BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Spiker: ''sayın başkan futboldan sonra baskette de çilek olur mu ne diyorsunuz ?''

Ünal Aysal : ''valla benim gözümde şu an bütün oyuncularımız çilek gibi gözüküyor''

Başta Ergin Ataman'a ve tüm oyuncularımıza , başkanımıza, Lütfi Arıboğan'a, Murat özyer'e ve tüm ekibe bu büyük mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Hepsine helal olsun.

Seni sevmiyen ölsün ölsün!! Helal alınteri akatanlara helal çaycısından başkanına 23 yıllık hasret bitti sonunda Şampiyon Galatasarayım....

Hayaldi belki hepimiz için ama bir gün emeklerimizin, sevgimizin karşılığını alacağımızı biliyorduk.

Haddim olmayarak GSbasket ailesine armağan olmasını diliyorum bu şampiyonluğunun. Her hafta Ahmet Cömert'e giden, o takımı destekleyen ve bugüne inanan herkese.

Takımımıza ve taraftarımıza duyduğum gururu anlatamam.

Daha basketbolu taniyali 5.senem. Galatasaray Basketbol Şubesi'ni takip edeli 3.senem. Ve ne şansliyim ki ben bu forumda ki sampiyonluğu cok bekleyen ağabeylerim kadar beklemedim. Bana bu şanslılıgı taniyan bu mutluluğu tattiran herkese başta Ergin Hoca,teknik ekibi ve Potanin Aslanlari olmak ûzere herkese sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız :)

Allahıma şükürler olsun. Çok mutluyum şuan. Çok değerli bir şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi helal bir şekilde kazandık. Başta hocamız olmak üzere tüm takımı ve yönetimi tebrik ediyorum. Hepinize helal olsun.

Ahmet Cömert'te Ayhan Şahenk'te 100 kişiye oynayan takımlardan tıklım tıklım şampiyonluk kutlanan bu günlere geldik ya binlerce kere şükürler olsun. Çok istedik bunu çok bekledik yıllardır söyledeik kupaları şirketlere kaptırmayalım diye. O sene bu sene dedik ve sonunda geldi o şampiyonluk.Bu günlerin temelini atan herkese sonsuz teşekkürler.