Hüseyin Karaçil' Alıntı:Murat Muratanoğlu Basketbol macları anlatımı için Spormax'de.
Arıza Fenerli Murat Murathanoğlu da hiç çekilmez.. TV'nin sesini kapatmak lazım, tepemin tasının yerinde durabilmesi için..
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Murat Muratanoğlu Basketbol macları anlatımı için Spormax'de.
Levent ÖKTENER' Alıntı:Murat Murathanoğlu gibi adamada şunu dediniz ya pes..bugün şu ülkede basketbol seviliyorsa, bu tarz forumlar varsa,lig bu seviyelerdeyse o insanın ve bu tarz insanların sayesindedir..ne yazdığınızın bi farkına varın..
Murat Murathanoğlu önemli bi atak spormax için..elini oraya atmışken NBA TV dede 2 NBA maçı yorumlarsa tadından yenmez valla..umarım hem NBA tv hemde spormax'teki TBL maçlarının yayını içindir..
ayrıca spormax'te eskiden sky ' da olan basketbol spikeri adını hatırlamıyorum,o da EPL maçlarını sunumunu yapıyor haftasonları..ellerinde 2 tane çiçek gibi basketbol spikeri var..hatta yorumcusu da var..iyi değerlendirirler umarım..
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3l506svy]Ya anlamadım gitti.Her ay 40 ytl para veriyoruz bu adamlara ama sadece ligtv,jojo,turkmax filan var spormaxi izlemek için napacam.
Gökce Başaran' Alıntı:Hadi size iyi bir haber. Euroleague maçlarını sky vermeye devam edecek bir aksilik olmazsa.
Ama Spormax'ın durumu 1ay sonra filan kesinleşecek.
Sana ne kızacam, aradığımda Digiturk'ü, kim çıkarsa tele o kurban olur. Neyse bekleyelim biraz daha öyle olursa bende tekrar ekospora geçerim.Eren Aydın' Alıntı:Gökçe abi kızma ama ben aradığımda tekrar bana şifreli veremeyiz spormax ı hem uyduda hem de dıgıtürkte izlenebilir hale getireceğiz dediler.Dıgıtürkte izlenebilir hale getirmek herkese açmak olsa gerek :roll:
valla bende de spor paketi var ama ben bu habere sevindim ben en başından beri şifresiz olması herkes tarafından izlenebilmesi taraftarıyımEren Aydın' Alıntı:Gökçe abi kızma ama ben aradığımda tekrar bana şifreli veremeyiz spormax ı hem uyduda hem de dıgıtürkte izlenebilir hale getireceğiz dediler.Dıgıtürkte izlenebilir hale getirmek herkese açmak olsa gerek :roll:
Levent ÖKTENER' Alıntı:Murat Murathanoğlu gibi adamada şunu dediniz ya pes..bugün şu ülkede basketbol seviliyorsa, bu tarz forumlar varsa,lig bu seviyelerdeyse o insanın ve bu tarz insanların sayesindedir..ne yazdığınızın bi farkına varın..
..
Yaşlılık, unutkanlık, alzehmier... anladın sen onuÖnder Çiçekoğlu' Alıntı:Murat Murathanoğlu Fenerlidir hemde koyusundan. Ama ben onun çok fazla takımını ön plana çıkardığını hatırlamıyorum basketbolda.