• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Uğur Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Bugün zor gözüküyor inşaallah yanılırım.

Boyuna top kaybı yapıyoruz.

yok! Bu 3'üncü çeyrek mucizesi de gerçekeşmeyecek gibi görünüyo. Ersin bile kötü baksanıza. Anlamsız stepsler. Aslında onlar da kötü Ama, biz o kadar rezil oynuyoruz ki, adamlar çok rahat şımarıklık yapabiliyorlar.

Fark 17 NDong girdi bakalım ayaklandırabilecekmi takımı yine...

Bu ne ya.Bu mudur şampiyonluk maçı.

3. çeyrek sonunda farkı 10 sayıya indirirsek maçı alırız.

Kötü oyun hakkımızı bugün tamamlayalım bari. Gerçekten bugün sahada kimse yok. Hakemlerde her dokunuşda Banvit lehine faul çalıp duruyor. 19 sayı bu yıl ligde böyle bir fark yemedik

Kazanırsan şampiyon olacağın bir maçta bu kadar isteksiz oynamak hiç normal değil

İzzet'te yıldız oldu

mahalle maçlarında kendimize güvenden güçsüzlere avans verirdik.

Şampiyonluk serisi de aynı mantıkta gidiyor.

Stimac'ı bile yıldız yaptık arkadaş. Oooo, Izzet bile coştu, fark 20'lere çıktı. N'Dong ilk dakikalarda kötüydü, sanmıyorum onun da bir şey yapacağını. Maalesef bazı arkadaşların anlamsız ve ciddiyetten uzak dilekleri tutacak gibi görünüyor. Sağlık olsun. Zaten Orhun bi galibiyet haletmişti.

Cumartesi için yaptığım planı maalesef bozmak zorunda kalacağım.

fark 20 Bravo size.şampiyonluk maçı böyle oynanır.

bunlar da KSK gibi 3 lüklerle adam olmaya çalışıyorlar.. hay balınıza..

Demekki bizimkiler şampiyonluğu kendi sahamızda kutlamak istemişler olacakki maça pek ilgi göstermemişler.

Acaba yayıncı kuruluş yalvardımı bize 1 maç daha oynansın diye.*nerd*

Allah'tan gonbinem var =))

Seri buradan dönmez inşaallah

Girmeye başladığı durmaz. Üçüncü çeyrek bitti %50 üçlük atıyorlar. Arroyoda umarım birşey yoktur. Neyse sanırım bu bizi kendimize getirir. Ben ki çok tedbirliymdir, ben bile havaya girmiş seriyi bitirmiştim :)
Bu İzzzet neymiş yahu...

Geçmiş Olsun.
Yenilelim önemli değilde 20 fark ne abi. Canımı sıktılar.

yok abi bugün girmeyecek boş atışlar bile.

Geri