BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Her şey bir yana yarın inşaAllah şampiyon olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Bu gün bir umut capitol store uğradım basketbol ile alakalı ürün var mı diye sorduğum zaman, görevli arkadaş ki beni tanıyor artık tebessümü bana her şeyi anlattı. Ayıptır be kardeşim 23 sene sonra şampiyonluğa koşuyoruz ve yarın klüp tarihimizin en önemli maçlarından birini oynayacağız mağazalarda bir tane ürün yok. Bu nasıl bir iş bilmezliktir nasıl bir yapılanmadır anlayabilene aşk olsun. Basketbol şubesinin bütün sahipsizliğine inat KONSANTRASYON :)

Yaş itibari ile dibi gördüğümüz o 2004-2005 sezonunu çok az hatırlatırım ama şu son 5-6 sene gözümün önüne geldikçe yarının önemi benim için daha çok artıyor Özyer'le başlayan dönemden beri ısrarla takip ederim Galatasaray Basketbolunu. 2009-2010 sezonunun son maçından itibaren de salonlara gitmeye başladım.. Son 3 sene de kaçırdığım çok az maç vardır.

2010-2011 ve 11-12 sezonları da iyiydi ama bir türlü sonunu getiremedik, bu sene ise daha farklı hiç bir kulübün 2-3 sezonda yaşayamayacağı kadar olayı biz bir sene içinde yaşadık , sakatlananlar, ceza alanlar, formsuz bir dönem. Sene başında takım yeniden kurulurken kulübü bitirenler vardı, hawkins gittikten sonra sezonu bitiren de vardı ama bu takım onlara inat yarın şampiyonluk maçına çıkıyor hiçbir şey beni bu olaydan daha mutlu edemez şu durumd. Sezon başından beri ortaya konulan emeğin karşılığını almak için sadece 40 dakika kaldı, o kupayı kaldırdıktan sonra oyuncuların gözlerinde sadece rakipleri yenmenin değil yaşanan her türlü sıkıntıyı da yenmenin gururunu görmek paha biçilemez olacaktır benim için. sadece 40 dakika..

Maç biletleri tükenmiş. trübünler tıklım tıklım ve eminimki inanılmaz coşkulu olacak.

Bilet bulamayan arkadaşlar maç günü 8 numaralı kapının önünde trübün gurup liderleri kendi guruplarına bilet dağıtıyor. bir ihtimal kalırsa sizde alabilirsiniz. ''Ama tabiki bu çok düşük bir ihtimal''

Karaborsa'ya hiç bulaşmayın sattıkları sahte biletle salona girişte başınız inanılmaz derecede ağrıyabilir.

Ayrıca Basketbol şubesi kombineleri ortalama ne zaman satışa çıkar? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Büyük ihtimalle Eylül'ün ilk haftası..

Bugün 23 yıllık hasretin noktalanacağı bir gün olacak inşallah. Yönetim salonda süsleme kutlama veya herhangi bir organizasyon hazırlığı yapmıştır oyuncular dolu tribünler önünde farklı bir ambiyans da her zamankinden daha çok motive olurlar kanısındayım

SARI KIRMIZI ŞAMPİYON !

Tarifsiz bir duygu. 2008' de foruma üye olmuşum, erkek takımımızda şampiyonluğu hayal edip duruyorduk ve o hayal bugün gerçekleşiyor. Bu dünyada en sevdiğimiz şey, Galatasarayımız bugün dünyanın en büyük mutluluğunu tattıracak bize. Nasıl teşekkür edilir bilmiyorum. En küçük emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.

Ergin Hoca takimi eminim cok iyi hazirlamistir. Banvit hayatinda yiyemeyecegi bir darbe yiyecek insaAllah bugün. Kuban maçi gibi ezeceğimiz bir maç olacak insaAllah. O sene bu sene. Sen sampiyon olacaksinnnn !! Allah utandirmasin..

erhan (gür) bey ıkı sayfa önceki yazısında beni anlamış, yeter bana. Benim korkum Yok, ama endişelerim var. Bunu dile getirdim sadece. KSK maçlarındaki rahat ve sakin oyunumuzu oynamiyoruz final serisinde. Hep geri dönüşler, tek adama dayalı ekstra performanslar, vs. Bunlar da basketbolun ıçinde olan şeyler ama tarzımız değil. Üstüne Furkan'ın sakatlığı. Insan ister istemez stres oluyor. Olay bu. Yoksa ben de biliyorum Banvit'ten daha iyi olduğumuzu. Ben de inanıyorum şampiyon olacağımıza. Ama tam bitti derken olmayınca. Geriliyorum doğal olarak. Bitsin artık bu çile... O gün bugün olsun.