BCL Top 16 4. Maç | MHP Riesen Ludwisburg - Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndaki 4. maçını MHP Riesen Ludwigsburg ile oynayacak. Almanya’nın Ludwigsburg kentindeki MHP Arena’da 14 Mart Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Rakibimiz Ludwisburg, 3 maç sonunda 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Dijon'u 2 maçta yenen Ludwigsburg, Hapoel Holon’a karşı oynadığı maçı ise 69-51 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nde 15.6 sayı ortalamasıyla oynayan Justin Simon, rakip takımın en etkili skoreri olarak dikkat çekiyor.

Çok zor maç. Mutlaka kazanmamız lazım ancak takımın form durumu epey kötü durumda. Bizim evimizde yenildiğimiz Dijon'u iç-dış yendiler. Takımımıza başarılar.
 
Bir koç düşünün aldığı her mola zarar eksi yazıyor, yaptığı değişiklikler ters tepiyor, ritim yakalandığında hemen bir hamle yapıp ritmi bozuyor, olmuyor olmuyor olmuyor !
 
9 sayıdan kısa sürede ve iyi bir noktada 0-8 seri yaptık.

Ludwisburg yenilmeyecek takım değil,deplasmanda olsakta.Öne geçip,önde maçı götürüp kazanmak lazım.
 
CL için transfer yapıp oyuncuları CL maçına çıkaramadan eleneceğiz. Emeği geçenlere tebrikler. Staffı da tebrik etmek lazım rakibe bu kadar çalışmamak olur ancak. Adamlar senin her defonu işlemiş. 4 kısa oynuyorlar yine voleybol oynuyorlar pota altında. Şu son 3 dakikayı bir izleyin allah aşkına sürekli bir iso oynama çabası. Bu nedir yahu al perdeyi sonra oyna, iso oynayıp potaya gidebil bari durduğun yerden şut atıyorsun bi de.
 
Yok yani bilmiyoruz basketbolu. 45 yaşında Tremmel Darden'ın yaptığı savunmaya bak, bi de Göksenin'in tepinmesine bak. Ne bir oyun okuma var, ne başka bi şey. Yani şu takım bizden kat be kat güçsüz ama basketbolu biliyorlar, en temel şeyleri yapabiliyorlar. Gerçekten yazık.
 

Üst