• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Son 16. 5. Maç | AEK - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Şu maçı kazanırsak atlet bir 4 alın artık.

Enniste gerçekten beyin yok.

FIBA youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Harika oynuyoruz.
Ama hücumda çok basit top kayıpları yapıyoruz.

İlk yarıyı 45-46 önde bitirdik.
Kazanırız bence.

Russell olmayınca zorlanıyoruz illa ki dinlenecek adam. Kadro çok dar 5 yabancı Göksenin Sadık Muhaymin Mahir bu kadro ne lig ne BCL için yeterli derinlikte değil. İnşallah kazanırız.

Ristic’in performansi Russell geldikten sonra belirgin bir sekilde artti.Daha dogrusu Russell geldikten sonra Ristic hucumda kendi kimligini buldu diyeyim.Sadece Russell’in Risticle oynadigi ikili oyunlar degil Russell’in iceri drivelarinda Ristic cok iyi pozisyon aliyor ve gerek hucum ribaundu gerek Russell’in orayi dagitmasi sonrasi kendine alan yaratmasiyla cok rahat sayilar buluyor.Ristic bu zaten.Hucumda cok iyi bir bitirici.Bunun yani sira ribaundlarda da bizi rahatlatiyor.Onu son maclarda dogru sekilde kullanmamiz takimdaki olumlu birkac olaydan biri.

Ege Tan neden hiç denenmiyor?

Takım önce bi ligde kalmayı garantilese.
Ayranımız yok içmeye…

Russell nihayet beklediğimiz performansı veriyor bu maç. hadi koçum sendeyiz artık

Sanirim Sadik gecen sezonun sonunda tavanini gordu.Bir daha o seviyeye ulasir mi ? Supheli..

Kotu sut atmasini falan gectim de hucumda haddini asarak oynamaya basladi.Kendini Mirotic falan mi sanmaya basladi anlamadim ki..Bu kadar topu yere vurmana gerek yok Sadik.Sen takimin yonlendiricisi falan degilsin.

Hucumda Russell disinda ureten oyuncumuz yok.E butun toplar Russell’a kalinca onun da bir yerden sonra yuzdesi dusuyor yani.

Ristic neden kenarda mesela ?

Al su Ristic’i be adam !!! Madem bu kadar merakliydin 5 numarasiz oynamaya Ristic’i niye aldirdin ?

hoca çift 4 oynama sevdan yakacak bizi.

Şu maçı kazansak bile gram zevk almıyorum bu takımdan, söve söve maç izliyorum. Elensek üzülmem, ligde 2 maç daha kazansak oraya bakmam bu sezon eziyet çekiyoruz resmen.

bu kadar bariz bir sportmenlik faul için yarım saattir izliyorlar. kafayı yersin vallahi

Sezonun su anina kadar yakti zaten yakacagi kadar da insan biraz ders alir ya ! Valla ilk yarinin en iyi oyuncusunu kenarda unuttu adam resmen.
dinlendiriyor desem şimdi değil çeyreğin sonuna doğru başlarsın dinlendirmeye. saçma sapan bir hamle gerçekten bir an evvel oyuna dönmeli ristic.

Sadik defol git ya Efes’e mi gidiyorsun Fener’e mi.Boyle sacma sapan oynayacaksan sal bizi.

Geri