Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataman Güler'i istiyor...
Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, siyah-beyazlı takımda başarılı bir sezon geçiren genç oyuncu Sinan Güler ile her konuda anlaştıklarını ve imza aşamasına geldiklerini söyledi.

Özerhun, Pınar Karşıyaka'da forma giyen Quentin Hosley ve NBA'de Milwaukee Bucks'da oynayan Charlie Bell transferlerini yalanlarken, yabancı oyuncu konusunda arayışların sürdüğünü ifade etti.
 
Ben Sinan'ın ribaund ve savunma dışında sivrilmiş bir özelliğini göremiyorum. iyi bir takım oyuncusu olabilir fakat bireysel yetenekleri oldukça sınırlı. Murat Kaya ise bence ondan kat ve kat yetenekli bir oyuncu. Verdiği katkılar tartışılır ama...
 
Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu kaçıran başkent ekibi sezon boyunca çok ihtiyaç duyduğu bir ismi kadrosuna kattı.

Pınar Karşıyaka formasıyla bu sezon eski günlerine dönen ve ortaya koyduğu performansla yeniden gözde olan Asım Pars'ın Türk Telekom ile anlaştığı öğrenildi. Ahmet Kandemir'in Mersin Büyükşehir Belediyesi'yle anlaşmasının ardından Türk Telekom'un teklifine "Evet" diyen Asım Pars'ın Lang, Dudley ve Michael Wright ile süreleri paylaşacağı ifade edildi. Asım, Pınar Karşıyaka formasıyla bu sezon 12,7 sayı ve 7,2 ribaunt ortalamasıyla oynadı.

Türk Telekom'un gelecek sene yine kupalar kazanamak istediği ve bunun için Asım Pars'tan sonra Serkan Erdoğan ile anlaşmaya da yakın olduğu vurgulandı. Serkan'ın gelecek yıl Efes'ten ayrılmasının söz konusu olduğunu bilen başkent ekibinin ulusal oyuncunu menajerine teklif götürdüğü belirtildi.
 
Kaynak ?

Ayrıca Telekom madem bu kadar iddialı kadro kuracak Serkan ve Asım ile El-Amin gibi bir guard'ı niye elinden kaçırıyor merak ettim ? Yoksa NBA'den yıldız guard mı getirecekler ? :)
 
TT'nin Serkan ve Asımı aldığı Türkbaskette de var

Bu arada Erdemir de Özgür Bıyık'ı almış

Efes hem Ermal'i hem Serkan'ı Kaybetti. Asım TT'ye gtti Kerem ve Kaya da yurdışında oynarsa yerli rotasyonun nasıl ayarlayacaklar merak ediyorum doğrusu
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde antrenörlüğe getirilen Beşiktaş'ın eski coachu Ahmet Kandemir, Murat Didin'in yeniden Beşiktaş Cola Turka'nın başına geçirilmek istenmesini içine sindiremediğini söyledi.


Ahmet Kandemir, Kartalhaber'e yaptığı açıklamada, "Bir Beşiktaş kongre üyesi olarak Murat Didin'in yeniden göreve getirilmeye çalışılmasına anlam veremiyorum. Geçen sezon yaşananlar ortada. Onun döneminde yapılan transferler hala herkesin dilinde. Beşiktaş'ı iyi soyamadı belki bu sefer gelişinde yarım kalan işlerini bitirir" dedi. Kandemir, Beşiktaş'a zarar vermemek için bugüne kadar sustuğunu vurgulayarak, "Didin hakkında söylenecek çok şey var. Başta Şeref Yalçın yöneticiler de neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Zamanı geldiğinde tüm gerçekleri açıklayacağım" ifadesini kullandı.


Kaynak:www.kartalhaber.com-www.tblforum.com
 
telekom ve efes bize ve bjk ya sponsor olsa şimdi müthiş bir lig izliyorduk ama
 
Murat Didin için aynı açıklamaları Galatasaray'ın başında iken de çok duymuştuk ama o zaman Doğan Hakyemez ile ikisi içindi daha çok..ben inanmak istemiyorum açıkçası bu tarz haberlere..dedikodu dan ibaret geliyor bana..şu an Galatasaray'ın başına istediğim tek adamdır kendisi zira..

bu Telekom'un aldığı Serkan ve Asım doğru ise yine bi bok olmaz seneye..bu ligde fark yaratan yerli oyuncular fenerbahçe ülker'in kadrosunda ne yazıkki..yani 8 tane en iyi yerli oyuncu bi araya gelsin fülker dışında , 3 'te yabancı koy bunlara yine yenemezler fülkeri..o takımdaki başta uzun yerli oyuncuların dağılması gerekir yoksa seneye ve hatta ondan sonraki senelerde de çok rahat zirveye otururlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst