• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Uğur Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Euroligggggggggggggggggggggg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marshall strickland'ı gönderip rashid atkins'i getiriyorduk en son ne ara buralara geldik.
ne yapıcaz şimdi?

nolur ''fener ağlama'' müzigini çalın

Şampiyonluk konusunu açın lütfen o güzel konuda mesajım bulunsun istiyorum

Spiker: ''sayın başkan futboldan sonra baskette de çilek olur mu ne diyorsunuz ?''

Ünal Aysal : ''valla benim gözümde şu an bütün oyuncularımız çilek gibi gözüküyor''

Turgay demireli gören oldu mu törende

Başta Ergin Ataman'a ve tüm oyuncularımıza , başkanımıza, Lütfi Arıboğan'a, Murat özyer'e ve tüm ekibe bu büyük mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Hepsine helal olsun.

Helal ASLANLARA,Helal ERGİN ATAMAN'a şampiyonluğu en çok da ona borçluyuz...

Çok bekledik be, çok bekledik..

Yazacak şey çok, ama şimdilik sadece ve sadece şükürler olsun.

"Yenilmez Armada" geri döndü, şampiyooooonn...

Seni sevmiyen ölsün ölsün!! Helal alınteri akatanlara helal çaycısından başkanına 23 yıllık hasret bitti sonunda Şampiyon Galatasarayım....

Oley beee Şampiyon Yenilmez Armada....

Hayaldi belki hepimiz için ama bir gün emeklerimizin, sevgimizin karşılığını alacağımızı biliyorduk.

Haddim olmayarak GSbasket ailesine armağan olmasını diliyorum bu şampiyonluğunun. Her hafta Ahmet Cömert'e giden, o takımı destekleyen ve bugüne inanan herkese.

Takımımıza ve taraftarımıza duyduğum gururu anlatamam.

Daha basketbolu taniyali 5.senem. Galatasaray Basketbol Şubesi'ni takip edeli 3.senem. Ve ne şansliyim ki ben bu forumda ki sampiyonluğu cok bekleyen ağabeylerim kadar beklemedim. Bana bu şanslılıgı taniyan bu mutluluğu tattiran herkese başta Ergin Hoca,teknik ekibi ve Potanin Aslanlari olmak ûzere herkese sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız :)

Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk. Helal olsun be...

Allahıma şükürler olsun. Çok mutluyum şuan. Çok değerli bir şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi helal bir şekilde kazandık. Başta hocamız olmak üzere tüm takımı ve yönetimi tebrik ediyorum. Hepinize helal olsun.

Ahmet Cömert'te Ayhan Şahenk'te 100 kişiye oynayan takımlardan tıklım tıklım şampiyonluk kutlanan bu günlere geldik ya binlerce kere şükürler olsun. Çok istedik bunu çok bekledik yıllardır söyledeik kupaları şirketlere kaptırmayalım diye. O sene bu sene dedik ve sonunda geldi o şampiyonluk.Bu günlerin temelini atan herkese sonsuz teşekkürler.

Şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz işte bu helal olsun Aslanlara

şampiyonluk başlığına neden yazı yazılamıyor

Geri