BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Yendiğimiz takım bu sene iç sahada 3.Kez yenildi.(P.Karşıyaka-Valencia-Galatasaray)

Artık onlarda vazgeçtiler gibi 4-0 alıp 26 Maç üst üste kazanarak Şampiyonluk gelecek.

Maça son baktığımda 6 sayı gerideydik 2 kusur dakika vardı maçın bitimine. Sonucu uzun süre öğrenemedim, açıkcası umudum da yoktu kazanacağımıza dair ama galip geldik tarif edilemez bir mutluluk yaşattı bu takım bize bu sene hepsine helal olsun

Çarşamba 15.00 da yine Balıkesirden otobüs kaldırıyoruz. Ve benim o gün 3 sınavım var. Sınav olması bile mühim değil ama sınav saatleri 11.00-13.00-15.00 Adalet mi bu? Son yıllarda 1-2 maç dışında Bandırma deplasmanı kaçırma ama 23 sonra gelecek şampiyonlukta ''oradaydım'' diyeme. Artık bu moralle 4.maçı kaybetme olasılığımız minimuma indi ancak olur da kaybedersek Abdi İpekçi deki maç için bilet konusunda yardımlarınızı bekliyorum:))

Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.

Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.

Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.

:)))))))

Ellerinize kollarınıza sağlık aslanlar... Ergin hoca, büyüksün... Diyecek başka birşey yok...

Çarşamba 15.00 da yine Balıkesirden otobüs kaldırıyoruz. Ve benim o gün 3 sınavım var. Sınav olması bile mühim değil ama sınav saatleri 11.00-13.00-15.00 Adalet mi bu? Son yıllarda 1-2 maç dışında Bandırma deplasmanı kaçırma ama 23 sonra gelecek şampiyonlukta ''oradaydım'' diyeme. Artık bu moralle 4.maçı kaybetme olasılığımız minimuma indi ancak olur da kaybedersek Abdi İpekçi deki maç için bilet konusunda yardımlarınızı bekliyorum:))
Çarşamba günkü maçın biletini nasıl temin edebiliriz, nerede satılıyor nasıl satılıyor aydınlatabilir misin Alpaslan ?

Takım öyle bir halet-i ruhiye içerisine sokuyor ki, fark 20 olsa da nasıl olsa maç sonu alırız havası oluşuyor. Ve bu öyle bir psikolojik üstünlük haline gelmiş ki rakip müthiş bir baskı altına giriyor, bütün dengeleri şaşırıyor. Dün yine bir benzerini yaşadık, kötü oynayan bir takım, iyi oynayan bir Banvit ama maç sonucu kazanan değişmiyor.

Rakiplerde yarattığımız bu çaresizlik ve umutsuzluk durumu çok dehşet bir hal aldı. Hele dünden sonra Banvitliler kontağı tamamen kapatmıştır.

Takıma söylenecek bir şey yok. Çarşamba günkü maçta Banvit moral olarak bitik çıkacak maça. 4. maçtan kötü sonuç çıkarsa (kötü olduğu tartışılır) sadece ve sadece rehavetten kaynaklanır.

Hiçbir kutlama şampiyonluğun ilan edildiği maç sonu gibi olamaz. Kadıköy´de kazanılan şampiyonluğun ardından Ali Sami Yen´deki kutlama aynı tadı verdi demek mümkün mü? Bu nedenle şampiyon olalım kutlamayı ayrıca İstanbul´da yaparız düşüncesine katılmıyorum. Dolayısıyla kupa İpekçi´de kalkmalı.

Yiğit (Çelebi) kardeşimiz Twitter´da yazmış: "Galatasaray Basketbol Şubesini 23 sene geri götüren Ergin Ataman´dan Allah razı olsun." Seninle tanışmamıza aracı olan basketbol şubemizden de Allah razı olsun muhteşem çocuk(!)

Şampiyonluğu kutlamak için olan sabırsızlığımın bir tarifi yok. Seri İstanbul'a da kalsa, Bandırma'da da sonlansa her türlü Abdi İpekçi'de güzel bir şampiyonluk organizasyonu yapılacaktır.

Oktay Mahmuti gitti diye, Ergin Ataman geldi diye basketbol taraftarlığını askıya alanlar, Beşiktaş'ta çalıştığı öğrencilerini takıma getiriyor diye "Galatasaray Milangaz olduk" diyenler de gelsin, hep birlikte sevinelim!

Önümüzde maç çok zor olucak Oktay Mahmuti'nin dediği gibi ''üzülmeyide haketmeniz lazım'' sözü aklıma geliyor.Banvit finalde kesinlikle 1 maç almak isteyip hırslı olacağını düşünüyorum.Bizim takımında seri 3-0 iken sonraki maç Abdi İpekçi'de iken çok fazla kasmayacaklarını düşünüyorum.Fark 3.maçtaki gibi 15 lere çıkarsa Sertaç ve Can'lada bitirebiliriz maçı yormamak için Ndongu ve Arroyo'yu

Çarşamba kazanıp şampiyon olalım. Elimize bir fırsat geçti en uzun galibiyet serisini Efes'in elinden alalım gelecek sezonda ilk 9-10 hafta kazanıp.

Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.

Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.

Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.

geriden geliyorum okumaya şu mesajı gördüm yazayım dedim. inşallah maç sonu yüzün kızarmıştır biraz :)

Güzel takımız.

BMeKZqyCMAAqxxA.jpg:large

geriden geliyorum okumaya şu mesajı gördüm yazayım dedim. inşallah maç sonu yüzün kızarmıştır biraz :)

Kızardığıma sevindim.:)

Birincisi, şu takımın bu sezon çoğu maçını izledim. Ender'in beni çıldırtığı çok maç oldu. (Zaten yenildiğimiz KSK maçı dışında yeterince parlamadı Ender) Çoğu kez yazdım Ender özelliklede periyot sonları topları olumlu kullanamadı. (Hele pisi pisine kaybettiğimiz Donetsk maçı var ki ) İkincisi, hala aynı görüşteyim son topları her zaman Arroyo kullanmalı. Ender kullanacaksada dünkü gibi musait pozisyonda şut atarak kullanması daha iyi olur.