BBP liderinin helikopteri düştü!

Nasıl bir işdir bu.
Daha yeni izledim Habertürk tv'de Canlı bağlantı yaptılar köylüler 5 cesedi bulmuş ama aralarında Muhsin Yazıcıoğlu yokmuş.Cnntürk'de 6 cesede ulaşmış.Hala ortada kolpa haberler dönüyor.Anlamak gerçekten çok zor bu türk medyasını ama Neyse !

Çok üzgünüz. Ölenlere Allahtan Rahmet Ailelerine Baş Sağlığı Diliyorum.
Ne Desek Az.
Belki bir umut.

Allah Rahmet eylesin asla oy vermyeceğim bir insandı görüşlerini benimsemesemde bir liderin seçime 2 gün kala naaşının bulunmsı çok acı tüm BBP li arkadaşların başı sağolsun,birde lütfen adil bir admin varsa naaşı kalkana kadar şu ilk 2 sayfadaki bazı rencide edici ifadeleri silerse çok şık bir davranış yapmış olur,şık durmuyor sadece

Kanal 24'e bağlanan köyün muhtarı ve 17 kişilik korucular topluluğu olay yerinden canlı yayına bağlandı, ilk olarak 2 ceset bulundu.Daha sonra 3cesed daha bulundu.Muhtar bazı sözler sarfetti enkazın bulunduğu yerin çok basit olduğu(düzlük alan) ve nasıl arama yapıldıda bu enkaz bulunamadı dedi.Bu arada bi ELT cihazından bahsediliyordu.Helikopterin çok şiddetli düşmediğinden dolayı cihazın devreye girmediği belirtiliyordu.Fakat köy muhtarı söylemleri şu şekilde oldu helikopter çok hızlı bi şekilde yere düşmüş helikopterin parçaları 150 metrelik bi alana yayılmış durumda dedi (İlginç)

Allah Rahmet eylesin

Birde işin ilginç yanı aramaların hep Göksun'da yapılması ama Göksun ile alakası bir yer olmayan Keş Dağı?nda Kanlıçukur denen yerin arkasında, Kurudere diye bir yerde olmasıymış.Bulanlarda köy halkı.Yazıklar olsun böyle arama ekibine !

Eser Atalay' Alıntı:
Allah Rahmet eylesin asla oy vermyeceğim bir insandı görüşlerini benimsemesemde bir liderin seçime 2 gün kala naaşının bulunmsı çok acı tüm BBP li arkadaşların başı sağolsun,birde lütfen adil bir admin varsa naaşı kalkana kadar şu ilk 2 sayfadaki bazı rencide edici ifadeleri silerse çok şık bir davranış yapmış olur,şık durmuyor sadece

Bu partili değildim ben de ama kişilik olarak mükemmel bir insanı kaybettik,şu ölüm denen şeyin herşeyin sonu olmadığını bilmesem delirirdim herhalde.

Suçu tesbit edilememesine rağmen 5,5 sene hapis(daha da beteri) yatmış bir insandı.

Topraktan geldik toprağa gideceğiz,Allah rahmet eylesin demekten başka elden de birşey gelmiyor.

Kendisini çok seven arkadaşlar var burada,çok üzülen. Onlara da seslenmek istiyorum burada,"Hesabı sorulacak, şöyle olacak böyle olacak, vay namussuzlar niye bulamadılar?" türünden şeyler söyleyeceğinize dualarla yolcu edelim liderinizi,fatihalarla yasinlerle öbür tarafa uğurlayalım.

Bu kaza basit bir kaza kesinlikle değildir,rahmetli Uğur Mumcu öldüğünde çevredeki elektronik cihazların tamamı durmuştu hatırlayacaksınız;bu da o şekilde işte...

Yazdıkça konu uzuyor ama,Allah rahmet eylesin...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Kendisini çok seven arkadaşlar var burada,çok üzülen. Onlara da seslenmek istiyorum burada,"Hesabı sorulacak, şöyle olacak böyle olacak, vay namussuzlar niye bulamadılar?" türünden şeyler söyleyeceğinize dualarla yolcu edelim liderinizi,fatihalarla yasinlerle öbür tarafa uğurlayalım.

Bu kaza basit bir kaza kesinlikle değildir,rahmetli Uğur Mumcu öldüğünde çevredeki elektronik cihazların tamamı durmuştu hatırlayacaksınız;bu da o şekilde işte...
İlk paragrafta gayet doğru söyledin Fatiha okumak hakkında.Ama sessiz kala kala tepemize bindiler.Ayrıca bunun sende komplo olduğunu düşünenelerdensin.Hep sessiz kala kala nereye varırız ? Artık bir yerde sesimizi çıkartmamız lazım.Sadece Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevenler değil,bu ülkeyi sevenlerin artık sessiz kalmaması lazım.Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüüm inşallah bizlerin gözümüzün açılmasını sağlar.

Arkadaşlar burda ne kadar doğru ne kadar yanlış olsada bence büyük ihtimalle komplo vardır.Özellikle Madımak olaylarında parmağı olduğu söyleniyor,bu kesinlikle doğru değil,bu Hocamızı karalamak-kötülemek için söylenmiştir bu böyle biline. :oops:

Allah rahmet eylesin,ailesine,sevenlerine,BBP üyelerine ve Bütün Türkiye ye sabırlar versin,mekanı cennet olsun. :oops:

Valla gazetecinin telefon açması çarpma şiddetli olmasa hepsinin telefonlarını kullanabilicek olması buradaki komplo ihtimalini azaltıyor benim için.Kaldıki Muhsin Yazıcıoğlu ve Alperenler ortalığı ayağa kaldırmak için yeterli güce ve büyüklüğe sahip değil.

Habere gerçekten çok üzüldüm hem orada pisi pisine giden 6 cana hemde 48 saat koca helikoptere ulaşılamamasına ve şans eseri bulunmasına.

Allah rahmet eylesin.Sevenlerine ve tüm ailesine Allah sabır versin.

Başsağlığı Mesajı

Kahramanmaraş'da meydana gelen elim helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile kazada yaşamını yitiren diğer vatandaşlarımıza tanrıdan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Merhum Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dilerim...

Onu unutmadık, unutmayacağız...

ADAM GİBİ ADAM ÜŞÜYOR

Tabutluk zemheri kokuyor. Beton zemini üşütüyor tabutluğun. Titriyor adam gibi adam, üşüyor. Savurgan bir tipi gibi zaman, hem yakıyor hem üşütüyor.

Ayak sesleri yaklaşıyor yeniden. Elektirik pirizine uzanıyor hain bir el. Saç diplerine kadar irkiliyor adam gibi adam. Bütün hücreleri çığlık atıyor. Dünya bomboş oluyor gözünde. İçi yanıyor, teni yanıyor ama yine de üşüyor çıplak zeminde.

Kendinden geçiyor?
Mamak?ta soğuk bir tabutluk?

Şafak söküyor, loş tabutluğun bir kenarından kar aydınlığı doluyor. Zemin soğuk bir tabut. Kimse görmüyor yere düşen gözyaşlarını. Üşüyor, titriyor, ısınmak için kendi içine sokuluyor.

Bir hayal oynaşıyor gözlerinde. Beyaz tülbentli anası sobaya odun atıyor. Tavanda alevler oynaşıyor. Cızırdayan çaydanlığın ağzından buhar süzülüyor.

Yine de üşüyor Adam Gibi Adam.

Mamak?ta tabutlukta prize takılmış kablolar, bir de soğuk zemin ürpertiyor Adam Gibi Adam?ı. Üşüyor?

Koridorun sonundan bir ayak çığlığı yaklaşıyor yeniden. Buz gibi bir ürperti akıyor içine. Yine elektrik kablosuna uzanıyor bir hain el. Zeminde soğuk bir ıslaklık ipildiyor. Yürekler kabuk bağlamış? sızlıyor teni Adam Gibi Adam?ın, hem de üşüyor.

Kendinden geçiyor?
Kendine geliyor yeniden ıslak, soğuk zeminde. Bedeni kaskatı?Konuşamıyor, titriyor sadece. Olduğu yerde zıplıyor.

Üşüyor?

Doğu Toroslar zemheri kokuyor bugün.
Sanki kablolara hain bir el uzanıyor yine.

Adam gibi Adam yine üşüyor. Zeminde kar var, havada boran var bugün. Üfültülü bir çaresizlik, boğuk bir hüzne karışıyor. Dün, zemini buz tutan tabutlukta üşüyen Adam, bugün dağların buz tutan zemininde üşüyor.
Askerler yürüyor dağların bağrına, insanlar yürüyor hep birden çaresizce. Adam Gibi Adam üşürken, yüreği yanıyor beyaz yaşmaklı bir ananın. Dün olduğu gibi bugün de sevenlerin yüreği yanıyor.

Dağların bağrında kar taneleri dans ediyor. Adam Gibi Bir Adam savruluyor kar tanelerinin arasında.
??ÜŞÜYORUM!?? diyor yine, dün olduğu gibi. Tabutluklar ölüm kokuyordu dün, O üşüyordu. Dağlar da ölüm kokuyor bugün.

Adam Gibi Adam yine, ??ÜŞÜYORUM!?? diyor, yürekler yanıyor yine.

Arifhan Akpınar

Konuyla doğrudan ilgisi olmayan iletilerin tamamını ya da bir bölümünü silen benim. Konuyla ilgili rahatsızlığı olanlar bana özel mesajla ulaşabilir.

Sevenlerinin başı sağ olsun...

Oy verecek yaşta değilim ancak oy verme yetkim olsa son düşüneceğim kişiydi belki... Ama mesele bu değil. Bir facia var ortada, tüm sevenlerinin başı sağolsun...

Allah rahmet etsin. Ülkemizin değerli insanlarından biriydi. Siyasetin temiz yüzlerinden biriydi. Ben de çok severdim. Her ne kadar siyasi görüşüm uymasa da iyi bir insan olduğuna inanmışımdır hep.
Berit dağı ve Keş dağı o kadar da alakasız yerler değil.
Bulunamamsında da kasıt yoktur bence. Çünkü K.maraş milletvekili Nevzat Pakdil eşinin kardeşiydi. Nevzat Pakdil K. Maraş'ın en etkin Milletvekilidir. Yapılacakların en iyisini yapmaya çalışmıştır mutlaka. Ancak ülkemiz sadece gereksiz teknolojide ileri olduğunu bir defa daha gösterdi malesef..

Bu kazayla ilgili açıkçası kafamda soru işaretleri var nedense bana pekte masun gelmiyor.. Aklım almıyor 2 gün boyunca nasıl bulunmaz ? Siyasetten midem bulandı. Adamcağız körükörüne gitti bence.. Çok çok üzgünüm Allah rahmet eylesin... Zaten hep iyiler gider.. :(

Parçalanmış bir helikopter,-8 ile -10 arasındakiş sıcaklık, hiç durmadan devam eden kar yağışı ve kazada ölmese bile dışarıda geçirilmiş 47 saat.