G
Guest
Misafir
spor paketine üye olduk. ayda 85 milyon ödeyeceğiz artık. Premier ligi filan güzelde, biraz daha güzel spikerler seçselermiş iyi olur. birde programların filan yapsınlar yahu. Maç saati gelene kadar kanal kapalı.
Gökce Başaran' Alıntı:spor paketine üye olduk. ayda 85 milyon ödeyeceğiz artık. Premier ligi filan güzelde, biraz daha güzel spikerler seçselermiş iyi olur. birde programların filan yapsınlar yahu. Maç saati gelene kadar kanal kapalı.
şifresiz yayınlanma ibaresi varEren Aydın' Alıntı:Dıgıtürk'deki yetkililerle çok açık şekilde konuştum.Eğer bana yalan söylemedilerse maçlar bu sene Skytürk'ten yayınlanacak çünkü sözleşmede açık bir şekilde şifresiz kanaldan yayınlanamaz ibaresi varmış ki forumda bunu daha önce konuşmuştuk.Ayrıca spormax kanalı basketbol için kurulmamış ve ağırlıklı olarak futbol yayını yapacakmış.Sonolarak da NBATV Dıjıtürk'e geliyormuş ve spor paketinde izlenebilecekmiş...
Saygılar...
Ben bunu yazdığımda çoğu kişi bana inanmamışdımustafakaya' Alıntı:Bakın arkadaşlar kesin olan bir şey varsa dijitürk ü olanda olmayanda maçları izleyebileceğidir. Çünkü maçlar SKYTÜRK ve SHOWTV den yayınlanacak bu 2 kanalda şifresiz yerel kanaldır . Dijitürkün planı uzun bir zaman dilimini kapsıyor. Bu sene onların olduğu için gelecek senede ihalede onlar ilk sırada olacak . 2-3 sene sonra basket tam olarak benimsendiği zamanda şifreye girecek
Eren Aydın' Alıntı:Eğer bana yalan söylemedilerse maçlar bu sene Skytürk'ten yayınlanacak çünkü sözleşmede açık bir şekilde şifresiz kanaldan yayınlanamaz ibaresi varmış ...
Saygılar...
Aynen öylealiekin' Alıntı:Eren Aydın' Alıntı:Eğer bana yalan söylemedilerse maçlar bu sene Skytürk'ten yayınlanacak çünkü sözleşmede açık bir şekilde şifresiz kanaldan yayınlanamaz ibaresi varmış ...
Saygılar...
Şifreli kanaldan yayinlanamaz diyecektin heralde.
Gökçe kardes 1 yıl kullanacağını garantilersen 77 ytl alıyorlar benim bildiğim.Ama sanırım aylık anlaştın?Gökce Başaran' Alıntı:spor paketine üye olduk. ayda 85 milyon ödeyeceğiz artık. Premier ligi filan güzelde, biraz daha güzel spikerler seçselermiş iyi olur. birde programların filan yapsınlar yahu. Maç saati gelene kadar kanal kapalı.
Gökçe 1 senelik abonelik yapınca 55 ytl veriyorsun, ben öyle yaptımGökce Başaran' Alıntı:Öyle, evet. Dünya hali. Paramız kalmaz, biter. birşeyler olur işte Allah korusun. Sonra hiç ödeyemezsin 1 yıllık parayı. Böyle 6-7 milyon fazla verecez her ay ama memnun kalmazsakta ayrılabileceğiz o yüzden böyle olması daha makul geldi açıkcası.
Ara digitırtı, 1 senelik taahüt vereceğim bana indirim yapın de, onlar gerekeni yaparlar.Gökce Başaran' Alıntı:Nasıl yaptın abi, ayrıntılı yazda bizde girelim o işe. 30 milyon fazla vermek koyar şimdi.