• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL 2. Hafta - Hapoel Jerusalem 99-96 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
AKWASI YEBOAH! Bismillah, yine üçlük.

Yeboah 7/7 üçlük. saygılar.

Bu arada Kadın takımımız 10 sayı geriden gelip 26-23 öne geçti.

Mitrovic yeter ya Ataman 1 Mitrovic 2 boş yere teknik faul almaya bayliyorsunuz

radebaugh'a yapılan faul verilmedi, akabinde teknik faul çaldılar benche. dönüşü +1 ve turnike ile farkı tek topa indirdiler. bu hakemler bu gece günahkar etti beni.

Olacak iş değil. 83-83 oldu.

Son çeyrek İsmet'e çıkan hücum faul ve az önce Radbaugh'a yapılan faulü çalmamaları rezalet. Bu kadar göstere göstere maç verilmek istenmez.

ömrümde böyle bir şey görmedim ben. elemanın attığı ucluge bak. son 14 saniye, 83-83 top bizde.

çembere temas ediyor ndour. basket sayılması gerekmiyor muydu?

El üstü üçlük yedik. Son hücum da iki hücum ribandu alıp bitiremedik. Elimizdeki maç uzadı

herkes sezon basinda yeobah ve halilovici cöpledi ve anlasilirdida.

bu corey walden ve jarell martin kac mactir böyle daha varlik göstermeden oynicaklar maclari?

Mitrovic gereksiz rotasyonu formsuz oyuncuya süre vermesi ters eslemelere müdahale etmemesi üstüne teknik faul alıyor susup otursa daha faydalı olacak.

Hoca atıldı...

Kaybettik Mitrovic ve Turgay gidin, çok konuşuyorsun koç, her maç biktik artik teknik faullerinden gerekli gereksiz.

Yeboah yanına 2.skoreri bulamadık 2 ay sonra Bost'u alıyorsun.

Son düzenleme:
Bu vertigolu kel ile menejerlerin abisi gm denen turgay kurduğunuz takıma ben ......
Bide taraftar laf etmesin diye dee bost denen elemanı getirdiniz utanmazlar. Eurolig etiketi diye ne kadar kazma varsa dünya kadar para verip aldınız rezil herifler.

Son düzenleme:
oturup ağlayacağım şimdi sinirden.

Adamların üç kısası yaklaşık 60 sayı atmış. Bizimkiler 30 civarı. Fark bu kadar açık..

1 kasımda BCL hedefinden havlu attık 4.sezonda da. Erden Timur ve Ekmas yerinde olsam sabretmem. Bost, Turgay Zeytingöz ve Mitrovic'i gönderirim. Bost'a 1+1 vermek nedir Metropolitians deneme sözleşmesi yaparken

Son düzenleme:
Geri