BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

  • Evet, memnunum.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    147
2 soru soracam

1) Kesin olarak maclar Skytürk , ShowTv ve Dijitürk'de mi yayınlanacak ?

2) 1 kere bile olsa takımımı(yada baska macları) adam gibi izleyecekmiyim ?
 
Emin Doğanca' Alıntı:
2 soru soracam

1) Kesin olarak maclar Skytürk , ShowTv ve Dijitürk'de mi yayınlanacak ?

2) 1 kere bile olsa takımımı(yada baska macları) adam gibi izleyecekmiyim ?
Bu sorulara Digitürk yetkilileri tam olarak bir açıklama yapmadılar.Bu ülkedeki basketbolseverlerin potansiyeli ortada.Bu sorulara cevap verseler herkes rahatlayacak.
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":bwfg950j]Desenize yandı gülüm keten helva :(
Niye yancak canım SKYturk ve ShowTv ne güne duruyor[/quote:bwfg950j]
Artı Digi Tv var.İngiltere Premier Ligi'nden her hafta 2 maç canlı yayınlanıyor.Sözleşmeye göre de şifresiz maç vermek zorundalar.Digi Tv'de haftada en az 2 BBL maçı canlı olur.Canınızı o kadar da sıkmayın.Canlı maç yayınlamak zorundalar.
 
bugün Fransa macini izlerken dikkat ettiniz mi??

arkada reklam panolarinda reklam vardi: spormax digitürk de!! yaninda Beko Basketbol ligi, Euroleague, Uleb Cup amblemleri vardi. aman diyem :shock: :shock:
 
Fatih Hısım' Alıntı:
bugün Fransa macini izlerken dikkat ettiniz mi??

arkada reklam panolarinda reklam vardi: spormax digitürk de!! yaninda Beko Basketbol ligi, Euroleague, Uleb Cup amblemleri vardi. aman diyem :shock: :shock:
bir kaç forumda da öle bişeler okudum
eğer öyle olursa bu iş iyice kabak tadı verecek
 
Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu toplantısı, Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri, ligler direktörlüğü yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da yapıldı.

Polat Renaissance Otel'de düzenlenen toplantıda, federasyon asbaşkanı İmran Işıldar, genel sekreter Ali Özsoy, TBF disiplin kurulu başkanı Akın Süel, TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş, TBF Bayan Ligleri Koordinatörü Murat Tümer ile 2008-09 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde yer alma hakkı bulunan takım temsilcileri yer aldı.

Federasyon asbaşkanı İmran Işıldar, toplantının açılış konuşmasında, tüm takımlara yeni sezon için başarılar dilerken, çıtayı her zaman yükseltmeyi amaçladıklarını ve tüm çalışmaların bu amaç gözetilerek yapıldığını söyledi.

TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy da toplantıda yeni yayın sözleşmesinin ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Yeni yayın sözleşmesinin yakın zamanda imza altına alınmasını umduklarını dile getiren Özsoy, bunun için hukukçularla birlikte yoğun biçimde çalıştıklarını kaydetti.

Yeni sezonda yayınlanacak haftalık maç sayısına, reklam yayın hakkına, karşılaşmaların yayın kalitesinin nasıl olacağından, ödeme planına kadar çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Özsoy, daha sonra kulüp temsilcilerinin yeni yayın sözleşmesine yönelik görüşlerini ve önerilerini dinledi, sorularını yanıtladı. Özsoy, ödeme planı hakkında geçmiş sezonlarla kıyaslamalı olarak detaylı bilgi verdi.

A.A.
______________________________________________________________
Daha net değil galiba yazıdan anlaşıldığı kadar.Ama peki dıgıturk neden reklam yapıyor. :?
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Fatih Hısım":32fawtfw]bugün Fransa macini izlerken dikkat ettiniz mi??

arkada reklam panolarinda reklam vardi: spormax digitürk de!! yaninda Beko Basketbol ligi, Euroleague, Uleb Cup amblemleri vardi. aman diyem :shock: :shock:
bir kaç forumda da öle bişeler okudum
eğer öyle olursa bu iş iyice kabak tadı verecek[/quote:32fawtfw]
Salonda o panoları görünce ben de ilk başta bir şok geçirdim ama belki de kendimi avutmak için bir bahane buldum: Geçen sene de Uleb Cup maçları Euro Sport 2'den yayınlanıyordu ama ülke kanalları kendi takımlarının maç yayınlarını satın alabiliyordu. Kanal 24'ün de iki senelik anlaşması vardı, eğer bir aksilik çıkmazsa bu sene de Galatasaray CC ve Beşiktaş CT maçlarını Kanal 24'te izleyeceğiz, ama kupanın bütün maçları Digitürk'te olacak sanırım.
 
POTANIN KRALLARI SPORMAX'TE !..

Digiturk futbolseverlerden sonra basketbolseverlerin de buluşma noktası oluyor !.. Beko Basketbol Ligi yeni sezonda Digiturk Spormax'te !..

Beko Basketbol Ligi 18 Ekim'de başlayacak yeni sezonda müthiş bir çekişmeye sahne olacak !..

Son 2 yılın şampiyonuydu Fenerbahçe Ülker...

Geçen sezon ULEB'te 4. olan kadrosuna bomba transferler yapan Galatasaray Cafe Crown...

Geçen yıl normal sezonu lider bitiren ve ULEB'te son 8'e kalan Beşiktaş Cola Turka...

Potanın dev markası Efes Pilsen...

Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve yıldız transferler yapan Türk Telekom...

Dünya'nın en önemli basketbol ligflerinden biri olarak gösterilen Beko Basketbol Ligi'Ndeki nefesleri kesecek mücadele Digiturk'ün yeni spor kanalı SPORMAX'te olacak. Sporseverler İngiltere Premier Lig, Rusya Ligi, Brezilya Ligi ve Portekiz Ligi'nden sonra Beko Basketbol Ligi'ni de 18 Ekim'den itibaren SPORMAX'ten izleyecek !..

:( :( :oops: :(
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
POTANIN KRALLARI SPORMAX'TE !..

Digiturk futbolseverlerden sonra basketbolseverlerin de buluşma noktası oluyor !.. Beko Basketbol Ligi yeni sezonda Digiturk Spormax'te !..
...
Sadece Spormax de demiyor . Arkadaşlar kurallar açık ve net şifreli kanal olmayacak .

Not : İnş. kurallar değilmez .
 
bi kulübün tarftarını düşünün futbol takımı için yıllarca transfer transfer diye tuttursun bunun için de dönemin başkanına yapmadığını bırakmasın vs

ve nihayet daha sonra gelen başkan ise tam taraftarın istediği gibi camiasını ne türkiyeyi ayağa kaldıracak transferler yapsın tabi buna bağlı olarak taraftar da avrupa kupalarında şampiyonluk, kupa hayallerine kapılsın ve yıllardan beri çektikleri çileyi unutacağına inansın.........
fakat aksilik yakayı bırakır mı, taraftar o yılın başında gelen hoca hakkında daha göreve başlamdan tonla yazı, iddaa okusun ve sezon başı hazırlıklarında aksilikler, aksilikler ama tarftarın içinde bi umut ama maalesef korktukları başlarına gelir ve ilk olarak avrupadan elenirler ve daha sezonun ikinci maçında medya tarafından hocalarına neredeyse eline bilet verilip memleketine geri döndürülür ama tüm olanlara rağmen başkan hocalarının arkasında olduğunu söyler ve o TARAFTAR daha sezon başında maçların karşısına korkarak oturur, içinde hep korku ve kafasında da tonla soru işareti???


tabi bu taraftarın çektiği sıkıntılar futbolla sınırlı değildir aynı taraftar yıllardır basketbolda müesse takımlarını izler ve iç geçirir keşke bizim takım da böyle olsun der ve nihayet ikibinli yılların başında tüm dünyada ve spor dalında olduğu gibi sponsorluk firmaları işin içine girer ve kulüplere arka çıkar ama yine de o taraftar kendi takımı adına beklediğini bulamaz ama aşktan vazgeçilir mi? sonra olan olur ve ezeli rakipleri en büyük sponsor firmayla birleşir tabi taraftarda telaş sarar ve maalesef korktukları başına gelir ve ezeli rakipler iki sene üst üste ligi silir süpürür............
derken 2008/2009 sezonunda kulüp kendi imkanları dahilinde DREAM TEAMini kurur tafartarda tabi heyecana kapılır ve sezon beklenir ve o sırada bi digital platform bombayı patlatır bilmem kaç milyon dolarla ligi satın aldım der ve taraftarda yine soğuk bi duş ama olmış bi kere kimisi telefonunu konuşturur kimisi klavyesini sağa sola bakar bu platform maçları hangi cehennemde verecek diye ama aylar geçer hala belirsizlik aşılmış deil ve o tarftar düşünür ulan biz bahtsız taraftarız böyle der ama elden ne gelir.

evet maalesef ben bu yaz bunları düşünerek geçirdim, yazdıklarım bazılarına saçma gelebilir ama inanınki ben son bi kaç yılki ruh halimi yazdım buraya.

yanlış anlamayın ben bu kulübün taraftarı olduğum için kendimi türkiyenin en şanslı insanları arasında görüyorum ama kardeşim nedir bu çektiğimiz yüzümüz gülmeyecek mi artık diyorum ve medya patronlarına diyorum alın platformlarınızı müsait.....................
 
belliydi zaten spormax ' de olcağı..5-6 sayfa önce söylemiştik..1-2 ' de basketbol programı koyarlarsa - ki koyarlar tahminen çiçek gibi olur..hayırlı olsun..
 
Yani gerçekten belliydi, ama ne oldu işte bilmem kaç maçı şifresiz yayınlamaları gerekiyodu. Şimdi adamlarda haklı geçen senenin neredeyse 10 katı para verdiler muhakkak beklentileri var.
 

Üst