• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL 2. Hafta - Hapoel Jerusalem 99-96 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki ikinci maçında Hapoel Bank Yahav Jerusalem ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan’da Aleksandar Nikolic Salonu’nda 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de seyircisiz olarak oynanacak olan mücadele Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Rakip bu gece sezonu açıyor bcl'de. birkaç yerde okudum milli maç havasında takılıyormuş rakip taraftar. o yönden motive çıkacaklardır maça. Biz ise Efes galibiyetiyle geliyoruz, Bost bu gece sahada olacak. Rakip evinde değilken deplasmanda yenmek çok ekstra bir galibiyet olacak bizim için. muhtemelen hepimiz Jerusalem deplasmanına mağlubiyet yazıyorduk. paok ve Benfica jerusalem'i deplasmanda yenemez. biz yenersek paok mağlubiyetini amorti etmiş oluruz. olur da Allah korusun kaybedersek bcl'yi kapatır lig kovalarız artık. ben bunların play-inle de olsa bcl kovalayacağını sanmiyorum. ksk tarifesi yapar daha Aralık ayına girmeden Avrupa'dan kopar lige abanırız.

Bu Hankins bize gelip giden değilmi.

Beyler mac tivibu 2 de mi 3 de mi? Ikisinde de baska yayin var gibi.

bu nasıl faul ya?

Su an maci izleyen arkadaslar yazarsa cok sevinirim.

Bost oyuna girdiğinden beri sayı bulabildik mi ya Sadık'ın hızlı hücumdaki turnikesi hariç?

Çember koruyan adam diye bostan korkuluğu alırsan böyle olur. Elini kolunu salayan potaya gidiyor.

harika başladık 2. çeyreğe.

Aferin Muhaymin bravo aslanım benim. bravo.

Muhaymin savunmada muhteşem katkı sagliyor maşallah. daha fazla süreyi hak ettiğini kanitladi şu maç verdiği performansla. maşallah aslana. yeboah'ın üçlüğü ile molaya gidiyoruz 30-26 öndeyiz.

Maşallah Haliloviç adamı Dwight Howard'a çevirdi her pozisyonu smaç.

Dee girene kadar maçı izliyordum, Hankins 4 tane smaç bastı. Yanda Mitrovic delirdi ama boşuna kızıyor, sponsorluk anlaşmasında oradaki muhabirlere memnunum dediği adamdı Halilovic.

Muhaymin güçsüz bu takımda işi yok. Ribaundu aldı elinden kaçırdı gucsuzlukten sonra telafi etti. Hücumda dengesiz Halilovic'in ayağına attı pası. Dengesi çabuk bozuluyor fiziğine göre çok güçsüz.

Son düzenleme:
Radebaugh bomboşsun 2-3 kez at artık ya

Samet saha içinde Göksenin ile takıştı sonra koç ile ki orada Göksenin'in yüzünden top kaybı yaşadık.

Geri