Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Charlie Bell bu sene NBA'de kötü bir performans sergilemedi , onu alabilirler fakat ucuz bir fiyata almaları imkansız duruyor . Ona verecekleri parayla Avrupa'da isim yapmış birini tercih ederler .

Kenan Inan' Alıntı:
Efes Pilsen 2 numara için Charlie Bell ve Sani Becirovic ile ilgileniyormuş .
 
Ömer Ünver Beşiktaş ile anlaşmış .

Ümit Sonkol ve İnanç Koç , Mersin Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmış .
 
ömer ünver beşiktaş da haberinin kaynağı nedir , hicbiyerde bulamadım
 
Sinan Guler'le Efes Pilsen ilgileniyormus. Soylenti... Ataman yanında goturecek :) Keske biz alsak argo olacak ama -10- Murat Kaya eder...
 
Banvit, Umut Yenice'yle anlasmıs. Geriye yalnızca Asım Pars kaldı. Asım'ı da Efes ve Bjkct'nin istedigini biliyoruz. Bu gidisle Fatih'le Cemal takımda kalır :)
 
İHA'nın haberine gore, E.Sunter ve K.Lang Telekom'da kalmıs. El-amin'in durumu belirsizmis.

Lang, tip olarak dogru bir secimdi; Wright, Dudley ve Williams gibi benzer 4 numaralar yerine bir center alarak dogru is yapmıslardı. Fakat Lang'ten daha kalitelisini bulsalar iyi olurdu. Dogru secim, iyi niyetli oyuncu ama sınırlı yetenek soz konusu. Wright (iyilesmezse) veya Williams gidici gozukuyor.
 
Yerli uzun olarak bu sene Beşiktaş ta çok kötü bir sezon geçiren Cevher var birde bu seneye kadar begendigim bir oyuncuydu ama bu sene çok kötüydü ama alınabilir bence .
 
FIBA kokartlı hakeme şok ceza!

FIBA Kokartlı Basketbol Hakemi Fatih Söylemezoğlu'na, Karşıyaka'nın eski basketbol şubesi başkanı Ateş Özerk'e hakaret ettiği gerekçesiyle 75 gün hapis cezası verildi. Ceza Söylemezoğlu'nun sabıkası olmadığı için 1500 YTL para cezasına çevrildi.

Özerk'in avukatı Özlem Karaçam AA muhabirine yaptığı açıklamada, müvekkilinin 2006-2007 sezonunda oynanan Galatasaray-Pınar Karşıyaka basketbol maçından sonra telefonla görüştüğü karşılaşmanın FIBA kokartlı hakemi Fatih Söylemezoğlu'ndan ağır hakaretler işittiği gerekçesiyle, İzmir 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde açtıkları davanın sonuçlandığını bildirdi. Karaçam, ''Davayı açtıktan sonra hakaret içerikli 6 telefon mesajını da mahkemeye sunduk. Dava sonuçlandı ve mahkeme Söylemezoğlu'na 75 gün hapis cezası verdi. Söylemezoğlu'nun daha önce sabıkası olmadığı için karar 1500 YTL para cezasına çevrildi'' dedi.

Ateş Özerk ise 2006-2007 sezonunda İstanbul'daki Galatasaray-Pınar Karşıyaka maçında sahaya seyirci girmesine rağmen maç tatil edilmediği için Söylemezoğlu'nu aradığını belirterek, AA muhabirine şunları söyledi:

''Böyle bir durum İzmir'de yaşansa maç hemen tatil edilir. Ben de bu çifte standardı sormak için hakemimizi aradım, telefonu kapalıydı. Ertesi gün beni arayarak kim olduğumu sordu. 'Ateş Özerk' deyince doğrudan küfretmeye başladı. Daha sonra da hakaretlerin arkası kesilmeyince yargıya gitmek zorunda kaldım. Yargı da benim haklılığımı ortaya koydu.''

*********************************

2007-2008 Sezonu'nda İzmir'deki maçta neler yapıldı..Tatil edildi mi?

Charles Gaines onlara gereken cevabı verdi aslında.

1 Galatasaraylı tüm Karşıyaka'ya bedeldir !!
 
Zaten piyasaya adam akıllı katkı verebilecek 4-5 Türk düşüyor.Play-off biter bitmez de yeni kulüplerine imzayı atıyorlar.Bizse o sıralar coachumuzu belirlemeye çalışıyoruz.Haliyle rotasyon Fatih-Cemal oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst