• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Son 16. 5. Maç | AEK - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Sadık batırdı takımı..!

ah'lar vah'lar içinde izliyorum sadık'ı. seni parlatıp pamuklara saran takımdan ve taraftardan kötü ayrılmayı neden ister bir insan anlayabilmiş değilim.

McGee bari boş üçlük sok be

Mcgee olum kalim sutlarinin hepsinde ölüyor.Bir tane kritik bos sutu da sok be adam !

Ennisle Mcgee’yi topla 1 tane Andrews etmez.Biz Bursaspor’a kaptiralim Andrews’i.

Ennis kadar atlet olup bu kadar kötü penetre eden az guard vardır.

yani muhaymin bedavadan 2 tane serbest atış geliyor eline, burayı kayıpsız geç işte. 0/2 nedir ya, zaten kısıtlı süre aliyorsun aldığın kısıtlı süreyi de böyle harcıyorsun.

Bence ilk yariya gore cok kotu oynadigimiz 3. ceyregi sadece 2 farkli geride kapatiyoruz.Kazanabiliriz bu maci haydi ya..

Akıcı hücum edemiyoruz içeriyi kullanmayı unuttuk 3.periyottta. Ristic üstünden oynamaya çalışsak daha iyi olacak Göksenin Muhayminde tercih Göksenin olmalı

McGee boş şutları çok soktun el üstü uclukler kaldı. iki hücumu da harcadı

Neden Muhaymin? İki ustuste zorlama 3 luk neden? Çok sayıda basit top kaybı yapıyoruz. En iyi 5 le oynamaliyiz

Abi bu Mcgee ne yapiyor dalga mi geciyor bizimle ya ?

yok ya bu McGee adamı dinden imandan çıkarır. 3 hücumunda içine etti hoca Allah rızası için Sedat Ali falan at sahaya bundan iyidir

Göz göre göre gidiyor maç

Russell Ennis Göksenin Calaioro Ristic ile oyna

Al su Mcgee’yi kenara Goksenin oynasin bari koseden falan ucluk sokar belki.

Yumuşatarak yazıyorum, bu kadar akıldan yoksun oyuncular nasıl bizim takımda buluşmuş, aklım almıyor...

Veriyorsun maçı Pistolis Yunanistanda kal kaybedersen.

McGee. ben ömrümde senin kadar eksi yazan bir insan görmedim. yorum yaparsam ban yerim sözlükten valla susuyorum.

Angelo’ya helal olsun.
En kritik anda gönderdi üçlüğü.
71-64.
AEK molası.

Geri