavaş toparlıyor ama hücumda hala yıldız potansiyeline göre ilerlediğinden oyuncuların günlük performansı sonuçlarda öncelik teşkil ediyor. Takıma şut istikrarı olan ribauntları iyi adam lazım dedim "aa bize 1 lazım olmadı 2 lazım 5 tane uzun var ribauntları topluyor" dediniz. Buyrun yenildiğimiz KSK maçına bakalım. Tek başına Bora topladı ribauntları. Çünkü basketbolda illa 4 veya 5 numaralar ribaunt alır diye kaide yok. Geçen senenin GS'ından da bilirsiniz ribauntlarımızın çoğunu diğer oyuncularımızın topladığını.

Hawkins için winner olmadığını ama winner'ı çok iyi destekleyen tamamlayıcı bir güç olduğunu söylemiştim. Domercant'ın yanına Hawkins cuk oturuyordu. Çünkü tamamlayıcı özelliği yüksek bir oyuncu. Ama oyunun karar anlarında top onda olursa sıkıntı yaşarız diye de konuşmuştuk kendi aramızda. Zaten çok uzağa gitmeye gerek yok. Misal geçen seneki Efes serisinde oyunun kritik anlarında Hawkins'İn yaptığı hatalar hep dikkat çekmiştir. GS'daki süreçte aynen böyle devam ediyor. Hani Lebron için yapılan eleştiriler var ya (4. periyot ortada yok) diye. Hawkins'i bu anlamda Lebron'a benzetiyorum, oyun tarzı gücü stili olarak. Ama son topu ona vermem. Ha şu an ki GS'da o son topu kime verirsin dersen şu anki performanslara göre o topu verebileceğim adam yok doğru. Arroyo Domercant gibi adam olsa tabii ki soruya yanıt vermeye de gerek yok. GS'ın optimal takım olması için o ribaunt kovalayan dış şutu iyi bir 3 numarayla işte o son topu eline alacak adama ihtiyacı var. Bu anlamda Arroyo seslerine itiraz etmiyorum. Çünkü Arroyo Henry kadar olmasa da o adamdır. Ama takım eğer sadece 1 tane oyuncu alacaksa o zaman tercihim hala 3 numaradır.

Maç esnası salonda değildim. Bu yüzden takımın neden içeride kaldığını, neden ısınmadığını bilmiyorum. Ama zaman bulduğumda Ergin hocaya sormak istiyorum. İllaki o anki koşullara göre bunun sebepleri vardır. Gene de eğer ısınmamaktan dolayı bir sorun olsa takım 3 çeyrek maçı önde götürmezdi. Demek ki sorun maç öncesi ısınamamaktan daha farklı. GS'ın izlediğimiz maçlarında temel sorun vurup geçemiyoruz. 20 sayı fark attığımız maçlarda bile rakip geri dönebiliyor. Bu yüzden şu ana kadar olan süreçte GS'ın en önemli adamı benim gözümde hala Cenk Akyoldur. Onun iyi oynadığı periyotlarda takımın hücum düzeni farklı işliyor.

5 maç kazandık diye takım için coşku ile yazmıyordum. 1 maç kaybettik diye de ah-vah edebiyatı yapmayacağım. Zaten ben normal sezonda yenileceğimizi biliyordum. Taraftar maça gelmediği gibi köstek olmaya da devam ediyor. Hocaya güveniyorum dahili-harici sorunlarla baş edecektir.

Not: Yenilgi iyi oldu. namağlup devam etseydik yönetimin transfer konusunda ağırdan alacağı isteksiz davranacağı, -bu takım yeter- diye düşüneceği mutlaktı. Şimdi en azından soru işaretleri oluştu.

Isınma olayı maç başı değil sahaya yabancı madde atılıp oyun 15 dk durduktan sonra olmadı biz bundan bahsediyoruz.

Yanılmıyorsam o 15 dk dan sonra Ender eline aldığı ilk topu soktu potaya. Her şeyi geçtim oyuncunun o anda ısınmaya ihtiyacı olup olmadığını Ergin Ataman'dan daha mı iyi bileceğiz.Bırakalım bunları Ergin Hoca ve ekibi düşünsün.
Pınar Karşıyaka gibi bir deplasmanda kaybetmek çok üzmemeli bizi.Konfetiler,sahanın durması v.b saha dışı olaylar olmasaydı bu maçı alırdık.Eleştiri tamam olacak ama mantıklı şekilde yapılırsa.Şuan da transfer yapmayı düşünen bir takımın eksikliklerinin olması pek de yanlış bir durum değil.Kadromuz tamamlansın,ondan sonra sağlıklı yorumlar yapılır.

Sühan abicim selamlar. Kin kusmadım aslında Ergin Ataman'a. Kusacak bir kinim yok daha doğrusu. Daha öncede belirttim defalarca karakter olarak takımın başında bulunmasını isteyeceğim belki de son adamdır Ataman. Ama şu da var : Köstek olma durumu kesinlikle yok. Ergin ATaman kimdir? Galatasaray kulübünün erkek basketbol takımının maaşlı çalışanıdır. Galatasaray erkek basketbol takımı her maça ne için çıkar? Kazanmak için. Kazandığında övmem gerekmiyor çünkü bunun için para alıyor bu kulüpten. Kaybettiğinde tabi ki eleştiririm. Hele ki dünkü maçta yaptığı gibi bariz hatalar yaparsa hiç çekinmem eleştirirken. Madem yönetimimizin bakış açısı başarı odağı (geçen sene gördük) o zaman taraftarında bu şekilde davranmasında ben sakınca görmüyorum. O yüzden dün Ergin Ataman'ın rotasyonu kullanamaması, alması gereken molaları almayıp son periyot özellikle ilk molada intahar gibi mola alması, 15 dakika soyunma odasında soğuyan takımı ısındırmaması, soğuk Lako'yu en kritik anda oyuna alıp hatadan sonra suç kendisinin değilmiş gibi çıldırması nedeniyle gönül rahatlığıyla eleştiriyorum. Çünkü biz bu takımın sahibiyiz, o ise bu kulübün maaşlı çalışanıdır.

Takım kazandığında bile daha oturmayan şeyler vardı bu konuda sana katılıyorum. Nacizane ;

1- Bence bu takımın en önemli taşı Göksenin Köksal'dır. Sağlıklı bir Göksenin bu takımı takım olma yolunda level atlatır.

2- Oyun kurucu konusunda Ender, Jamont ve Engin bence yeterlidir.

3- Kesinlikle transfer yapılmalıdır ve bu transfer şutu sağlam olan bir forvet oyuncusu olmalıdır. Arayyo aranan kan değildir.

4- Milan Mavcan motivasyon kaynaklı bir oyuncudur. Kenar yönetimi bunu görmeli ve Mavcan'ı gereğince motive etmelidir. Eli titremeyen, kafası karışık olmayan bir Mavcan bence bu ligin en değerli 4 numarasıdır.

Ufuk Sarıca'nın şu açıklamasıyla cumartesi günkü taraftar profilini beğeniyorsa, bu sene işimiz var. Yemin ediyorum, Karşıyaka'lı olduğumdan, İzmir'li olduğumdan utandım. Pankarta hiç girmiyorum, boğaz kesme hareketleri, küfürler falan yakışmıyor. İzmir gibi medeni bir şehre hele hele hiç yakışmıyor.

Beko Basketbol Ligi'nde, İzmir'de daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe Ülker'i mağlup eden Pınar Karşıyaka, bu hafta Galatasaray Medical Park'ı da yenmeyi başardı ve Sarı Kırmızılılara ilk yenilgisini tattırdı.
Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Medical Park maçını kaybetmeleri durumunda ''yazık'' olacağını ifade ederek, şunları söyledi; “O kadar inançlı ve inatçıydık ki, 4 bin kocaman yürekle beraber iki gün kazanmaya oynayabilirdik. Maç boyu geride gitmemize rağmen bitirici darbeyi, ancak son dakikalarda vurabildik. Özellikle maçın sonunu çok iyi oynadık. Karşıyaka Arena, görülmeye değerdi. Taraftarımız bir kez daha muhteşemdi. Maçın sonundaki sevinç yumağı, her türlü zorluğa bedel. Tüm oyuncularımla birlikte taraftarları yüreklerinden ötürü tebrik ediyorum. Böyle bir taraftar sevgisinin de parçası olduğum için teşekkür ediyorum”.

Yönetim bu işin peşini bırakmaz . Eğer yapılanlar cezasız kalacaksa bu ligde mücadele etmenin ne mantığı var.

Birde bu ülkedeki basketbol kural kitapçığında birtek galatasaray maçlarında anons yapılacak ve salon boşaltılacak diye kuralmı varda biz bilmiyoruz. Hakketten bu olaylara neden bu kada seyirci kalıyor yönetim başkan ergin hoca ne yapsın tek başına.