BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Çarşamba günkü maçın biletini nasıl temin edebiliriz, nerede satılıyor nasıl satılıyor aydınlatabilir misin Alpaslan ?

Vallahi ben pek sevmesem de uA içinde sevdiğim arkadaşlar olduğundan beraber gidiyoruz. Biletler gişelerden değil, elemanlardan alınıyor. Onlara da İstanbuldan uA grupları yolluyordur ya da anlaşmalı olarak bi yerden alıyorlardır. Balıkesir dışından Bandırma'ya deplase yapmadım. Civar illerden grupla gelenler için bilet sorunu olmuyor. Bireysel nasıl halledilir gerçekten bilemiyorum.

Vallahi ben pek sevmesem de uA içinde sevdiğim arkadaşlar olduğundan beraber gidiyoruz. Biletler gişelerden değil, elemanlardan alınıyor. Onlara da İstanbuldan uA grupları yolluyordur ya da anlaşmalı olarak bi yerden alıyorlardır. Balıkesir dışından Bandırma'ya deplase yapmadım. Civar illerden grupla gelenler için bilet sorunu olmuyor. Bireysel nasıl halledilir gerçekten bilemiyorum.

Bugün benim duyduğum da Banvit biletlerin yarısını bizim kulübe vermiş muhtemelen o biletler de uA'na verilmiştir. Banvit de kendi biletlerini kendi taraftarlarına dağıtacakmış yani bilet satışı olmayacakmış, tabi tüm bunlar ne kadar doğru bilemem. Benim korkum İstanbul'dan gelip dışarıda kalmak, kararsız kaldım... Bilgilendirme için de teşekkürler kardeşim.

Kazanırsak şampiyonuz...

Bu cümlenin güzelliğini doya doya yaşamak lazım, daha önce görmedik böyle bir şey maalesef...

Kazanırsak şampiyonuz...

Kazanırsak şampiyonuz...

Bu cümlenin güzelliğini doya doya yaşamak lazım, daha önce görmedik böyle bir şey maalesef...

Kazanırsak şampiyonuz...

Kazanacağız ve şampiyon olacağiz inşaAllah. Eminim Ergin Hoca ile daha çok böyle cümle kuracağiz inşaAllah ağabey. Hatta eminim ki inşaAllah gün gelecek Euroleague şampiyonluğu içinde kullanacağiz bu "Kazanırsak şampiyonuz" kelimesini...

Bugün ne güzel bir sabah yıllarca peşinden koştuğumuz kötü gününde hep bir umut ile bugünleri beklediğimiz aşkların en büyüğü Galatasarayımızın günü, artık tek galibiyet bizi şampiyon yapacak. Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene. Cansın sen Galatasaray

Uzun süre şampiyonluk görmemiş bir klüp.Hatta benim yaşımda ki arkadaşlar da hiç şampiyonluk görmedik.

Evet kupa için sevmedik Galatasaray'ı ama takımımızın bu mutluluğunu görmek müthiş bir şey olacak.

Bugün günlerden Şampiyonluk.

Bugün benim duyduğum da Banvit biletlerin yarısını bizim kulübe vermiş muhtemelen o biletler de uA'na verilmiştir. Banvit de kendi biletlerini kendi taraftarlarına dağıtacakmış yani bilet satışı olmayacakmış, tabi tüm bunlar ne kadar doğru bilemem. Benim korkum İstanbul'dan gelip dışarıda kalmak, kararsız kaldım... Bilgilendirme için de teşekkürler kardeşim.

Eğer bu doğru ise onlarında maçtan umudu kalmamış demektir.

Tahmin edildiği gibi 3. maç çok zor oldu. Bugün ne olur; bence maçın başında Banvit biraz direnir en azından bir galibiyet alabilmek için ama direnç gösterirsek sonradan fark da gelebilir malum moralleri çok bozuk. 3. maçı nırmal kaybetseler farklı olabilirdi ama maç sonu yorumlarından da anlaşılacağı gibi ümitleri kalmamış. Aklıma Oktay Mahmudi döneminde yarı final Banvit eşleşmesi geldi. Onları Bandırmada yendikten sonar İstanbul'da fark olmuştu. Umarım yine böyle bir senaryo olur. 23 sene sonar bu heyacanı tekrar yaşamak güzel. 6 yaşındaki oğlum bile son maçı heyecan ile seyretti ve Banvit'i yendik yine bir kere daha kazanırsak şampiyonmuyuz diye sordu. Umarım bu aşkam hepimiz aynı keyfi yaşarız.

Ben banvitin maça fazla asılacağını zannetmiyorum bence sanki oyuncular biraz bireysel oynayacaklar gibi kendilerini euroligde oynayacak takıma karşı. Ben öyle tahmin ediyorum.

23 yıllık özleme aklıma ilk gelen şarkı.

23 yıllık çile bitsin artık bu sene
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

Umarım bugün tribünler bu şarkıyı söylerler.

Banvite şampiyonluk için 4 maç lazım bize 1 tane onun için eğer ilk devreyi kafa kafaya bitirirsek veya önde bitirirsek banvitli oyunculrın direnci 3 periyotta kırılır gibi.

Zaten enderin Üçlüğünden sonra kazandığımız andaki sevinci görünce inanmışlığı görünce umutsuzluk gelmiyor aklımıza zaten.

Ben banvitin maça fazla asılacağını zannetmiyorum bence sanki oyuncular biraz bireysel oynayacaklar gibi kendilerini euroligde oynayacak takıma karşı. Ben öyle tahmin ediyorum.

23 yıllık özleme aklıma ilk gelen şarkı.

23 yıllık çile bitsin artık bu sene
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

Umarım bugün tribünler bu şarkıyı söylerler.

Banvite şampiyonluk için 4 maç lazım bize 1 tane onun için eğer ilk devreyi kafa kafaya bitirirsek veya önde bitirirsek banvitli oyunculrın direnci 3 periyotta kırılır gibi.

Zaten enderin Üçlüğünden sonra kazandığımız andaki sevinci görünce inanmışlığı görünce umutsuzluk gelmiyor aklımıza zaten.

Darısı kadın basketbol (ki bu gidişle 50 seneyi bulur) ve voleybol takımlarımızın başına.

SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN......ÖLSÜN.

Ne büyük bir tezahurattır bu.....14 senenin sonunda şampiyon olduğumuz maçta Sami Yen'de öyle bir söylenmişti ki..Koltuk olmayan Sami Yen'de 45,000 kişi...Gerçekten muhteşemdi.
Bugünde benzer bir durum var...23 senenin sonunda şampiyon olabileceğimiz bir maç. Şu maç İpekçi'de olsaydı, bu büyük günü senelerdir hasretle arzuyla bekleyen gerçek basketbolsever arkadaşlarımız o ana tanıklık edebilselerdi...İnleseydi İpekçi.....23 senelik bu çile, bitsin artık bu sene diye....

2. Maç öncesi bu maç çok önemli diyen.M.Ö'ye biz bu maçı rahat alırız asıl 3. maç önemli o maçı alırsak bu seri bandırmada biter en kötü 4-1 biter merak etme diyen kendimi kutluyorum

GALATASARAY’DAN hiçbir yöneticinin görüşmediği; hatta talep ettiği rakam itibariyle gelmesi de pek mümkün olmayan Nani
kadar konuşulmuyorlar belki…
Drogba’nın instagram’a koyduğu fotoğraf kadar paylaşılmıyor resimleri…
Oyuncuların önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacaklarına dair ne bir endişe gördüm sosyal medyada, ne de gazetelerde bu yönde çıkmış bir haber.
Birkaç maç hariç dolu tribünler önünde de oynamadılar koca bir sezon boyu.
Ama hiç dert etmediler.
Hiç şikayet etmediler.
Ciddi sakatlar verdiler; yine boyun eğmediler.
Önemli bir yıldızı, akla gelmeyecek bir olay sonucu kaybettiler; ‘bana mısın’ demediler.
1 değil, 2 değil, 3 değil…
17, 18, 19 da değil…
Tam 25 maçtır yenilgi yüzü görmediler.
Kendilerine layık görülen “Yenilmez Armada” unvanının hakkını verdiler.
“Son topa kadar” diye pankart açanları hiç mahcup etmediler.
Evet; tabii ki Ergin Ataman ve oyuncularından bahsediyorum.
Sezon başında giden Oktay Mahmuti kadar destek görmemişti belki gelişi…
Hatta çok büyük sözler söyleyenler, yazanlar da olmuştu Twitter’da…
Hiç ses etmedi o günlerde Ataman.
Sahada konuşmayı tercih etti.
Aslanlar gibi konuştu hem de.
Bugün, Galatasaray’ın 1990’dan beri hasret olduğu kupaya ulaşacak belki oyuncularıyla birlikte.
23 yıl sonra potada şampiyonluk sevinci yaşatacak Sarı Kırmızılı camiaya.
Ama bana “Üst üste 26’ncı maçını kazanıp bugün şampiyon mu olsun, yoksa iş İstanbul’a mı kalsın” diye soracak olsaydınız eğer; cevabım hiç şüphesiz “İstanbul’a kalsın” olurdu.
Çünkü bir gönül borcu var taraftarın bu takıma.
İlk elden, Abdi İpekçi’de ödenmesi gereken.
İSKENDER BAYAR