BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Beyler , nasıl ya. Aldık mı şimdi maçı. 2. Yarı izlemeyi bırakmıştım. Son saniye basketiylemi kazandık. Peki o kadar fark , vurdumduymazlık ?? . Helal olsun be . :D :D

Ergin hocanın üçlük yerine iki sayılık set çizmesi maçın kaderini değiştirdi. Ben koçun maç sonu açıklamasındaki mütevaziliğine katılmıyorum. Maçı kazanmamız şans veya tesadüf ile değil daha iyi bir koça sahip olmamızla oldu.

Kötü oynamamıza rağmen özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyunla hak ettik maçı. Seriyi bozmadan Bandırma'daki son maçı da alalım ve İstanbul'da takımla beraber kutlayalım şampiyonluğu.

İşe bak yahu Ankara'da oteldeyim ve son çeyreği iPad den izlemeye çalıştım sürekli koptu sinir oldum. Maç bitti tv ye bakarken ligtv3 yayını olduğunu gördüm yıkıldım :)

Ergin hocamıza ve aslanlarımıza teşekkürü ediyorum helal olsun valaha son ana kadar bırakmadılar son basket'de ben babam kardeşim evi yıktık :) zavallı annem diyor şampiyon olmadınızmı daha ne diye bağrıyorsunuz :d harbiden gol gibi basket.............!!!!!!!!!!!!!

Oleyyyy oleyyyyy oleyyyyyyy...
NDong girdiği anda savunma değişti gene..Ndong büyük işler yaptı ayrı ama en büyük işi takımı uyandırması oldu...Arroyo her zamanki Arroyo...Bir parantezde Ender'e şekil değiştirdi son maçlarda bambaşka bir oyun oynuyor..Bugünde son saniye şutu ona kısmet oldu ve attı onuda..Emeklerinin ödülünü bu maç almış oldu oda....
Yenilmez armada fiilen geri geldi artık..Ligde seriler yakalanırda, Play-off ta 8 maç kazanmak üst üste her babayiğidin harcı değildir...

Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.

Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.

Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.

Ağabey yanliş anlama laf sokmuyorum. Ama Ender cevap verdi sanki size :)

Dünyanın en büyük bütçeli takımı olmayabilir, dünyanın en iyi takımı da olmayabilir ama şu takım dünyanın en güzel takımı.. her şeyiyle.. hawkins'den sonra, sezon bitti diyenleri görmüştük.. aradan 5 ay geçti sadece, çarşamba günü şampiyonluk maçına çıkıyoruz!

İnanamıyorum, ben bu maçı kaybettik gözüyle bakıyordum ama son saniyede de olsa kazanmasını bildik. Helal olsun çocuklar! Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorsunuz. :)

Dünyanın en büyük bütçeli takımı olmayabilir, dünyanın en iyi takımı da olmayabilir ama şu takım dünyanın en güzel takımı.. her şeyiyle.. hawkins'den sonra, sezon bitti diyenleri görmüştük.. aradan 5 ay geçti sadece, çarşamba günü şampiyonluk maçına çıkıyoruz!

Bunu okuyunca Kaan KURAL ın şu yazısı aklımageldi..

Niyet neydi, akıbet ne oldu?

Hawkins’de bu madde ikinci defa saptandığı için muhtemelen ilk seferde aldığı 3 aydan daha uzun bir süre cezalandırılacak. Bu sezonu kapatması anlamına geliyor. Aynı zamanda G.Saray için de büyük oranda sezonun bitmesi demek bu. En azından hedefleri doğrultusunda devam etmesini neredeyse imkansız kılıyor.

Yazının tamamı:
Niyet neydi, akbet ne oldu? | GAZETE VATAN

En iyi cevabı ona verdik..

Banvitin guardı iyice düşer bu maçtan sonra. Tahminim çarşamba günü bu iş biter ve hasret sona erer.

Bu tarihi günde salonda olmak lazım. Bugün giden olduysa bilet işini nasıl hallettiklerini yazabilir mi

Rakibin direncini tamamen kırdık.Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.Ayrıca Ergin hocanın Göksenin'i kadroya alması çok güzel bir jest olmuş.Ne kadar şu anda oynayacak durumda olmasada o bu takımın bir parçası.