Yenilmez Armada gibi Yenilmez Armada! ) #25
Dünyanın en büyük bütçeli takımı olmayabilir, dünyanın en iyi takımı da olmayabilir ama şu takım dünyanın en güzel takımı.. her şeyiyle.. hawkins'den sonra, sezon bitti diyenleri görmüştük.. aradan 5 ay geçti sadece, çarşamba günü şampiyonluk maçına çıkıyoruz!
Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.
Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.
Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.
Çarşamba günkü maçın biletini nasıl temin edebiliriz, nerede satılıyor nasıl satılıyor aydınlatabilir misin Alpaslan ?Çarşamba 15.00 da yine Balıkesirden otobüs kaldırıyoruz. Ve benim o gün 3 sınavım var. Sınav olması bile mühim değil ama sınav saatleri 11.00-13.00-15.00 Adalet mi bu? Son yıllarda 1-2 maç dışında Bandırma deplasmanı kaçırma ama 23 sonra gelecek şampiyonlukta ''oradaydım'' diyeme. Artık bu moralle 4.maçı kaybetme olasılığımız minimuma indi ancak olur da kaybedersek Abdi İpekçi deki maç için bilet konusunda yardımlarınızı bekliyorum)
Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.
Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.
Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.
geriden geliyorum okumaya şu mesajı gördüm yazayım dedim. inşallah maç sonu yüzün kızarmıştır biraz