BBP liderinin helikopteri düştü!

''Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum...''
Muhsin Yazıcıoğlu
yapma be başkan :( :(

Diyecek söz yok maalesef...

''BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazıyla ilgili konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, 4 partili mühendisin yeni bir koordinat belirlediğini açıkladı. Tunç, partililer oraya doğru hareket ettiler derken, bugüne kadar sürdürülen aramaların tam ters istikamette yapıldığını ileri sürdü.''

Daha önce 4 kazadan kurtuldu Muhsin Yazıcıoğlu umarım 5.side bu olur.
Neticede Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişinin ölümünü ne insan olarak kabul edebilirim nede olası bir acı haberde bu ülkenin bir şekilde yine karıştırılmasını kabul edebilirm.

Öldüğüne ihtimal verilen şahsın ailesi.

345.jpg

DÜŞEN HELİKOPTERİN YERİ TESPİT EDİLDİ!..

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan ve Kahramanmaraş'ta düşen helikopterin enkazına ulaşıldı!..

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, düşen helikopterle ilgili bir açıklama yaptı. Atalay "Şu an bize ulaşıldığı bilgisi geldi. Biz de olay yerine gidiyoruz" dedi.

Helikopterin enkazının Şahinkaya bölgesinde olduğu belirtiliyor. Ekipler de o bölgeye yönlendirildi.

Enkazın bulunduğu bölgeye ilk olarak 17 kişilik köylü grubu ulaştı. Döngel Köyü Muhtarı Yılmaz Tilki, enkaza ulaştıklarını bildirirken, 2 ceset gördüklerini ancak bu iki cesedin Muhsin Yazıcıoğlu'na ait olmadığını söyledi. Hava şartlarının çok kötü olduğunu açıklayan Tilki, kendilerinin de donma tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirtti.

inş hiç ölen yoktur ama...

Bir Alperen olarak Allah ın izniyle bişey olmamıştır demekten başka birşey elimden gelmiyor,tabi duadan hariç. :oops:

Herkes mümkünse duat etsin Muhsin Hoca için.

Bulunamamış diyorlar ama bilmiyorum,tüm haber siteleri kilitleniyor. Mynet de mail adresime girerken gördüm tevafuken,tıkladım açıldı...

Bu arada o bilgileri veren muhabir ölenlerin içerisindeymiş. Allah gani gani rahmet eylesin...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bulunamamış diyorlar ama bilmiyorum,tüm haber siteleri kilitleniyor. Mynet de mail adresime girerken gördüm tevafuken,tıkladım açıldı...

Bu arada o bilgileri veren muhabir ölenlerin içerisindeymiş. Allah gani gani rahmet eylesin...
: :shock: :( :( allah rahmet eylesin inş Başkan sağ sağlim bulunur bari :oops:

Koy Muhtar'i: 4 olu var diyor.
Koy Korucusu: 5 olu var diyor.

Koy Muhtar'i ise sabah alti bucuk'ta yola ciktim aramak icin, bulunacak bir yerdi diyor. Ek olarak ise hayatlarinin zor durumda oldugunu soyluyor. Aramalarin ciddi bir sekilde yapilmadigini ekliyor. Muhsin Yazicioglunun ise kayip oldugunu soyluyor butun televizyonlar.

Son dakika olarak ise Koy Sakini Fatih Gokcek suan televizyon'a baglandi ve 4 olunun oldugunu soyledi. Muhsin Yazicioglunun ise bulunamadigini ekledi.

Edit: Koy Muhtari kanal 24'de konusmus 5 olu var demis.

enkaz 15 metreye yayılmış 2 ceset enkazın 10 metre kadar uzağındaymış ve aralarında başkan yokmuş enkazın altında 2 veya 3 ceset varmış kim oldukları bilinmiyor biri ise kayıpmış :( allahım nolur bi mucize :(

OLAY YERİNE VARAN KORUCU ANLATIYOR

Enkazın bulunduğu Keş Dağı'nın zirvesine ulaşan 17 kişilik ekipteki korucu Remzi Gök ise helikopterin içinde 5 ceset bulduklarını söyledi. Korucu Abidin Karataş da helikopterin paramparça olduğunu, 60 metrelik bir alana yayıldığını ve enkazın büyük kısmının kar altında kaldığını anlattı.

İşte korucu Karataş'ın bildirdiği ilk bilgiler:

- 5 kişi donarak ölmüş. Aşırı kar ve sis var. Buradaki ölüler arasında Muhsin Yazıcıoğlu yok. Helikopter parçalara ayrılmış.

- 50 ? 60 metrelik bir alana yayılmış. Biz 17 kişiyiz biz de ısınmaya çalışıyoruz.

- Hayatını kaybeden muhabir helikopterin içerisinde.

- Yakında 4-5 ev olduğu söyleniyor.

- Helikopterin düştüğü bölge Göksun İlçesi'ne çok uzak

MUHSİN YAZICIOĞLU HAYATINI KAYBETTİ!..

Büyük Birlik Partisi yetkilileri ve enkazın bulunduğu bölgedeki korucuların yaptığı açıklamaya göre BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetti.
ne dicemi bilemiyorum başımız sağolsun, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun... bunu hesabı sorulur :( :(

Söylenecek hiç bir söz yok.Dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.Hepimizin başı sağolsun.Çok iyi ve büyük bir insanı kaybettik.Ama bunların hesabı sorulacak...