BBL 9. Hafta | Pınar Karşıyaka 72 - 69 Galatasaray MP

faulude en fazla atan adama attırdık anlamadım gitti yaa ama ergin hoca bugün kötü yönetti takımı ayrıca bazı oyuncular özellkle ersin dağıldı gordonda dağıldı

Uzun vadede şu maçın hiçbir şeye bir etkisi olmasa da bugünün özelinde bu maçı vermeyeceksin abi.Adamlar histeriden beslenerek çamur çirkefe başvurarak seni yenemeyecek.Sinmeyeceksin.
Ender,Cenk ikilisinin şu kadar insiyatif aldığı,mükemmele yakın oynadığı ortamda başta N'Dong-Gordon-Dudley üçlüsü olmak üzere takımın geri kalanı otursun bir düşünsün.Biz daha burada geri adım atıyorsak Mayıs'ta ne yapacağız sorusuna kafa yorsun.Oyunun içinde yine kıçtan baştan şut sokarak kalsalar da kritik bölümde Bora Hun Paçun'un ribaundlarına,pota altı dominasyonuna maç verdik.Acı.
Şu transfer ne zaman gelecek bilmiyorum ama Lakovic olayı sinir bozucu boyutlara geliyor artık.Hem ilişkinin şekil olarak tatsızlığı hem de bu paralelde Lakovic'in saçmalıkları sebebiyle.

Son iki dakikada yaptığımız her tercih yanlıştı. Son topu skandal oynadık. Ama böyle bir maç olamaz yüz kere durdu oyun. Bu sene aldığımız ikinci mağlubiyet de holiganizme karşı oldu. Karşıyaka ve Kuban... Ayrıca Lakovic de gidiş biletini kesti.

Maçın en kritik anında sürekli göndereceğiz diye vurguladığın adamı almak nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.Resmen elimizle maç verdik çirkeflere..