BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

yok! Bu 3'üncü çeyrek mucizesi de gerçekeşmeyecek gibi görünüyo. Ersin bile kötü baksanıza. Anlamsız stepsler. Aslında onlar da kötü Ama, biz o kadar rezil oynuyoruz ki, adamlar çok rahat şımarıklık yapabiliyorlar.

Kötü oyun hakkımızı bugün tamamlayalım bari. Gerçekten bugün sahada kimse yok. Hakemlerde her dokunuşda Banvit lehine faul çalıp duruyor. 19 sayı bu yıl ligde böyle bir fark yemedik

Stimac'ı bile yıldız yaptık arkadaş. Oooo, Izzet bile coştu, fark 20'lere çıktı. N'Dong ilk dakikalarda kötüydü, sanmıyorum onun da bir şey yapacağını. Maalesef bazı arkadaşların anlamsız ve ciddiyetten uzak dilekleri tutacak gibi görünüyor. Sağlık olsun. Zaten Orhun bi galibiyet haletmişti.

Demekki bizimkiler şampiyonluğu kendi sahamızda kutlamak istemişler olacakki maça pek ilgi göstermemişler.

Acaba yayıncı kuruluş yalvardımı bize 1 maç daha oynansın diye.*nerd*

Girmeye başladığı durmaz. Üçüncü çeyrek bitti %50 üçlük atıyorlar. Arroyoda umarım birşey yoktur. Neyse sanırım bu bizi kendimize getirir. Ben ki çok tedbirliymdir, ben bile havaya girmiş seriyi bitirmiştim :)
Bu İzzzet neymiş yahu...