BBP liderinin helikopteri düştü!

Bahsedilen kişiler, siyasi parti liderleri... Forumda siyaset yasak. O yüzden silinmiştir. Bu konunun silinmemesinin ve durmasının sebebi de; üzücü bir olayın yaşanması, 5 kişinin vefat etmesi ve bir kayıp durumu olmasıdır.

İnsana verilen önem yok denecek kadar az ülkemizde. Helikopterde bulunan gazetecinin hala bulunamadığı söyleniyordu haberlerde. İlk önce vefat ettiği sonra bulunamadığı yönünde haberler çıktı. Hangisine inanalım biz de şaşırdık. Umarız bir mucize gerçekleşir. Hayatını kaybedenlere ALLAH'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Dipnot: Cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girip, Neredeyim yazıp; 7777'ye gönderirseniz,bulunduğunuz yerin koordinatları cep telefonunuza geliyor. Bilginize.

Anılan iletiyi ben sildim...

Baktığınız pencereden size çok masum bir cümle olarak gelebilir ama foruma üye olan herkes aynı ideolojiye sahip değil.

Önceki sayfalarda amacını aşan iletiler yazılmıştır (daha sonra silinmiştir) ama çok daha ağırını yazabilecek kişiler saygıdan ve forumda siyasetin yasak olmasından dolayı sessizliğini koruyor.

Bu başlıkta silinen ilk ileti değildi yazılanlar. Biraz empati kurun...

Onur Yavuz' Alıntı:
Baktığınız pencereden size çok masum bir cümle olarak gelebilir ama foruma üye olan herkes aynı ideolojiye sahip değil.
Aynı ideolojiye sahip değil ama burada diğer görüşe sahip insanlarada saldırı gibi bir şey içermiyor.Bir forumdada herkesin görüşüne saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.Ama forumda bu tür art niyet içermeyen sadece iyi bir amaç içeren ama azda olsa siyasi içeren cümlelerde yasaksa saygı duyarım.Ama o cümlede bir art niyet görmediğimde son olarak eklemek isterim.

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Aynı ideolojiye sahip değil ama burada diğer görüşe sahip insanlarada saldırı gibi bir şey içermiyor.Bir forumdada herkesin görüşüne saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.Ama forumda bu tür art niyet içermeyen sadece iyi bir amaç içeren ama azda olsa siyasi içeren cümlelerde yasaksa saygı duyarım.Ama o cümlede bir art niyet görmediğimde son olarak eklemek isterim.
Mehmet herkesin görüşüne saygı duyulmasa bu başlık olmazdı. Sana göre art niyet, tahrik içermeyen ileti; hayata farklı pencereden bakan kişiler için içerebilir.

Onur Abi burada haklı Alpaslan Türkeş'lere,Deniz Gezmiş'lere akılmadan gönderme yapmadan Muhsin Yazıcıoğlunun yasını tutmak burada daha doğru olur.

Cevdet Akay' Alıntı:
Yabancı bir insan olsaydı 1 saat'te bulunurdu . İnsanımıza verdiğimiz değerler belli oluyor. Bu olayın arkasından tuhaf şeyler çıkacak gibi geliyor.

Bunu söylemeden önce dünyadaki örnekleere bakmak lazım gibime geliyor onlara baktığımızda bu dediğin pekte doğru değil.

JFK Junior ve milyarder işadamı ve gezgin biri daha vardı adını şim di hatırlayamıyorum.Bunlar hiçte bir saatte bulunamadı üstelik iş adamı 1 yıl 1 ay sonra bulunabildi.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Cevdet Akay":1pdpcczi]Yabancı bir insan olsaydı 1 saat'te bulunurdu . İnsanımıza verdiğimiz değerler belli oluyor. Bu olayın arkasından tuhaf şeyler çıkacak gibi geliyor.

Bunu söylemeden önce dünyadaki örnekleere bakmak lazım gibime geliyor onlara baktığımızda bu dediğin pekte doğru değil.

JFK Junior ve milyarder işadamı ve gezgin biri daha vardı adını şim di hatırlayamıyorum.Bunlar hiçte bir saatte bulunamadı üstelik iş adamı 1 yıl 1 ay sonra bulunabildi.[/quote:1pdpcczi]1 - Kayseri havana indirme kac km. uzakta ? 2 - 4 tim gonderilse yeterli olmazmiydi ? 3 - 3500 mt. yukseklikten atlayis yapabiliyorlar. 4 - helikopterin dustugu alan belliyken ve koyluler bunun haberini verdik dedikten sonra orada ki koy kokorucularinin telefonlarina devlet neden el koyuyor ? 5 - cekilen butun resimler devlet gorevlileri tarafindan siliniyor ve konusma yasagi getiriliyor ? biz bunlari gordukten sonra dunyadaki orneklere baksak ne olur ?